... tylko nie wiem dokad
... tylko nie wiem dokad
Skad te info??
Hmm to że Marek Latosi odchodzi z Iskry wiadomo zawsze po rozpoczęciu sezonu - zawsze nosi si z takim zamiarem.
Jestem jednak ciekaw skąd masz takie informacje?
Heh, a ja sie ludzilem ze pojedzie jutro w meczu ze Swietochlowicami ;P
Marek Latosi gdyby tylko mu się chciało przygotować jak należy do sezonu i zainwestować w sprzęt to "bank" teraz on by był krajowym liderem Iskry. A tak powtarza się scenariusz z lat ubiegłych. Oj Oj OJ Marek Marek:(
Pozdrowienia dla fanów czarnego sportu!!!
Puma20: W pełni sie z toba zgadzam, ale wiesh jak to jest z markiem nie dostanie całej kasy i nie pojedzie, koniec i kropka!
info jest z pierwszej reki... sam Latosi mowil
Marek!!! Gdzie on pójdzie?? Może gdzieś do Ekstraklasy?? Marku mierz siły na zamiary!!!!
Teraz mógłby zapchać dziurę w Rzeszowie po kontuzjach Golonki i Wilka
czy to ma jakies znaczenie? kto go weżmie? popracujcie lepiej nad kibicowaniem , tylko "na kolana" umiecie krzyczec i lusterka przyjezdnym urywać .Także radzę tam skierować punkt ciężkości...
<embed src="Ukryta zawartość width="728" height="90" type="application/x-shockwave-flash" scale="ShowAll" play="true" loop="true" menu="true" wmode="Window" quality="1"></embed>
LATOSI PODOBNO JEDZIE DO NIEMIEC NA OGÓRKI.
TO INFO Z PIERWSZEJ RĘKI !!!
Chyba gosciu nie masz na myśli kibiców Iskierki!!!!popracujcie lepiej nad kibicowaniem , tylko "na kolana" umiecie krzyczec i lusterka przyjezdnym urywać
dudo nie wiem czy rozmawialismy z tym samym markiem latosim
dzisiaj z nim gadalem i zdziwil sie ze wogole ktos podal takie rzeczy narazie marek nie ma zamiaru zmieniac klubu
Do Falubazziniego
[popracujcie lepiej nad kibicowaniem , tylko "na kolana" umiecie krzyczec i lusterka przyjezdnym urywać .
Naparwde nie wiem kogo masz na mysli! Spojrz na swoja Zielonke i lepiej juz nie mow nic wiecej.
ISKRA - START - przyjazn, ktora przetrwala!
Admos to dziwne bo ja wiem ze Latosi na 100% chce odejsc z Iskry
nie no dudo ty sie chyba z choinki urwałeś!Ciekawe z kim ty pomyliles Latosiego:PPP
ja wiem ze chce odejsc...
Ludzie by nam kit wciskali gdyby nie AdamoS (nasza maskotka :)).