Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 316 do 342 z 342

Wątek: Stal Gorzów - Falubaz Zielona Góra (Play-Down) - o 5-6. miejsce 04.09.2026 godz. 20.30

1. Powrót do góry    #316
    Zaawansowany
    Cytat Zamieszczone przez Snejk79 Zobacz posta
    Na prawdę nie rozumiesz tego porównania bez wyłożenia Ci prosto w oczy? Toruń też w 2009 się kiedyś cieszył że mają korzystny wynik po przegranej paroma punktami w finale. A potem się zesrali na różowo. Zresztą Falubaz też kiedyś miał gładko wejść do Finału no podajże 41-49 w Toruniu i też nie dał rady. 6 pkt to jest idealna różnica. Można w razie W stosować taktyczną i jeden bieg może wszystko odwrócić.
    Nie dyskutuj z tym "znawcą". Według niego Gorzów tu miał gładko wygrać i bez Holdera i bez zz, a teraz dupa piecze zakompleksionego dziadka.

2. Powrót do góry    #317
    Zaawansowany
    Cytat Zamieszczone przez Mariusz Zobacz posta
    Najbardziej niedoceniany zawodnik w SE. Sam krytykowałem jego transfer jak Przemek dał info, że przychodzi do nas. Chyba muszę posypać głowę popiołem.

Mam tak samo, ten bieg co Andzejs przedarł się po starcie na 1 miejsce. Szacun. Na żywo pięknie cygany stadion szybko opuściły

3. Powrót do góry    #318
    Użytkownik
    Dajcie już spokój z tym sędzą. Dał ciała z Pawlickim dwa razy. Odpadająca reklama to nie jego wina tylko pech Gorzowa. Paluch z kolei miał szczęście, że pojechał w drugim wyścigu w Zielonej, co zresztą nie było błędem sędziego tylko zaniedbaniem gospodarzy (sędzia czekał na zamknięcie bramy).
    Po drugie, jak Zielona miała już zwycięstwo zapewnione, to 15. wyścig pojechali luźno. W innym przypadku mogłoby nie być 5:1.
    Inna sprawa, że tak zlepiona Stal prawie pokonała pseudogwiazdy z Zielonej Góry.

4. Powrót do góry    #319
    Użytkownik Awatar klonstoper
    Paradoksalnie Stali przegrał sezon remis w Grudziądzu. Tam powinien Bednar jechać jako junior, pojechał Jabłoński, który przywiózł 3x0. Gdyby nie to dzisiaj mieliby koniec sezonu po dwumeczu z Częstochową.

5. Powrót do góry    #320
    Ekspert Awatar kingpin
    Cytat Zamieszczone przez rekordtoru Zobacz posta
    .
    Po drugie, jak Zielona miała już zwycięstwo zapewnione, to 15. wyścig pojechali luźno. W innym przypadku mogłoby nie być 5:1.
    Czyli informacja, ze to jest dwumecz po tym wyscigu ich zaskoczyla.
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    z Leninem zbieraj kwiatki...
    życzenia to od Matki"

Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny.

6. Powrót do góry    #321
    Najważniejsze, że człowiek ma już pełen luz i może obejrzeć sobie taki dzisiejszy SEC totalnie na luzie czy nie śledzić innej Szwecji bo któremuś z naszych zachciało się sprawdzić nawierzchnie toru. Dodatkowo miesiąc spokoju z czytaniem, CO JEŚLI? WŁÓKNIARZ ZASKOCZY FALUBAZ? TAJNA BROŃ NA OSTATNI MECZ PLAY-DOWN PATRICKA HANSENA, FALUBAZ W STRACHU? A potem czytanie kibiców PSŻtu czy ROWu, że mają z nami szansę bo jesteśmy słabi i to tylko sport. Niech się z tym Gorzów buja, no i wiadomo brak zwiększenia długu bo w GW pan Budnex po meczu z Toruniem był tak wqrwiony, to co dopiero teraz...
    Ze wszystkich rzeczy nieważnych, żużel jest najważniejszy - Micz Bjukanon

7. Powrót do góry    #322
    Ekspert
    Cytat Zamieszczone przez Glebson Zobacz posta
    Mam tak samo, ten bieg co Andzejs przedarł się po starcie na 1 miejsce. Szacun. Na żywo pięknie cygany stadion szybko opuściły
    Kogo tam objechał? Wrighta i Pollestada? Czy Pawełka? xD
    "(...)Celem PZM i EŻ jest upadek sportu żużlowego w Rosji, całkowity(...) więc zawieszenie potrwa minimum 10-15 lat. W zamian rozwijany będzie żużel na Ukrainie (...)"
    "
    Zapomnimy ruskim wszystko, nawet Katyń, a każdy polski klub żużlowy będzie musiał wystawić przynajmniej dwóch ruskich w składzie może być?"

