Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 181 do 217 z 217

Wątek: Fogo Unia Leszno : Betard Sparta Wrocław 03.07.2026r. godz. 20:30

1. Powrót do góry    #181
    Unia Leszno to nie jest polski klub jest nawet zabawne, to taki mem. Jude to żenada, a ZPF nie wiem, co znaczy.
    "A Pan Buszmen wymyśla i wymyśla. Liczy, krytykuje, opowiada jak to sam by za wszystkie osoby wystąpił." - Przemysław Termiński, 2016

2. Powrót do góry    #182
    Stały bywalec Awatar Taisto
    Cytat Zamieszczone przez młody_piernik2 Zobacz posta
    Unia Leszno to nie jest polski klub jest nawet zabawne, to taki mem. Jude to żenada, a ZPF nie wiem, co znaczy.
    Zdechł Pies...

3. Powrót do góry    #183
    Ekspert Awatar kingpin
    Wrocławianie sami sobie jesteście winni.
    Trzeba było przegrać to te zachowania Artioma i Macka byłyby skwitowane jedynie uśmiechem.
    Przyznam, ze po 15 biegu przełączyłem na Łzy Cennet wiec nie widziałem co oni zrobili, ale skoro ich zachowanie było prowokacyjne,
    to w zasadzie o co chodzi z tym oburzeniem?
    Kto sieje wiatr, ten zbiera burze.
    Z tych 16.0000 99% zlałaby takie zachowanie a reszta dala się sprowokować i tyle.
    Za chwile wszyscy rozeszli się do domów i swoich busów.
    Ani prowokacji ani takiego zachowania kibiców nie powinno być ale były, są i będą.
    Pasowałoby przy okazji, aby Artiom czy Maciek zapytani o ta sytuacje nie robili głupich min i nie wygłaszali elaboratów
    o butelkach czy hejcie tylko skoro sami nie są w tej sprawie niewiniątkami, skwitowali to jak na mężczyzn przystało.

O samym meczu nie ma co pisać.
    Wynudziłem się jak nigdy na meczu w Lesznie.
    Tor przygotowany tragicznie. Praktycznie po wejściu w drugi luk można było wypisywać
    program. Później jak coś się działało, ze te wzgledu na cyrkusnikow z 2 linii i U21 Wrocławia.
    Bosze jaki ten Kowalski jest mierni ale u niego to chyba psycha.
    Widać, ze strasznie nerwowo jeździ przez co ta jazda nie jest płynna.
    Gdyby był Mania zamiast Gano lub Z/Z za Kołodzieja, nie byłoby co ze Sparty zbierać, choć
    na tej taśmie i defekcie pewnie ze 4 pkt zgubili.
    Podsumowując, spotkały się dwie słabe drużyny które zafundowały kibicom najlepszej ligi świata
    marne widowisko.

Cytat Zamieszczone przez donvito Zobacz posta
    Pawlicki do Press Dewelopera.
    Ali_G, o coś stary apelowałeś , o ile się nie mylę, ale chyba zapomniałeś którzy kibice są w tym względzie największymi dzbanami.
    I pisze to z cala odpowiedzialnością.
    Jeden z drugim myśli, ze jest gieroj a przecież sami sobie wystawiają laurkę.
    Ostatnio edytowane przez kingpin ; 04-07-2026 o 05:50
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    z Leninem zbieraj kwiatki...
    życzenia to od Matki"

Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny.

4. Powrót do góry    #184
    Cytat Zamieszczone przez Taisto Zobacz posta
    Zdechł Pies...
    zdechł pies apator. innych wersji nigdy nie słyszałem
    Solec Tylko PoloniaUkryta zawartość

5. Powrót do góry    #185
    Użytkownik Awatar windykator
    Cytat Zamieszczone przez młody_piernik2 Zobacz posta
    Bardziej śmieszne niż zabawne. Szczególnie śpiewane przez Rosjanina.
    Jude rzeczywiście jest żenujące.
    Czasami mi się wydaje, że ten kraj jest chory psychicznie.

