AdamoS: Słyszeliśmy tzn. forumowicze o jakimś tajemniczym sponsorze z Holandii, który chce cię sponsorować, a może nawte i drużynę z Ostrowa? Co ty na to, czy możesz nam tą sprawę troszeczkę przybliżyć?
AdamoS: Słyszeliśmy tzn. forumowicze o jakimś tajemniczym sponsorze z Holandii, który chce cię sponsorować, a może nawte i drużynę z Ostrowa? Co ty na to, czy możesz nam tą sprawę troszeczkę przybliżyć?
mjj - no wlasnie - tak sobie siedzialem dzis w nocy w necie i zauwazylem ze na forum zarejestrowal sie niejaki Martens - miejsce zamieszkania: Holandia, a w biografii napisal:"niemam swojej strony ,mieszkam w hollandi i interesuje sie Iskra Ostrow wlkp bo chce w miare moich mozliwosci pomoz adamowi zakupienia opony"
To chyba ten tajemniczy sponsor - AdamoS do tablicy!!!:)
pozdrawiam
Dariusz Górzny
Darki: No właśnie, mam nadzieję jednak że na oponie się nie skończy, gdy z wiem z dobrze poinformowanych źródeł, że ów tajemniczy sponsor coś szepnął o całej drużynie.
Myślę jednak,ż e AdamoS to wszystko niebawem wyprostuje!
Heh sponor z Holandii zycze chlopaki jak najepiej ale mi sie to kojarzy z troche innym sponsoringiem hue hue :D
No ale jesli to uczciwy sponsor niech wylozy kase Adamosowi a jak i da calej Iskrze :)
Kazdemu Holandia (no prawie) kojarzy się z czymś innym, ale nie ważne czy będzie to np. Wytwórnia trawy (co za dziwne skojarzenie) czy cos innego ważne by kasę sypneli!
maher mi dzisiaj cos napomknal o tym
najprawdopodonie wiem kto to
byli jakis czas temu w ostrowie panowie z holandii
nawet dostalem od nich list ale jakos sie kontakt potem urwal
wiecej szczegolow podam pozniej jak sam bede cos wiedzial
No proszę wywołany przez Darkiego do tablicy odpowiedział!
AdamoS: życzymy ci wszyscy (forumowicze) prawdziwego sponsora, a co za tym idzie, abyś już nigdy nie miał kłopotów z pęknietą ramą!!!
hehe ta rama to chyba wiadomosc tygodnia :P
hehe nie juz na serio pozyjemy zobaczymy
Czesc Adamos osobiscie nieznam ciebie ale w Ostrowie zamienie z toba pare zdan.Luknąlem ostatnio na twoj wystep w Tarnowie w IMEJ nie byl najlepszy mam nadzieje ze jak w Ostrowie bede jechal to stoczymy niezly pojedynek !!!
Pozdrowinia
SEBOL
To chyba będzie pierwszy pojedynek forumowiczów na orze!!!
Propozycja dla Darknessa: może ufundować koszulkę Sportsboardu dla lepszego?
1.Będą walczyc jak nigdy!
2.Bedziemy mieli darmową reklamę wsród żużlowców!
mjj qrcze chcesz zebysmy az tak ostro szli???
:) :PP
Nie ;) Tak tylko ;) Ale co koszulka by się przydała!
Qrde gdzie ten Darki?
Niewiem jak u Adama ale umnie jutro sie wszystko wyjasni
moze byc tak ze trener mnie nie zabierze na mecz
Ale na dzis mam 70%.A tak wogole to nie zabardzo mam na czy jedzic co zreszta bylo widac ze Swietochlowicami.Defekty !!!!
a seba to kto to (sorki za glupie pytanie ale nie wiem)
dla zawodnika ktory zdobedzie wiecej punktow i tych punktow bedzie 10 to ja funduję koszulkę :) obiecuje :)
Seba nie pamietasz mnie z mlodziezowek???
no wiesz co ****ka bedzie jak przyjedziesz :) :P
Moze ja zaczesto w Gnieznie nie jezdzilem.Z Pawlikowskim a co dopiero M.Jablonskim szans nie mialem.Do konca sezony wiec jestem w Lodzi.
trzeba pogadac z darkim i moze sportsboard.zasponsoruje ci rame adamos????:)))
muppet super pomysl!!!!!!!!dokladam sie do koszulki 50 %!!!!!!!na serio!!!!!
Jestem!!!:)
Ok - bedzie koszulka!!! ( ja chyba zbankrutuje - jakby co to sie do Was zglosze;):)
Ale nie dla tego, ktory bedzie lepszy w tym pojedynku, lecz by dac szanse Sebastianowi wezmiemy pod uwage bilans dwumeczu!
Pasuje?:)
pozdrawiam
Dariusz Górzny
No prosze juz rywale ze soba rozmawiaja ;) tylko żebyście się nie dogadali!!! ;)
A tak naprawde to chyba w tym meczu bedzie porazka mojej druzyny Suchanka (chyba niebedzie)niewiem kogo zakontraktuja moze Robsona.no coz to juz nie moj problem.
Ale fajnie by bylo w pierszej lidze pojedzic
no to jak robimy z ta koszulka ?bo ja sie tez dokladam!!!!
skladamy sie czy kazdy daje jedna??
No proszę!!! To się nazywa profesjonalizm!!! Będzie koszulka dla zwyciezcy dwumeczu, słyszycie!!!Jestem!!!:)
Ok - bedzie koszulka!!! ( ja chyba zbankrutuje - jakby co to sie do Was zglosze;):)
Ale nie dla tego, ktory bedzie lepszy w tym pojedynku, lecz by dac szanse Sebastianowi wezmiemy pod uwage bilans dwumeczu!
