Czy starym zwyczajem, ze wzgledu na pobudki finansowe Marek Latosi nie wystąpi w pierwszym meczu ligowym Iskierki?
Tak, oczywiście, że wystąpi
To zależy od trenera
Znajac Latosa będzie się kłócił o kasę i nie pojedzie!
Czy starym zwyczajem, ze wzgledu na pobudki finansowe Marek Latosi nie wystąpi w pierwszym meczu ligowym Iskierki?
Znając Marka będzie się kłócił o kasę i raczej w pierwszym meczu nie pojedzie :)
--------------------------------------
W wolnym mieście OSTRÓW,
Gdzie 2 klucze w herbie są,
Mamy swą drużynę,
Która zwie się ISKRA!!!
Pozdrowienia dla kibiców speedwaya
Moja zdanie takie samo jak tego ziomala wyzej!
Latosi pewnie tradycyjnie rozpocznie sezon z opoznieniem...oby tylko mial kto zastapic w pierwszym meczu.
oby byl pierwszy mecz
no niestety caly czas jest ta niepewnosc.....ale miejmy nadzieje ze ISKRA wystartuje w lidze
Słuchajcie nie jezdi sie sparingów gdyby się nie miało wystartować, nie zgłasza się drużyny, nie weryfikuje stadionu itd.
jednak nie ma 100% pewności że Iskra wystartuje...
....chyba że pojawili się sponsorzy, o których jeszcze nie wiem.
a jeśli wystartują to z jakim składem...?
Szczepaniak kieruje się w stronę Piły, Łęcki do Opola, Latosi będzie się jak zwykle ociągał...to kto będzie jeździł w Ostrowie?
100 % pewności w naszym przypadku, nigdy nie ma jeśli szcepan odejdzie jakaś kasa wpłynie, ja zastanaiam się czemu nie zlikwidowano klubu i nie założono nowego - tak przynajmniej nie bylo by długów! A poza tym są jeszcze Poprawski, Latos, Arek, Ryczek - byłoby kim jeździć a Łęcki i tak do Opola nie odejdzie!
hm....
Ryczek - czy ten zawodnik jednak jest w stanie coś dobrego zaprezentować?
A jeśli chodzi o Łęckiego - to jego wypowiedź po ostatnim sparingu Opola sugeruje coś innego.
a jeśli chodzi o klub to po raz kolejny działacze pokazali jak bardzo im zależy na żużlu...
...zbyt późno zgłosili wniosek o rejestrację nowego klubu
i nie zdążyli załatwić wszystkich formalności na czas
Ryczek jest w stanie jeździc dobrze przy dobrym przygotowaniu i sprzecie, A Łęcki no cóż mi się wydaje że on troche ściemnia (włącz gg)
Marek Latosi jak co rok to już bywa będzie czekał do ostaniej chwili aby od klubu wyciągną jak najwięcej kasy. Nagle pojawi się nistąd nizowąd i zrobi 10pkt. Szkoda tylko, że słynny Szpon neiprzygotowuje się do sezonu i nie trenuje jak należy, bo z pewnością zostałby bez problemu liderem zespołu.
Pozdrowienia dla fanów czarnego sportu!!1