- Wisława Szymborska

6. Powrót do góry    #186
    Cytat Zamieszczone przez Vector Zobacz posta
    Proszę Państwa, przed Wami...debil
    najwiekszy debil na tym forum

ja to sie dziwie ze Ci z wrocławia go tolerują
    Ukryta zawartość Zamieszczone przez Piernik Ukryta zawartość
    Kurtz chyba PRowca zatrudnił w zeszłym sezonie. Przecież gość ma tragiczne starty, on będzie miał mega ciężko punktować w ekstralidze. Mocno wątpliwe że Sparta świadomie zrezygnowała z MM żeby wziąć trzy klasy gorszego zawodnika.
    Ukryta zawartość Zamieszczone przez sparta_mistrz Ukryta zawartość
    Pamiętam jak tu pisałem że nie rozumiem tego transferu Kurtza to mnie tutaj eksperci pouczali, że on jest dwa razy lepszy od Michelsena

7. Powrót do góry    #187
    Cytat Zamieszczone przez Bruno Schulz Zobacz posta
    Serio jak nisko trzeba upaść, żeby kogokolwiek cieszyły przyśpiewki typu "Unia Leszno to" , "Jude jude F" albo "ZPF"?
    A jak nisko można upaść aby komuś z trybun życzyć połamania kości co miało wczoraj miejsce? Na zachowania ludzi z Leszna jest bardzo duża tolerancja ale prawda jest taka, że gdzie by nie byli tam chlew i wyzwiska po nich zostają. Nie rozumiem dlaczego kibicerka Stali Gorzów idzie ich drogą.

8. Powrót do góry    #188
    Ekspert
    Cytat Zamieszczone przez Super Pro Peter kildemand Zobacz posta
    najwiekszy debil na tym forum

ja to sie dziwie ze Ci z wrocławia go tolerują
    Po prostu brakuje mu wiary we własną drużynę, w jej umiejętności i zwykłą uczciwość.

Cytat Zamieszczone przez antyprzemek Zobacz posta
    A jak nisko można upaść aby komuś z trybun życzyć połamania kości co miało wczoraj miejsce? Na zachowania ludzi z Leszna jest bardzo duża tolerancja ale prawda jest taka, że gdzie by nie byli tam chlew i wyzwiska po nich zostają. Nie rozumiem dlaczego kibicerka Stali Gorzów idzie ich drogą.
    Wśród tysięcy kibiców każdej drużyny, każdej bez wyjątku, znajdzie się grupa kretynów za którą trzeba się wstydzić. Najgorszych z nich-agresywnych, awanturujących się, kluby powinny objąć zakazem wstępu na stadiony, by zapobiec piłkarskim zwyczajom w żużlu.

9. Powrót do góry    #189

10. Powrót do góry    #190
    Ekspert Awatar Ali_G
    Cytat Zamieszczone przez kingpin Zobacz posta
    Wrocławianie sami sobie jesteście winni.
    Trzeba było przegrać to te zachowania Artioma i Macka byłyby skwitowane jedynie uśmiechem.
    Przyznam, ze po 15 biegu przełączyłem na Łzy Cennet wiec nie widziałem co oni zrobili, ale skoro ich zachowanie było prowokacyjne,
    to w zasadzie o co chodzi z tym oburzeniem?
    Kto sieje wiatr, ten zbiera burze.
    Z tych 16.0000 99% zlałaby takie zachowanie a reszta dala się sprowokować i tyle.
    Za chwile wszyscy rozeszli się do domów i swoich busów.
    Ani prowokacji ani takiego zachowania kibiców nie powinno być ale były, są i będą.
    Pasowałoby przy okazji, aby Artiom czy Maciek zapytani o ta sytuacje nie robili głupich min i nie wygłaszali elaboratów
    o butelkach czy hejcie tylko skoro sami nie są w tej sprawie niewiniątkami, skwitowali to jak na mężczyzn przystało.

O samym meczu nie ma co pisać.
    Wynudziłem się jak nigdy na meczu w Lesznie.
    Tor przygotowany tragicznie. Praktycznie po wejściu w drugi luk można było wypisywać
    program. Później jak coś się działało, ze te wzgledu na cyrkusnikow z 2 linii i U21 Wrocławia.
    Bosze jaki ten Kowalski jest mierni ale u niego to chyba psycha.
    Widać, ze strasznie nerwowo jeździ przez co ta jazda nie jest płynna.
    Gdyby był Mania zamiast Gano lub Z/Z za Kołodzieja, nie byłoby co ze Sparty zbierać, choć
    na tej taśmie i defekcie pewnie ze 4 pkt zgubili.
    Podsumowując, spotkały się dwie słabe drużyny które zafundowały kibicom najlepszej ligi świata
    marne widowisko.

Ali_G, o coś stary apelowałeś , o ile się nie mylę, ale chyba zapomniałeś którzy kibice są w tym względzie największymi dzbanami.
    I pisze to z cala odpowiedzialnością.
    Jeden z drugim myśli, ze jest gieroj a przecież sami sobie wystawiają laurkę.
    Zapewniam Cie, ze takich jak ja jest wiekszosc. Dla mnie nazwa klubu jest jedna.

Żółć sie wylala i niektorzy nie trzymaja cisnienia....

Frekwencja wczoraj petarda, ale z racji odwiedzajacych gosci wielkomiejskich bylo srednio.

Porazka kiedys musiala przyjsc, ale nie ma co ukrywac, ze Okoniewski mocno sie do niej przyczynil.
    Brawa dla mlodziezy.

11. Powrót do góry    #191
    Stały bywalec
    Pewnie się nie dowiemy, kto jest za to odpowiedzialny. Finalnie podpisuje się pod tym trener. Doradców przydzielił mu prezes, jacy są to widzieliśmy dwa lata temu w Grudziądzu,a popisy kierownika to obserwujemy od lat nastu. Co nie zmienia faktu, że to on musi tego pilnować. No chyba,że nie ma ostatecznego zdania odnośnie składu i musi świecić oczami za pomysły reszty to wtedy mu poprostu współczuję.

Reasumując. Za Kryjoma, by do tego nie doszło No,ale Pan Józef w życiu tego nie przyzna

12. Powrót do góry    #192
    Ekspert Awatar welna
    Jestem za stary, a co za tym idzie i za rozsądny na ,,zabawy” z takimi gówniarzami jak Janowski i Ci od butelek, dlatego nie chce mi się tłumaczyć za długo kto winny bardziej , kto mniej.

Na ,,X" ktoś napisał dokładnie to co już wczoraj mówiłem na stadionie :

Czy rzucanie butelkami można usprawiedliwiać tym, że zawodnik prowokował „kręcąc bączki” pod sektorem gospodarza?
    - Zdecydowanie nie!
    Czy Janowski zasłużył na głośne „w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j”?
    - Zdecydowanie tak!
    I na tym zakończmy.

Na temat Laguty …szkoda klawiatury

Mecz przegrany.
    Szkoda.
    Ale z takim Pawlickim, Nazarem i Okoniewskim nie było szans na nic więcej.
    I tak nas taśma i defekt przyjezdnych uratowała bo skończyłoby się to w okolicach 41:49

Sezon i tak na DUŻY PLUS, więc nie ma co płakać.

13. Powrót do góry    #193
    Użytkownik Awatar Tylko Bally
    Cytat Zamieszczone przez welna Zobacz posta
    Jestem za stary, a co za tym idzie i za rozsądny na ,,zabawy” z takimi gówniarzami jak Janowski i Ci od butelek, dlatego nie chce mi się tłumaczyć za długo kto winny bardziej , kto mniej.

Czy rzucanie butelkami można usprawiedliwiać tym, że zawodnik prowokował „kręcąc bączki” pod sektorem gospodarza?
    - Zdecydowanie nie!
    - Zdecydowanie tak!
    I na tym zakończmy.

Mecz przegrany.
    Szkoda.
    I tak nas taśma i defekt przyjezdnych uratowała bo skończyłoby się to w okolicach 41:49

ale, jak Kołodziej wróci z formą z początku sezonu to jeszcze twoja wizja baraży jest w grze.

14. Powrót do góry    #194
    Ekspert Awatar welna
    Cytat Zamieszczone przez Tylko Bally Zobacz posta
    ale, jak Kołodziej wróci z formą z początku sezonu to jeszcze twoja wizja baraży jest w grze.
    To po zwycięstwie (nieplanowanym) nad osłabioną Stalą Gorzów już nam nie grozi.
    Co najwyżej piąte miejsce i wybór Włókniarza w PD.
    Mam nadzieję, że uspokoiłem

Swoją drogą ....dlaczego wczoraj Okoniewski nie dał chociażby jeszcze jednego biegu Koniecznemu. Tam naprawdę było widać u tego młokosa i prędkość i myślenie na torze. Trójka w znakomitym stylu, jedynka z bonusem i po zawodach....
    Niepojęte

15. Powrót do góry    #195
    Ekspert
    To po zwycięstwie (nieplanowanym) nad osłabioną Stalą Gorzów już nam nie grozi.
    Co najwyżej piąte miejsce i wybór Włókniarza w PD.
    Mam nadzieję, że uspokoiłem

Swoją drogą ....dlaczego wczoraj Okoniewski nie dał chociażby jeszcze jednego biegu Koniecznemu. Tam naprawdę było widać u tego młokosa i prędkość i myślenie na torze. Trójka w znakomitym stylu, jedynka z bonusem i po zawodach....
    Niepojęte

Też się dziwiliśmy na trubunie wczoraj. Nikt nie potrafił tego wyjaśnić.