8. Powrót do góry    #323
    Zaawansowany
    Cytat Zamieszczone przez sparta_mistrz Zobacz posta
    Kogo tam objechał? Wrighta i Pollestada? Czy Pawełka? xD
    Wrighta i Pollestada, ale tor noe pozwalał na wyprzedzanie. Taka jest prawda. Skończ być Panem marudą. Mamy utrzymanie po ciężkim sezonie. Jakiś promyk radości sie pojawił po takim sezonie.

9. Powrót do góry    #324
    Ekspert
    Cytat Zamieszczone przez grafi25 Zobacz posta
    Witam Też nie wierzyłem
    Prawdę mówiąc nachodzi mnie teraz taka refleksja, że może jednak pozbawienie Staleczki dwóch dużych baniek na koniec sezonu NIE DO KOŃCA było celem Falubazu w tym roku.
    No ale cóż, jak się nie ma co się lubi... to trzeba się cieszyć z rzeczy mniejszych
    Falubaz jest jak Robin Hood - który też zabierał bankrutom i dawał biednym... no, czy jakoś tak...

10. Powrót do góry    #325
    Stały bywalec Awatar marcool
    Skoro Moher wrócił na forum, czy to oznacza powrót złotych czasów dla Falubazu? Jedzenie mięsa tyłem do toru i złote medale? Byłoby miło

Cytat Zamieszczone przez Micz Bjukanon Zobacz posta
    CO JEŚLI? WŁÓKNIARZ ZASKOCZY FALUBAZ? TAJNA BROŃ NA OSTATNI MECZ PLAY-DOWN PATRICKA HANSENA, FALUBAZ W STRACHU?
    Tylko Puka lekko wqrwiony, bo będzie musiał nieco zmodyfikować "artykuły", które miał już gotowe na najbliższe tygodnie
    Ostatnio edytowane przez marcool ; 05-09-2026 o 10:56

11. Powrót do góry    #326
    Ekspert Awatar Mariusz
    Cytat Zamieszczone przez marcool Zobacz posta
    Skoro Moher wrócił na forum, czy to oznacza powrót złotych czasów dla Falubazu? Jedzenie mięsa tyłem do toru i złote medale? Byłoby miło

Tylko Puka lekko wqrwiony, bo będzie musiał nieco zmodyfikować "artykuły", które miał już gotowe na najbliższe tygodnie:D
    Dalej napyerdala w FZG, teraz połączył się z Termosem na wywiad aby na SF dać info, że następny prezes SE jest oburzony działaniami FZG.

https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/wi...ami-niektorych
    Ukryta zawartość
    Bez cenzury: Ukryta zawartość
    FALUBAZ DMP 1981/1982/1985/1991/2009/2011/2013 Ukryta zawartość

12. Powrót do góry    #327
    Puka Puka

a swoją drogą gdzie robi teraz Ostafinski ? coś zniknał (albo ja spie)
    Ukryta zawartość Zamieszczone przez Piernik Ukryta zawartość
    Kurtz chyba PRowca zatrudnił w zeszłym sezonie. Przecież gość ma tragiczne starty, on będzie miał mega ciężko punktować w ekstralidze. Mocno wątpliwe że Sparta świadomie zrezygnowała z MM żeby wziąć trzy klasy gorszego zawodnika.
    Ukryta zawartość Zamieszczone przez sparta_mistrz Ukryta zawartość
    Pamiętam jak tu pisałem że nie rozumiem tego transferu Kurtza to mnie tutaj eksperci pouczali, że on jest dwa razy lepszy od Michelsena

13. Powrót do góry    #328
    Ekspert
    Dalej napyerdala w FZG, teraz połączył się z Termosem na wywiad aby na SF dać info, że następny prezes SE jest oburzony działaniami FZG.

https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/wi...ami-niektorych
    Czytacie i podajecie dalej te ich wysry.y, więc dajecie robotę dla tych imitacji dziennikarzy.
    Tylko Falubaz!

14. Powrót do góry    #329
    Muszę ci uwierzyć na słowo, gdyż nie oglądam materiałów video w których występuje ten ścierw. Trzeba mieć jakieś zasady

15. Powrót do góry    #330
    Stały bywalec Awatar Taisto
    Cytat Zamieszczone przez Vector Zobacz posta
    Czytacie i podajecie dalej te ich wysry.y, więc dajecie robotę dla tych imitacji dziennikarzy.
    Pewnych rzeczy nie przeskoczysz.
    Sytuacja analogiczna do tych, którzy oglądają patogale MMA i później się spuszczają w komentarzach na FB czy IG "co to za thebille".
    W naszym środowisku wygląda to podobnie - Puka, Ostaf, to dziennikarskie hieny, by nie napisać gorzej. Niemniej, niektórzy nie potrafią bez nich żyć i czekają tylko na ich nowy wysryw, by pochwalić się na forum, że właśnie jeden z drugim napisali wysryw
    No i tak to się się kręci w tej Polsce...

