mimo ze Krzysiu Cegielski nas opuscil jednak zawsze bedzie moim ulubionym zawodnikiem
mimo ze Krzysiu Cegielski nas opuscil jednak zawsze bedzie moim ulubionym zawodnikiem
Moi ulubieni żużlowcy to:
-Sebastian Ułamek
-Krzysztof Kasprzak
-Leigh Adams
-Damian Baliński
-Krzysztof Cegielski
To tyle :P
najbardziej lubie braci Cieslewiczow i Hancocka
1. BOLO
2. CEGLA
3. CRUMP
moj gg:4107424
Mój ulubiony zawodnik to cały czas Andrzej Huszcza !!!
A poza tym szanuję wszystkich.
Pozdrawiam
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW
1. Damian Balinski
2. Roman Jankowski
3. Leigh Adams
4. Krzychu Kasprzak
Ja najbardziej lubie i szanuje Piotra Palucha , za to że nigdy nie opuścił Stali i zawsze prezentuje dobrą formę.
Jesli mam wymienic zuzlowcow, ktorych lubie, a wrecz uwielbiam ogladac na torze to: Tomasz Gollob i Krzysiu Cegielski. Ich styl jazdy, pozycja na motocyklu sa wrecz idalne - nic dodac nic ujac. O ich charakterach sie nie bede wypowiadal, bo nie znam ich osobiscie.
Jesli chodzi o zawodnikow, ktorych znam to z pewnoscia na wielka sympatie zasluguje Jarek Lukaszewski - przesympatyczny czlowiek.
Pozdrowionka ze stolicy PyrlandiiUkryta zawartość Wyznawca talentu Tomasza Golloba...
Adams jest według mnie najlepszym zawodnikiem polskiej ligi.
po pierwsze: Identyfikuje się z klubem do którego jakby nie było pała sympatią (bedzie juz tutaj jezdzić ósmy sezon
Po drugie zawsze pomaga zawodnikom którzy jezdzą z nim w parze, liczy się ze zdrowiem nie tylko swoim ale też innych
Po trzecie zawsze uprzejmy wobec kibiców i tu pragne podkreślić nie tylko swoich drużyn.
I tu podam wam przykład jego zżycia z drużyną.
w sezonie 2000 był pamiętny mecz uni w Bydgoszczy gdzie wygraliśmy, kiedy byliśmy w parkingu któś żucił pomysł żeby zatrzymać się na stacjii paliw i opic zwycięstwo jak pomyśleli tak tez zrobili. Zatrzymali się wszyscy za wyjątkiem dwóch osób z druzyny aloe na końcu wam powiem kogo z nami nie było:) Adams siedział z innymi zawodnikami pił ,pił jeszcze raz pił, był w świetnym humorze i doskonale dogadywał się z innymi zawodnikami.
Czy to nie jest najlepszy żużlowiec???????
On mógłby być wzorem nie tylko na żużlu!!!!!!!!!
Acha a tymi zawodnikami którzy się nie zatrzymali byli Dryml i Pecyna.
Pozdrawiam
gg3045038
1.Krzysztof Kasprzak
2.Danian Bliński
3.Sebastian Ułamek
OCZYWISCIE HANS NIELSEN... A Z OBECNIE JEZDZACYCH ... KRZYSIO CEGIELSKI :p
Numer 1 to SEBASTIAN ULAMEK!!!!!!!!!!!!!!
Zgadzm sie z tobą w 100%.Ale oprucz Szuminy lubie też:J.Crumpa Ł.Romanka i N.Petersena.KAŻDY CHYBA WIE W RYBNIKU ŻE ZAWSZE I WSZĘDZIE "SZUMINA"NAJLEPSZ BĘDZIE.A WIĘC MOJA ODPOWIEDŹ BRZNI RAFAŁ SZOMBIERSKI!!!!
[b][u]Moi ulubieni zawodnicy to:
z zawodnikow zagranicznych:
M.LORAM-za widowiskowosc oraz walecznosc jakiej nie prezentuje zaden inny zawodnik na swiecie
G.HANCOCK-mistrz jazdy para,zawsze usmiechniety
S.ERMOLENKO-za styl jazdy,pelnej technicznych fajerwerkow (w latach swojej swietnosci)
T.KNUDSEN-byl prawdziwym profesjonalista,tylko pech sprawil,ze nie zostal mistrzem swiata
z zawodnikow polskich:
D.SLEDZ,P.BARON,W.ZALUSKI-darze ich sympatia za lata startow we wroclawiu
S.DRABIK-za luz jaki prezentuje
K.CEGIELSKI-za profesjonalne podejscie do uprawianego zawodu i walke do konca
T.GOLLOB-za to,ze jest.
POZDRWIONKA
RYAN SULLIVAN dlaczego bo jest najlepszy i jezdzi najbardziej fer play
Nie wiem czy ktoś pamięta Johna Cooka.Facet jest zabójczy,zabawny,umie pomagać innym,typ szołmena.Z polskich podziwiam Dobruckiego,za jego wytrwałość w walce o swoje zdrowie.Sama wiem co przeżył,bo mniejwięcej w tym czasie spotkało mnie to samo.Cud się stał u niego ,i cud się stał u mnie.
Oczywiscie Rafal "Szumina" Szombierski za to ,ze podchodzi........do wszystkiego :)))) na luzie
Andrzej Huszcza prze gosc,bardzo sympatyczny
Lars Gunestad czesto usmiechniety i pamieta o zdrowiu innych zawodnikow
Sławek Drabik za jaja których wielu zawodników nie ma.
Dla mnie na 100 % balinski, za chec do zycia i milosc do ojczyzny :P a tak na serio dla jego stylu jazdy i walecznosci, moze nawet czasem zbyt wielkiej ;)
Kasper - rowniez za talent i ambicje
Loram - poprostu lubie Marka
Sullivan - klasa i jeszcze raz klasa
Ja najbardziej lubię Piotra Dym i Andrzeja Huszczę
Najbardziej lubie naturalnie <<<HANSA NIELSESNA!!!>>> i <<<ANDRZEJA HUSZCZE>>>.
1.tomasz gollob za to ze jako jedyny narazie jest wstanie powalczyc o zloto w gp i co by ludzie nie pisali jest numerem jeden polskiego zuzla i gdyby nie on tak naprawde nie jedzilibysmy po swiecie i nie ogladali kazdej rundy gp w canal+
2leigh adams wierny unii od lat zawsze do dyspozycji trenera nie marudzi mozna liczyc na solidna zdobycz punktowa to taki leszczynski kangur
3 sebastian ulamek wiele o nim napisali ze nie kolezenski ze mysli tylko o kasie itd a ja powie tylko tyle w barwach unii pokazal ze potrafi jezdzoic zespolowo pomagac kolegom mimo ze byl kontuzjowany i unia wisiala kase mozna bylo na niego liczyc wsiadal i jechal bez marudzenia a pozatym super gosc dla kibica milaem okazke z nim porozmawiac kilkakrotnie
4 mirek kowalik poprostu lubie tego zawodnika
pyra
Co do tego nie ma dwóch zdań!Oczywiście że:
-RAFAŁ"SZUMINA"SZOMBIERSKI-poprostu luzak
Moim ulubionym zawodnikiem był Max Musiolik;)
Ten to miał łeb i siłę nie zawsze te walory wykorzystywał na torze, ale ktoby się czepiał:P
Zdecydowanie Romek Jankowski a także W. Załuski za umiejętność godzenia skłoności do alkoholi z jazdą na motocyklu oraz S. Drabik za rzadką cechę autoironii i wysoką klasę od lat.
1. zgadnijcie ;)
2. Hampel, Hancock,
a w ogóle wszystkich, za wspaniałe emocje.
Numer 1: Marek Szczyrba RKM Rybnik
2.Rafał Szombierski
3.Zawodnicy RKM-u Rybnik
1.Adam Pawliczek - choć to już nie ta forma ale zawsze walczy do końca
2.Rafał Szumina Szombierski
3.Mark Loram
4.Mikael Karlsson
Adam Jaziewicz - Lubie go za to ze znalazl chwililke dla mnie i dowiedzialem sie duzo ciekawych rzeczy .
reszte zawodnikow ktorych daze sympatia pisalem juz wczeniej wiec nie bede sie powtarzac
no i KURMAN ...to chyba oczywiste
PIOTR PALUCH BOLO - to jest facet ktorego bardzo szanuje i doceniam co robi dla Gorzowskiej Stali w trudnych chwilach (nigdy nie opuścił naszego klubu)
PIOTR PALUCH BOLO - Bardzo szanuje tego zawodnika za to co robi dla Gorzowskiej Stali w trudnych chwilach. To zawodnik ktory nigdy nie założył innego plastronu niz z napisem STAL lub wiadomo PERGO :):):)
1.M. Karlsson-za to ze jest wporzadku
2.N.Pedersen-jw.
3.M.Hućko-nie wiem dlaczego, poprostu go lubie. ;)
Tony Rickardsson, Jason Crump, Wiesław Jaguś, Tomek Bajerski, Robert Sawina, MArcin Jaguś... jednym słowem cały skład Apatora/Adriany. Nie mam nic też do Mirka Kowalika, który odszedł; lubię też Sebastiana Ułamka, oraz od niedawna Piotra Protasiewicza, bo jeździ już w Toruniu :)
Damian Baliński Rulezzz!!!!!!
Slawek Drabik
Per Jonsson - to zawsze pozostanie dla mnie nr 1
Robert Sawina - za profesjonalne podejscie do zuzla
Mirek Kowalik - za 15 lat w toruniu
Nie wiem czy sie juz wpisywalam, ale trudno :P
Moim nr 1 jest TOMEK GOLLOB za to że sprawil ze Polska liczy sie na świecie, za przywiazanie do klubu, pomoc innym zawodnikom z klubu oraz za jego impulsywny charakterek :). Niektorzy go za to neinawidza(czytaj antygolloby) lecz to mi sie w nim takze podoba :) ;) :)
Piotr Pepe Protasiewicz- sympatyczny, szanuje kibicow, go po prostu nie da sie lubic, hehe
Pozdro
Nicky Pedersen !!! już dawno nie było takiego fightera, szkoda że odszedł z Zielonej Góry ale cóż takie życie.
Jarek Hampel, Krzysztof Kasprzak oraz Rafał Kurmański młodzi, przebojowi i zachwycają techniką. W nich przyszłość naszego speedwaya.
JANUSZ KOŁODZIEJ - Poprostu SUPER!!
pozdrawiam
Paweł
1.Leigh Adams
2.Krzysiu Kasprzak
3.Janusz Kołodziej
Oczywiście Seba.Chociaż pijawka,ele zawsze.
Oczywiście Seba
Lubie wszystkich zuzlowcow [no prawie wszystkich]a najbardziej 1BOLO 2SWIST 3HUSZCZA jest jeszcze paru innych ale nie bede nudzil siemanko STAL STAL STAL GORZOW