Albo to taki geniusz , że nikt nie nadąża, albo...?

16. Powrót do góry    #196
    Stały bywalec
    Myślę, że poprostu bali się zaryzykować. W 13 myślałem, że puszczą Emila na Kowalskiego. Nazar do tej pory jeździł świetnie, parę razy nas uratował i poprostu liczyli, że odpali. Do tego po meczu w Toruniu oberwało się im mocno,że nie wykorzystali w pełni Nazara. Faktem natomiast jest, że z przebiegu meczu można było próbować kolejnych biegów Emila na drugą linie rywala,ale postanowiono zaufać Nazarowi. Gdyby jechał Konieczny w 13,czy 14 biegu i przywiózł 0 to byśmy mieli głosy, że znowu nie wykorzystaliśmy Naszego Jokera spod 14. Osobiście puściłbym Koniecznego w 13 i później decydował kto w 14 obok Grzecha.

Problemu by nie było, gdyby Emil miał odpowiedni numer No,ale to już omówiliśmy

17. Powrót do góry    #197
    Ekspert
    Mam nadzieję, że w Unii odnośnie do prowadzących drużynę jest jakiś system premii itd. I że teraz osobie (osobom?) odpowiedzialnej (-nym) premię utną. Ustawienie przed meczem było ryzykowne i mieliśmy wczoraj tego efekt...

18. Powrót do góry    #198
    Użytkownik
    Czy w ZG było getto lub silna enklawa zyd.owska ze tak się śpiewa?
    Bo równie dobrze można Unię Leszno zamiast KS Unia Leszno- KSO Unia Leszno bo się rymuje

19. Powrót do góry    #199
    Stały bywalec
    Rew nie mógł jechać w 14 zamiast Parnickiego?

20. Powrót do góry    #200
    Cytat Zamieszczone przez Corsair Zobacz posta
    Rew nie mógł jechać w 14 zamiast Parnickiego?
    Miał już 5 startów po 13 biegach.

- Wisława Szymborska

21. Powrót do góry    #201
    Stały bywalec

- Zdecydowanie nie!
    - Zdecydowanie tak!
    I na tym zakończmy.

Mecz przegrany.
    Szkoda.

ten zj...b zrobiony z merynosa (tak samo beczal po meczu z Apatorem) i do tego ma podobny poziom jak ten swiniak rufinek kwik kwik https://po-bandzie.com.pl/zuzel-ostr...zwykly-cymbal/ brawo maciek i artiom. tak to jest jak po koronie stadionu dojonej biega sie z niemiecka falga i potem zdziwienie na pol polski ze Sparta traktuje ich jak smieci

22. Powrót do góry    #202
    Ekspert
    Dobrze napisanie odnośnie do zachowania gwazdki wrocławskiej.

Po meczu Unia-Sparta: Kibic nie jest workiem treningowym dla cudzych emocji (opinia) - GłosLeszna.pl

PS

Z kolei ruska to nawet nie warto komentować.

Przyjechał ze wchodu, jedyne co potrafi to jeżdzenie na motorku w lewo. I zamiast zachować się jak przystało na gościa w danym Kraju, intonuje jakieś głupawe przyśpiewki obrażające najbardziej utytułowany polski Klub. Błazen wraz z podobną mu grupką typów w czerwono żółtych kubraczkach.

Niektórym , co mniej lotnym to się nawet podoba. Współczuję.
    Ostatnio edytowane przez JaacPoz ; 04-07-2026 o 22:57

23. Powrót do góry    #203
    Ekspert Awatar kingpin
    Cytat Zamieszczone przez JaacPoz Zobacz posta
    Dobrze napisanie odnośnie do zachowania gwazdki wrocławskiej.

Po meczu Unia-Sparta: Kibic nie jest workiem treningowym dla cudzych emocji (opinia) - GłosLeszna.pl

PS

Z kolei ruska to nawet nie warto komentować.

Przyjechał ze wchodu, jedyne co potrafi to jeżdzenie na motorku w lewo. I zamiast zachować się jak przystało na gościa w danym Kraju, intonuje jakieś głupawe przyśpiewki obrażające najbardziej utytułowany polski Klub. Błazen wraz z podobną mu grupką typów w czerwono żółtych kubraczkach.

Po pierwsze, Laguta nie jest gościem a obywatelem Polski, czy ci się to podoba czy nie.
    Po drugie, wasz przybysz ze wschodu ostatnio nawet na motorku nie potrafi.
    Juz ktoś rzuca tu w niego banderowcem wiec to tylko kwestia czasu aż zaczniecie go wysłać na front.
    Po trzecie, zawodnicy od czasu do czasu potrafią zachować się jak buraki, rzadko ale się zdarza. Kibice, przynajmniej jakaś ich cześć , są burakami na pełnym etacie i to
    właściwie w każdym mieście się tacy zdarzają. Nikt normalny, nawet sprowokowany nie będzie rzucał w zawodników butelka. Najwyżej, tak jak pisał welna, pośle mu jakiegoś fucka i dosadnie poprosi aby niezwłocznie udał się tam gdzie jego miejsce.
    Nie chce tu bronic ani Laguty ani Janosia, ale dlaczego pomijasz, tak jak autor tego artykułu, to o czym mówił Maciek w pomeczowym wywiadzie, ze praktycznie przez cały mecz jakaś grupa leszczyńskich mundkow życzyła im głośno i wylewnie połamania kości?
    Takie patologie zdarzają się może nie na każdym ale na wielu obiektach. Myślę, ze przykładów z Gorzowa, Torunia czy Zielonej Góry nie trzeba przypominać.
    Problemem od zawsze jest to, ze kibice są w takich przypadkach świętymi krowami, bo oni podobno mogą sobie pozwolić na więcej a stadion to nie kościół, ale gdzie jest granica tego więcej? Jest jakaś czy może zawsze będzie się kończyło na tolerowaniu takiego zachowania i brandzlowaniu się przez tydzien rożnej maści redaktorów nad skandalicznym zachowaniem zawodników?
    W Zielonej Gorze ta granica chyba była najbardziej oddalona od przyzwoitości a klub cały czas zbiera i będzie chyba jeszcze długo zbierał tego owoce.
    Tam tylko brakuje jeszcze jakiegoś patola z K w radzie nadzorczej ale w zasadzie i tak działacze tańczą tak jak im kibole zagrają, wiec to nie jest koniecznością.
    Jeden prezes powiedział coś co się kibolom nie spodobało i już prezesem nie jest, choć nie wiem czy akurat to nie wyjdzie Falubazowi na dobre.
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    z Leninem zbieraj kwiatki...
    życzenia to od Matki"

Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny.

24. Powrót do góry    #204
    Ekspert
    Cytat Zamieszczone przez kingpin Zobacz posta
    Po pierwsze, Laguta nie jest gościem a obywatelem Polski, czy ci się to podoba czy nie.
    Po drugie, wasz przybysz ze wschodu ostatnio nawet na motorku nie potrafi.
    Juz ktoś rzuca tu w niego banderowcem wiec to tylko kwestia czasu aż zaczniecie go wysłać na front.
    Po trzecie, zawodnicy od czasu do czasu potrafią zachować się jak buraki, rzadko ale się zdarza. Kibice, przynajmniej jakaś ich cześć , są burakami na pełnym etacie i to
    właściwie w każdym mieście się tacy zdarzają. Nikt normalny, nawet sprowokowany nie będzie rzucał w zawodników butelka. Najwyżej, tak jak pisał welna, pośle mu jakiegoś fucka i dosadnie poprosi aby niezwłocznie udał się tam gdzie jego miejsce.
    Nie chce tu bronic ani Laguty ani Janosia, ale dlaczego pomijasz, tak jak autor tego artykułu, to o czym mówił Maciek w pomeczowym wywiadzie, ze praktycznie przez cały mecz jakaś grupa leszczyńskich mundkow życzyła im głośno i wylewnie połamania kości?
    Takie patologie zdarzają się może nie na każdym ale na wielu obiektach. Myślę, ze przykładów z Gorzowa, Torunia czy Zielonej Góry nie trzeba przypominać.
    Problemem od zawsze jest to, ze kibice są w takich przypadkach świętymi krowami, bo oni podobno mogą sobie pozwolić na więcej a stadion to nie kościół, ale gdzie jest granica tego więcej? Jest jakaś czy może zawsze będzie się kończyło na tolerowaniu takiego zachowania i brandzlowaniu się przez tydzien rożnej maści redaktorów nad skandalicznym zachowaniem zawodników?
    W Zielonej Gorze ta granica chyba była najbardziej oddalona od przyzwoitości a klub cały czas zbiera i będzie chyba jeszcze długo zbierał tego owoce.
    Tam tylko brakuje jeszcze jakiegoś patola z K w radzie nadzorczej ale w zasadzie i tak działacze tańczą tak jak im kibole zagrają, wiec to nie jest koniecznością.
    Jeden prezes powiedział coś co się kibolom nie spodobało i już prezesem nie jest, choć nie wiem czy akurat to nie wyjdzie Falubazowi na dobre.