16. Powrót do góry    #331
    Stały bywalec
    z pozdorwieniami dla cyganskiego lubuskiego https://www.youtube.com/watch?v=KaOEVHQoHzM

17. Powrót do góry    #332
    Cytat Zamieszczone przez janosik Zobacz posta
    z pozdorwieniami dla cyganskiego lubuskiego https://www.youtube.com/watch?v=KaOEVHQoHzM

To chyba macie coś wspolnego

https://gazetawroclawska.pl/wroclaw-...zyja/ar/878286
    Ukryta zawartość Zamieszczone przez Piernik Ukryta zawartość
    Kurtz chyba PRowca zatrudnił w zeszłym sezonie. Przecież gość ma tragiczne starty, on będzie miał mega ciężko punktować w ekstralidze. Mocno wątpliwe że Sparta świadomie zrezygnowała z MM żeby wziąć trzy klasy gorszego zawodnika.
    Ukryta zawartość Zamieszczone przez sparta_mistrz Ukryta zawartość
    Pamiętam jak tu pisałem że nie rozumiem tego transferu Kurtza to mnie tutaj eksperci pouczali, że on jest dwa razy lepszy od Michelsena

18. Powrót do góry    #333
    Ekspert
    Cytat Zamieszczone przez marcool Zobacz posta
    No jasne, a niby w jakim celu wróciłem?

19. Powrót do góry    #334
    Ekspert
    Cytat Zamieszczone przez MoherPower Zobacz posta
    No jasne, a niby w jakim celu wróciłem?
    Jakie medale? Chyba kartoflane? kto miałby je zdobyć, w pojedynkach z Apatorem i Spartą? Byle tylko nie spadli za rok, a co wazniejsze, niech zamkną sezon 2027 bez długów, to nawet i spadek się przezyje.

20. Powrót do góry    #335
    Cytat Zamieszczone przez noc Zobacz posta
    Jakie medale? Chyba kartoflane? kto miałby je zdobyć, w pojedynkach z Apatorem i Spartą? Byle tylko nie spadli za rok, a co wazniejsze, niech zamkną sezon 2027 bez długów, to nawet i spadek się przezyje.
    Chłopie ty tak na serio??
    Załączone obrazki Załączone obrazki

21. Powrót do góry    #336
    Zaawansowany Awatar kibic123
    O, przyszedł Pan maruda.

22. Powrót do góry    #337
    Ekspert
    To mówicie w 27 medal pewny? Biorę w ciemno .

23. Powrót do góry    #338
    Ekspert
    Ale przecież nikt nie mówi, że będzie łatwo!
    Należy wykonać wielką pracę u podstaw zaczynając od ustawienia stolika i krzesła tyłem do toru
    Potem trzeba będzie zorganizować jakieś mięso
    No i na tej podstawie można zacząć budować resztę

24. Powrót do góry    #339
    Ekspert Awatar Mariusz
    Należy wykonać wielką pracę u podstaw zaczynając od ustawienia stolika i krzesła tyłem do toru
    Ha, ha, on przecież nie ogarnia o co ci chodzi.
    Ukryta zawartość

25. Powrót do góry    #340

Mozna spodziewac sie rowniez powrotu Twojego kolegi Karolaka, z ktorym to mieso żarles? dobre to czasy byly w FZG

26. Powrót do góry    #341
    Ekspert
    Transfer powrotny Karolaka uważam za mało prawdopodobny, niestety - jego busa widuję ostatnio zupełnie gdzie indziej
    Zresztą Karolak już tak dobrze nie punktuje jak kiedyś, średnia mu się posypała
    (poza tym chyba jakieś spory finansowe miały miejsce)
    Więc raczej nic z tego

27. Powrót do góry    #342
    Ekspert Awatar Mariusz
    Transfer powrotny Karolaka uważam za mało prawdopodobny, niestety - jego busa widuję ostatnio zupełnie gdzie indziej
    Zresztą Karolak już tak dobrze nie punktuje jak kiedyś, średnia mu się posypała
    (poza tym chyba jakieś spory finansowe miały miejsce)
    Więc raczej nic z tego
    Fakt miały, z Dowhanem. Chyba do tej pory nie zostały rozwiązane w pełni. Chociaż po Dowhanie zostało już tylko 15% akcji w FZG.
    Ukryta zawartość

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów