po 3 latach ponownie nad bystrzycą magnus i już go zobaczymy w niedziele z lodzia co onim sadzicie?
?
po 3 latach ponownie nad bystrzycą magnus i już go zobaczymy w niedziele z lodzia co onim sadzicie?
W zwiaku z jego przybyciem na pewno bedzie troche zabawniej. Co do jego jazdy to mam troche obaw.
Żuras, Żuras nasz
kochany, IFQ w pełni
oddany, Z chęcią poratuje
nas, dla IFQ zawsze ma
czas.- Aszotek Ukryta zawartość
Interesujesz się piłką
nożną ?! Chcesz sprawdzić
swoją wiedzę i poczuć
adrenalinę ? Spróbuj się
w Internet Football Quiz
!!!...
Ukryta zawartość
[img]http://www.zuzel.org
/~marmar/inne/flaga4.jpg[
/img]
ale o co chodzi w tej ankiecie ?????
GG 1655034
prognoza pogody RMF FM 17.06.03 godz.16.00
"Najcieplej jest w woj. Lubuskim, bo 23 stopnie w Lesznie" Ukryta zawartość
A do Tarnowa nie chciał przyjść..... :(
1881469Ukryta zawartość
Ukryta zawartość
Ukryta zawartość - oficjalna strona ISQ
Ukryta zawartość - oficjalna strona Black Panthersów
Ukryta zawartość - mój zespół w FSL
Ukryta zawartość - oficjalnia strona Frontu wyzwolenia II LO w królewskim mieście Tarnów
myśle że zetterstroem olewa sobie troche lige polską i dla niego liczy sie tylo brytyjska elite league chociaż nie potrafie znaleść uzasadnienia
no to troche sie mylisz. przeczytaj sobie moj wywiad z nim na przegladziezuzlowym i moze zmienisz zdanie. tam jest odpowiedz dlaczego nie jezdzi w ekstra ani pierwszej lidze.
Pozdrawiam
...:::Ukryta zawartość :::... OFICJALNA STRONA TŻ SIPMA LUBLIN
Lubelskie Forum Żużlowe ...:::Ukryta zawartość :::...
Galeria zdjęć TŻ Sipma Lublin ...:::Ukryta zawartość :::...
jack daniels to są tylko i wyłącznie moje prywatne odczucie i po przeczytaniu wywiadu sądzę że masz racje
kazdy ma prawo do wlasnego zdania, jednak chcialem zebys zweryfikowal swoja opinie z tym co mowi sam Magnus. mam nadzieje ze pomoglem:)
Pozdrawiam
Nie no fajnie sie macie ze go zalapaliscie. Zorro robi fajna atmosferke na meczach. Przynajmniej w Rybniq tak bylo :) Zaje...... koles. A w II lidze bedzie na pewno solidnym zawodnikiem.
W ostatnim spotkaniu z Łodzia nie zablysnal zdobyl zaledwie 9pkt ale na wyjezdzie wszyscy licza na niego a co do Zorra to juz unas jezdzil i wiemy jaka robi atmosferke !!!!on w tym *****isty!!!
No wlasnie dobre pytanie :)ale o co chodzi w tej ankiecie ?????
A co do Zorro to na pewno bedzie duzym wzmocnieniem Lublinian. Szkoda :) Zartuje, ale mysle ze z nim w skladzie obejrzymy w Krosnie super mecz.
Zaledwie 9??? dodaj bonusy to zobaczysz ile zdobyl...W ostatnim spotkaniu z Łodzia nie zablysnal zdobyl zaledwie 9pkt ale na wyjezdzie wszyscy licza na niego a co do Zorra to juz unas jezdzil i wiemy jaka robi atmosferke !!!!on w tym *****isty!!!