Raczej nie było ciebie na meczu więc za dużo nie wiesz.

Co do Łaguty bardziej Unia jest polskim klubem niż łaguta Polakiem. Załapał się na obywatelstwo by zarabiać w Polsce , po nic innego nie jest mu potrzebe. Faktycznie to Rosjanin. Kropka.

Siedziałem na meczu ze znajomymi na sektorze "A". I ani my, ani nikt koło nas nie skakał i nie skandował obrażliwych haseł w stosunku do klubu z Wrocławia, czy do poszczególnych zawodników. Gwizdów też nie było.

Może nieco inaczej było w sektorze Fan" (?) ponieważ tam jest sporo młodzieży i generalnie co bardziej krewkich kibiców. Ale na pewno nie dotyczy to większości kibiców w Lesznie.

Po ostatnim biegu , ja słyszałem oklaski mimo tego, że mecz wygrał Wrocław. Oklaski kierowane ewidetnie także do zawodników WTS, gdy nas mijali. Nikt im nie bluzgał i nikt im nie złorzeczył. Ot, przegrany mecz - przykro. Żyje się dalej, będą kolejne.

Teraz Janowski z Łagutą opowiadają dziennikarzom bzdury jak to niemalże cały stadion w Lesznie ich obrażał, życzył jakchś niemiłych zdarzeń natury medycznej itd. Sorry. Z miejsca gdzie ja siedziałem nic takiego nie było słychać.

Ale cóż, muszą jakoś pokryć swoje głupie zachowanie. Janowski chce przykryć prowokowanie sektora "fan" ... po co mu to było? Nie mógł cieszyć się z kibicami swojej drużyny? Jaki inny zawodnik odwala takie szopki.?
    Zrobić rundę nawet wzdłuż całego stadionu, pomachać do kibiców (także do sektora "fan" skoro chciał) to byłoby jak najbardziej ok.
    Po co on tam jednak podjeżdzał, zatrzymywał się i machał do nich? Skoro na niego gwizdali? Przecież wiadomo, że wielkiej sympatii tam nie znajdzie.

I drugi ... Łaguta.

Rosjanin przez megafon rozkręca przyśpiewki obrażające najbardziej utytułowany polski klub. Do tego mamy radosne aprobujące uśmiechy jego kolegów z drużyny. Wtóruje mu tłum nieogarniętych ludzi w czerwono żółtych wdziankach, którzy przez około dwie godziny głownie zajmowali się obrażaniem miejscowych (bo kibicowania Sparcie to tam dużo nie było).

Dla mnie takie zachowania są niedopuszczalne.

Łaguta na pewno powinien otrzymać karę, Janowski też.

25. Powrót do góry    #205
    Zaawansowany
    Ja siedziałem na sektorze wiraż 2, bardzo blisko boksów gości, przyznam szczerze, że o żadnych połamanych kościach, czy życzeniu komuś kontuzji nie słyszałem, z trybun to się nie niosło. Natomiast Ruska k...a , j***ć Spartę się niosła z sektora Fan, to fakt. Więc albo Janowskiemu powiedział to ktoś prosto w oczy, albo sobie to wymyślił, by ratować swój wizerunek, po prowokacji z jego strony
    Ostatnio edytowane przez Donpedini ; 05-07-2026 o 10:46

26. Powrót do góry    #206
    Zaawansowany Awatar Elendir

..

Jasne Janowski to po bezczelnej wygranej powinien sie spakować i w..lac a nie baczki kręcić, rzucający butelkami kibice to nic specjalnego pozatym wkurzył ich tymi bączkami następnym razem kosa dostanie .
    Wy jesteście na poziomie intelektualnym tych kiboli czy jak.

27. Powrót do góry    #207
    Stały bywalec
    Cytat Zamieszczone przez Donpedini Zobacz posta
    Ja siedziałem na sektorze wiraż 2, bardzo blisko boksów gości, przyznam szczerze, że o żadnych połamanych kościach, czy życzeniu komuś kontuzji nie słyszałem, z trybun to się nie niosło. Natomiast Ruska k...a , j***ć Spartę się niosła z sektora Fan, to fakt. Więc albo Janowskiemu powiedział to ktoś prosto w oczy, albo sobie to wymyślił, by ratować swój wizerunek, po prowokacji z jego strony
    powinienes nastepnym razem siedziec blizej swojego lekarza, a tym czasem ja dalej swoje - UNIA LESZNO TO NIE JEST POLSKI KLUB

28. Powrót do góry    #208
    Stały bywalec Awatar STRZELBA POWER
    3 lata temu po wygranym meczu jakiś typ cieszył się ze zwycięstwa drużyny pod sektorem gości. Woffinden powalił go na ziemię łamiąc mu rękę a klub WTS wydał oświadczenie nazywając zachowanie Taia "obywatelskim zatrzymaniem"

Tutaj sytuacja była bardzo podobna z tym że z zachowaniem zawodnika. Zabrakło tylko takiego Woffindena który by dokonał obywatelskiego zatrzymania Janowskiego a wtedy żadna butelka by z pewnością nie poleciała

29. Powrót do góry    #209

..

Butelki wyzwiska leciały juz duzo wcześniej pijany typ wylazl przed trybuny czyli tam gdzie nie powinien nie dopuszczalna sytuacja to ze Tai musiał wejść w rolę ochrony bo w Lesznie pewnie i to kuleje to inna sprawa ale po co do tego wracasz?
    Karygodne jest to ze cos z trybun bez jakiej kolwiek kontroli leci w zawodników, moze koniec sezonu w Lesznie ?
    No ale mozna odwrócić uwagę i zrobić kozla ofiarnego z Janowskiego .

30. Powrót do góry    #210
    Cytat Zamieszczone przez Elendir Zobacz posta
    Butelki wyzwiska leciały juz duzo wcześniej pijany typ wylazl przed trybuny czyli tam gdzie nie powinien nie dopuszczalna sytuacja to ze Tai musiał wejść w rolę ochrony bo w Lesznie pewnie i to kuleje to inna sprawa ale po co do tego wracasz?
    Karygodne jest to ze cos z trybun bez jakiej kolwiek kontroli leci w zawodników, moze koniec sezonu w Lesznie ?
    Przecież Maciek tylko poprosił o wodę.
    Dostał, napił się, podziękował i odjechał.
    Spoko koleś.

- Wisława Szymborska

31. Powrót do góry    #211
    Ekspert Awatar welna

Napisałem już raz.
    Ale napiszę jeszcze raz.

Jestem za stary i za rozsądny, aby bawić się tak jak Wy w sędziego i oceniać które gówniarskie zachowanie gorsze.
    To Gówniarza Macieja, czy też może gówniarzy od butelek.

Ale z ciekawości zapytam.
    Na poważnie.
    Bez żadnych przytyków i żadnego sarkazmu.

Czy ktoś kojarzy, pamięta sytuację, gdzie zawodnik drużyny przyjezdnej celebruje i świętuje zwycięstwo swojej drużyny, przed sektorem kibiców drużyny przeciwnej?
    W dodatku na ich ,,terenie''

Ja chodzę 45 lat na żużel.
    I nie przypominam sobie podobniej sytuacji.
    Może to wina wieku.
    Nie wiem.
    Ale nie kojarzę.

Czy naprawdę nie łatwiej, prościej, a co najistotniejsze uczciwie i sprawiedliwie napisać, że dwie strony tego ,,konfliktu'' zachowały się w sposób szczeniacki, arogancki i głupkowaty i rozejść się każdy w swoją stronę.

Bo ja naprawdę pomimo tego, że jestem z Leszna to nie mam najmniejszych problemów żeby przyznać się do obrzydliwego zachowania się kibiców UL.
    Ale jednocześnie za grosz nie pojmuje kibiców z WRO, którzy bronią #71 i uważają, że Jego zachowanie było ok i normalne.

Dlatego grzecznie pytam i proszę o info, który zawodnik i kiedy tak celebrował wygraną.
    Dla ułatwienia..... mogą być wszystkie dostępne dyscypliny sportowe .
    Ostatnio edytowane przez welna ; 08-07-2026 o 10:14

32. Powrót do góry    #212
    Ekspert Awatar Robi
    Napisałem już raz.
    Ale napiszę jeszcze raz.

Jestem za stary i za rozsądny, aby bawić się tak jak Wy w sędziego i oceniać które gówniarskie zachowanie gorsze.
    To Gówniarza Macieja, czy też może gówniarzy od butelek.

Ale z ciekawości zapytam.
    Na poważnie.
    Bez żadnych przytyków i żadnego sarkazmu.

Czy ktoś kojarzy, pamięta sytuację, gdzie zawodnik drużyny przyjezdnej celebruje i świętuje zwycięstwo swojej drużyny, przed sektorem kibiców drużyny przeciwnej?
    W dodatku na ich ,,terenie''

Ja chodzę 45 lat na żużel.
    I nie przypominam sobie podobniej sytuacji.
    Może to wina wieku.
    Nie wiem.
    Ale nie kojarzę.