Pasuje?:)
Oby tylko obaj pojechali (je sli nie proponuję wziąsć średnia biegopunktową pod uwagę)!
balu - ja napisalem ja sponsoruje jedna koszulke dla lepszego w dwumeczu - beda juz te z nowej edycji wiec zwyciezca bedzie mogl wybrac kolor trykotu i loga...
pozdrawiam
Dariusz Górzny
panowie wolniej bo nie nadazam czytac :PPP
a co dopiero odpowiadac(sensownie)
:))))
AdamoS - taki szybki chlopak i nie nadaza;):) - eh nieladnie:)
Panowie zuzlowcy - ja funduje koszulke ale chce cos w zamian - sprowadzcie na forum Waszych kolegow po fachu!
A moze nie?;):)Bo jak bede musial co kazda niedziele koszulke zafundowac to naprawde moje finanse ucierpia!:(
No ale co mi tam - balu dorzuci tej nowej waluty troche, a pewnie forumowicze byliby zadowoleni, gdyby mogli codziennie na forum z zuzlowcami porozmawiac - wiec AdamoS, Sebastian - wiec do dziela!:)
pozdrawiam
Dariusz Górzny
hehe dark mowie im ale niektorzy totalna zlewka i co ja na to poradze chyba sila do kompa:) :P
bede sie staral:))
aha mjj odezwij sie na GG
maher tez mile widziany :):P
AdamoS i Seba.. :) jak mówił Darkness wypromujcie troche nasze forum :) :) :) I jak ktos dostanie koszulke to czesto nosic prosze :) hehehe pozdrawiam
Lubię żużel, tylko mi między zęby wchodzi.
ok
potwierdzam!!!!dozucam sie do puli nagrod!!!
a sponsora ani widu ani slychu :(
nie wiem gdzie podziewa sie maher mial mi nakreslic ta sprawe a jego nie widac :P
Adamos a ty juz wiesz czy pojedziesz?
Adamos: jestem na gg i na ircu teraz.......a w razie czego wyslalem Ci ta wiadomosc na maila
jestem wystawiony pod 14
nie wiem co dalej mam nadzieje ze na pierwszy bieg wyjade a pozniej zobaczymy jak bede jechal :) :P
Ja też dorzucę się do koszulki:):):):):)
Dawaj gazu:) AdamoS dzisiaj było całkiem nieźle. Powodzenia. Sebastain ty też grzej do przodu:):):)!!!!
Pozdrowienia dla fanów czarnego sportu!!!
jest to malzenstwo mieszkajace w holandii
chca mnie wspomoc ale co do druzyny to lekka przesada prywatne osoby nie biora w sponsoring calego klubu :)))
chyba troche za duzy entuzjazm panowie :):P
jednak niewykluczone ze moge oczekiwac na jakas pomoc musze sie tylko do nich odezwac i wtedy bede wiedzial o co chodzi:):):):):)
AdamoS - jak widac sponsor pojawil sie we wlasniwym momencie, gdy pojawila sie konkurencja!:)
Jestem ciekaw czy do siebie przekonales tego Holendra?:)
pozdrawiam
Dariusz Górzny
adamos a ja jak zdobedziesz jutro (0,0,0,0,0)pkt to sprezentuje ci orginalna koszulke tvp o katowice!!!
H A N Y S!!!
ADASIU TE ZERA TO ZART.A KOSZULKE I TAK CI SPREZENTUJE.LICZE ZE JUTRO BEDZIE DOBRZE NA WYSOKOSCI 5-7PKT.POWODZENIA.
H A N Y S!!!
No no coraz lepiej zawodnicy sie rozgrzewaja na forum przed meczami hyhy :D Tylko zeby pojechali po tyle samo biegow! A tak nawiasem mowiac szkoda ze nie ma zadnych zawodnikow z Wybrzeza :P Moze Mareczek C. by kiedys do komputera siadl :D A Adamosowi i Sebie zycze wyrownanej walki i fair play :D
Ja mam do naszych jeżdżących forumowiczów takie pytanko. Czy jeżeli wasza kariera dalej tak się będzie toczyć to czy po zakończeniu wieku juniora macie zamiar zakończyć karierę czy dalej będziecie próbować własnych sił na torze ???
Może kolega Sebastian przybliży nam trochę swoją osobę, bo jak w STSie będzie bieg Skrzypczak - Jaziewicz to nie wiem czy dać 1,2 czy może X ;P. Masz może jakieś indywidualne sukcesy ??
poTFoor
a co się tyczy koszulki ... to najpierw zapłace za swoją ;)
Darki kasiorka leci ;)
ja powoli sie juz zastanawiam czy nie zrezygnowac
poprostu nie widze tu mozliwosci rozwoju
w ostrowie chyba ze beda madrzy ludzie to kto wie
zastanawiam sie co zrobic
masz na mysli zmiane otoczenia?
nie chce narazie nic mowic
to sie okarze w najblizszych dniach mam taka nadzieje
Niewiem jaka u ciebie jest sytuacja.Umnie bylo nieciekawie
jestem wychowankiem Startu ale wogole nie jezdzilem przyznaje ze sa lepsi...Jeszcze jestem optymista mam niespelna 19 klat i mam nadzieje wypozyczenie do Lodzi pozwoli mi rozwinac swoje umiejetnosci