Czy naprawdę nie łatwiej, prościej, a co najistotniejsze uczciwie i sprawiedliwie napisać, że dwie strony tego ,,konfliktu'' zachowały się w sposób szczeniacki i głupkowaty i rozejść się w swoją stronę.

Bo ja naprawdę pomimo tego, że jestem z Leszna to nie mam najmniejszych problemów żeby przyznać się do obrzydliwego zachowania się kibiców UL.
    Ale jednocześnie za grosz nie pojmuje kibiców z WRO, którzy bronią #71 i uważają, że Jego zachowanie było ok i normalne.

Dlatego grzecznie pytam i proszę o info, który zawodnik i kiedy tak celebrował wygraną.
    Dla ułatwienia..... mogą być wszystkie dostępne dyscypliny sportowe .
    Ja tam pamietam jak gowniarze Holder i Ward szalik druzyny przeciwnej mieszali z blotem przed sektorem kibicow Falubazu.

33. Powrót do góry    #213
    Ekspert Awatar welna
    Cytat Zamieszczone przez Robi Zobacz posta
    Ja tam pamietam jak gowniarze Holder i Ward szalik druzyny przeciwnej mieszali z blotem przed sektorem kibicow Falubazu.
    Fakt
    I potem jak Ward się przewrócił na tym samym stadionie , ale już jako zawodnik miejscowy, to Ci sami kibice krzyczeli i życzyli mu żeby już się nie podniósł.
    No i na swoje nogi już nie wstał.....
    Ostatnio edytowane przez welna ; 08-07-2026 o 10:28

34. Powrót do góry    #214

..

Fakt nie analizuje gdzie celebrowali zwycięstwo goście jak wygrali unas spotkanie ... serio napewno sie cieszyli jeździli po stadionie podrzucali najlepiej punktującego ale w którym miejscu na stadionie nie zwróciłem uwagi
    Jak w Lesznie jest z tym problem i zawodnicy nie mogą celebrowac zwycięstwa albo mogą to robić w specjalnie wyznaczonych miejscach (najlepiej u siebie:) to to zgłoście bo nie odpowiadacie za swoich kibiców itp.

35. Powrót do góry    #215
    Zaawansowany
    Przecież we Wrocławiu jest problem gdy dziewczyna usiądzie na sektorze miejscowych w szaliku gości, więc o czym tu mowa, kto nas moralizuje hah
    Ostatnio edytowane przez Donpedini ; 08-07-2026 o 11:05

36. Powrót do góry    #216
    Ekspert Awatar welna
    Fakt nie analizuje gdzie celebrowali zwycięstwo goście jak wygrali unas spotkanie ... serio napewno sie cieszyli jeździli po stadionie podrzucali najlepiej punktującego ale w którym miejscu na stadionie nie zwróciłem uwagi
    Jak w Lesznie jest z tym problem i zawodnicy nie mogą celebrowac zwycięstwa albo mogą to robić w specjalnie wyznaczonych miejscach (najlepiej u siebie:) to to zgłoście bo nie odpowiadacie za swoich kibiców itp.
    Wszedłeś w ślepą uliczką, zabłądziłeś i zamiast zawrócić w porę i się przyznać, że nie tędy droga, to dalej brniesz w nią, jednocześnie pokazując, że bliżej Ci do Janowskiego i chłopaków od butelek , aniżeli ogarniętego, rozsądnego i zdrowo myślącego kibica/człowieka.

Dla wyjaśnienia .... z tą uliczką to taka metafora, przenośnia.
    Albo to zrozumiesz.
    Albo ..... no właśnie.

Z mojej strony end
    Pisałem ....za stary jestem
    Ostatnio edytowane przez welna ; 08-07-2026 o 13:59

37. Powrót do góry    #217
    Stały bywalec Awatar stefan
    Fakt
    I potem jak Ward się przewrócił na tym samym stadionie , ale już jako zawodnik miejscowy, to Ci sami kibice krzyczeli i życzyli mu żeby już się nie podniósł.
    No i na swoje nogi już nie wstał.....

to zdarzenie było w2009, ale działo sie w Toruniu, ktoś na prostej startowej rzucil szalik Falubazu, wiec nie byl na obcym terenie i nie byl pod sektorem mlyna/klatki
    APATOR K APATOR S APATOR ZAWSZE BYŁ I JEST

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów