Strona 86 z 94 PierwszyPierwszy ... 36768485868788 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,826 do 3,870 z 4222

Wątek: Unia Leszno 2026 - wątek klubowy

1. Powrót do góry    #3826
    Cytat Zamieszczone przez PawlickiTeam Zobacz posta
    Pytanie gdzie chce iść taki Kubera. Myślę że zdecydowanie bliżej mu do Leszna , bardzo naciska na jazdę blisko domu.

Ale też osobiście uważam że aż tak dobrze nie będzie.

Jak będzie Przemek to już będzie dobra opcja i spadek nam nie grozi.
    Porównywalnie drużyna jak w tym roku
    Z dużej chmury pewnie będzie mały deszcz. Finalnie zostanie w ZG, podpisze aneks pewnie i tyle będzie z tych atrakcji. W cale Dominowi nie jest blisko do Leszna tak poza tym.

2. Powrót do góry    #3827
    Stały bywalec
    Cytat Zamieszczone przez NeverGiveUp38 Zobacz posta
    Pan Grzegorz Rusiecki o to zabiega bardzo mocno, ale mam nadzieje tak się nie stanie. Dużo będzie zależeć od pewnej osoby czy podejmie rękawice, jeżeli tak to opcja Dobrucki mało prawdopodobna.
    Słabo jeśli prezydent się tak wcina. Niech zostawi decyzję Józefowi a będzie dobrze. Ten tekst że sponsorzy płaczą to jest śmieszny może jeden płacze a ten dodał wszystkich do jednego worka.

Józef pytał na ostatnim spotkaniu na Vipach? Józef był na ostatnim spotkaniu?

3. Powrót do góry    #3828
    Użytkownik
    Wróblewski swego czasu bujał się przy Januszu Kołodzieju. Oby nie miał racji. Nie stać nas na ekstraligę, to brzmi przerażająco. W metalkasie też jest żużel, ale to nie nasze miejsce. I każdy w Lesznie to wie. Zejście tam ponownie to powolny koniec historii naszego klubu.

4. Powrót do góry    #3829
    Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez artur99 Zobacz posta
    Wróblewski twierdzi że płaczą, mam kontakt z kilkoma sponsorami i oni nie płaczą że nas nie stać na ekstraligę...
    ok, w niedługim czasie znów będzie płacz, że spadek przez kontuzje, a nie przez skąpstwo/brak odpowiednich funduszy

5. Powrót do góry    #3830
    Ekspert Awatar Mariusz
    Cytat Zamieszczone przez NeverGiveUp38 Zobacz posta
    Z dużej chmury pewnie będzie mały deszcz. Finalnie zostanie w ZG, podpisze aneks pewnie i tyle będzie z tych atrakcji. W cale Dominowi nie jest blisko do Leszna tak poza tym.
    Z tego co mi się obiło o uszy to czeka na nowe władze w FZG. Ze starymi nie dojdzie do porozumienia. Za dużo chcą mu obciąć ten kontrakt. Pewnie liczy na to, że jak BOLL przejmie klub to zdąży przed końcem października się dogadać. I wywalczyć przynajmniej mniejszą obniżkę.
    Ukryta zawartość
    Bez cenzury: Ukryta zawartość
    FALUBAZ DMP 1981/1982/1985/1991/2009/2011/2013 Ukryta zawartość

6. Powrót do góry    #3831
    Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Maurice12 Zobacz posta
    Wróblewski swego czasu bujał się przy Januszu Kołodzieju. Oby nie miał racji. Nie stać nas na ekstraligę, to brzmi przerażająco. W metalkasie też jest żużel, ale to nie nasze miejsce. I każdy w Lesznie to wie. Zejście tam ponownie to powolny koniec historii naszego klubu.

Skoro Leszna nie stać na Ekstraligę to co w niej robi Gorzów Zielona Góra ????????

A tak w ogóle to coś wiadomo kto w nowym.sezonie będzie naszym 5 seniorem ?

7. Powrót do góry    #3832
    Stały bywalec
    Cytat Zamieszczone przez anonim Zobacz posta
    ok, w niedługim czasie znów będzie płacz, że spadek przez kontuzje, a nie przez skąpstwo/brak odpowiednich funduszy
    Jak ma być lepiej z klubami żużlowymi jak kibice chcą aby przepłacać zawodnikow...

Ja mam wrażenia że nie którzy woleli żeby u nas było jak w Gorzowie, Zielonej czy też Grudziądzu.
    Długow pełno miasto dolozy w razie czego ale się bawimy w najlepsze.
    Ja tam wolę nasz klub który może i spadnie za rok ale wierzę że tak jak jest od zawsze w dłuższej perspektywie znowu będziemy najlepsi ale bez kredytów i dojenia miasta do końca...

8. Powrót do góry    #3833
    Użytkownik
    Jak ma być lepiej z klubami żużlowymi jak kibice chcą aby przepłacać zawodnikow...

Ja mam wrażenia że nie którzy woleli żeby u nas było jak w Gorzowie, Zielonej czy też Grudziądzu.
    Ja tam wolę nasz klub który może i spadnie za rok ale wierzę że tak jak jest od zawsze w dłuższej perspektywie znowu będziemy najlepsi ale bez kredytów i dojenia miasta do końca...
    Myślenie życzeniowe. Spadek = mniej wpływów z biletów, mniej kasy sponsorów i mniej kasy z C+.
    To skalowanie biznesu w dół doprowadzi proporcjonalnie do mniejszej ingerencji sponsorów i mniejszego zainteresowania klubem przez kibiców. Sytuacja znana w każdej dyscyplinie sportowej gdzie są duże pieniądze w grze, np. piłka nożna. Schodzisz w dół oszczędzając na wszystkim - zarabiasz mniej w konsekwencji tej decyzji.

9. Powrót do góry    #3834
    Ekspert Awatar Dominik
    Cytat Zamieszczone przez Mariusz Zobacz posta
    Hmm, wygląda na to, że Dobrucki to taki wybór z przymusu. Skoro nikt nie chce tego stołka.

Ale ten tekst to ja już słyszałem za poprzednich rządów Józefa:
    Kolejna bajka ma doczekaniu. **** wiesz , jeszcze niej widziałeś
    My chcemy noł, a sędzia kaman - Robert Kempiński

10. Powrót do góry    #3835
    Użytkownik
    Dodam też, że jeśli szkolące młodych i dające zawodników na różnych szczeblach ligowych Leszno zagrożone jest spadkiem bo 'nie stać Unii na ekstraligę' to powinno w takim razie zmienić podejście do procesu szkolenia, w szczególności po spadku. Produkować po 2-3 juniorów raz na jakiś czas, mocno ograniczyć pracę szkółki. Nie tracić pieniędzy na proces który nie daje efektów w przyszłości dla klubu, a zyskuje na tym dyscyplina w Polsce, bo średniaki potem wożą się po metalkasie a lepsi są nam podkupowani i kasują bilon.

Zobaczcie jak się Ostrów dał pięknie sprowadzić do roli uczynnego sługi pewnego klubu z Ekstraligi. Na miejscu Ostrowian w nosie miałbym taki żużel w mieście.

11. Powrót do góry    #3836
    Stały bywalec

Myślenie życzeniowe. Spadek = mniej wpływów z biletów, mniej kasy sponsorów i mniej kasy z C+.
    To skalowanie biznesu w dół doprowadzi proporcjonalnie do mniejszej ingerencji sponsorów i mniejszego zainteresowania klubem przez kibiców. Sytuacja znana w każdej dyscyplinie sportowej gdzie są duże pieniądze w grze, np. piłka nożna. Schodzisz w dół oszczędzając na wszystkim - zarabiasz mniej w konsekwencji tej decyzji.
    Czyli jesteś za przepłacaniem zawodników?
    Braniem kredytów? Szantazowaniem miasta?
    Mi tam nie będzie przeszkadzać jak będą 2 tys na trybunach i bedziemy w klz ale oby bez długów

Widzę że najwięcej pretensji że nie przeplacamy i budujemy skład na spadek mają goście z innych miast...
    Jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie żebyście byli tam gdzie my jesteśmy...
    Ostatnio edytowane przez artur99 ; 01-09-2026 o 19:54

12. Powrót do góry    #3837
    Ekspert Awatar Dominik
    Spokojnie. Ta wstawka o płaczących sponsorach to celowe zagranie. Jest ktoś duży do brydża. Czekamy. I polecam nie reagować na bajki strażaka bo będzie ich płodził teraz bez liku.
    My chcemy noł, a sędzia kaman - Robert Kempiński

13. Powrót do góry    #3838
    Zaawansowany Awatar dajmisuke

Jak slysze to *********** Jozefa to mi sie na wymioty zbiera. Od kilkunastu lat ta sama spiewka, a jakos po drodze zrobilismy 5 tytulow DMP. Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. Jest klimat, sa ludzie na stadionie, nic tylko zangrywac sponsorow i zainwestowac w dobrych zawodnikow. Ale ten to woli dziadowac, pizgnac drzwiami, i pokazac kim to ****a on nie jest. A potem placz, ze 6 kawalkow z telewizji poszlo bokiem, bo sie dziadowalo o kilkaset tysiecy, zeby wziac jeszcze jednego solidnego grajka do skladu. Za jego slowami, "historie warto znac, ale z historii sie nie zyje", swoje zrobil, a teraz niech juz zabiera zabawki i idzie na emeryture.

14. Powrót do góry    #3839
    Użytkownik
    Czyli jesteś za przepłacaniem zawodników?
    Braniem kredytów? Szantazowaniem miasta?
    Mi tam nie będzie przeszkadzać jak będą 2 tys na trybunach i bedziemy w klz ale oby bez długów
    Ale przepłacenie 200k w rok jest bardziej sensowne niż stracenie kilku milionów złotych po spadku. Ja tu patrzę czysto biznesowo. Dobrze, że Ty byś chodził na KLŻ, pewnie jesteś z Leszna i mógłbyś wpadać oglądać te wątpliwe widowiska. Znajdzie się tak jak mówisz, ze dwa tysiące ludzi co też przyjdą. Ale reszta, w szczególności która dojeżdża z okolic będzie to chromolić. Zejść do KLŻ to już wolałbym po prostu zamknąć klub. Szkoda pieniędzy sponsorów i miasta.

15. Powrót do góry    #3840
    Jak slysze to *********** Jozefa to mi sie na wymioty zbiera. Od kilkunastu lat ta sama spiewka, a jakos po drodze zrobilismy 5 tytulow DMP. Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. Jest klimat, sa ludzie na stadionie, nic tylko zangrywac sponsorow i zainwestowac w dobrych zawodnikow. Ale ten to woli dziadowac, pizgnac drzwiami, i pokazac kim to ****a on nie jest. A potem placz, ze 6 kawalkow z telewizji poszlo bokiem, bo sie dziadowalo o kilkaset tysiecy, zeby wziac jeszcze jednego solidnego grajka do skladu. Za jego slowami, "historie warto znac, ale z historii sie nie zyje", swoje zrobil, a teraz niech juz zabiera zabawki i idzie na emeryture.

16. Powrót do góry    #3841
    Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Dominik Zobacz posta
    Spokojnie. Ta wstawka o płaczących sponsorach to celowe zagranie. Jest ktoś duży do brydża. Czekamy. I polecam nie reagować na bajki strażaka bo będzie ich płodził teraz bez liku.
    Mnie martwi, bo on swego czasu miał dobre info bo był blisko Janusza Kołodzieja. I stąd zakłopotanie czy to co pisał to prawda.

17. Powrót do góry    #3842
    Cytat Zamieszczone przez Dominik Zobacz posta
    Tak duzy jak ten arcypotezny Gulf, a okazalo sie, ze to w sumie jakis pionek z Gory z Qmex Energy, co dostal kieszonkowe na rozpromowanie marki w regionie? xD

18. Powrót do góry    #3843
    Ekspert Awatar Mariusz

Przecież wy doicie miasto tak samo jak inne kluby. A ty udajesz tu jakiegoś samarytanina.

W minionym tygodniu odbyło się także ważne spotkanie w kontekście przyszłości Fogo Unii Leszno, w którym uczestniczyli m.in. prezydent miasta, Grzegorz Rusiecki, Józef Dworakowski, ale też były prezes i wciąż czynny akcjonariusz klubu, Piotr Rusiecki. Na spotkaniu poruszono wątki m.in. dodatkowego wsparcia klubu z miejskich pieniędzy, ale także tego, kto zasiądzie na fotelu prezesa w najbliższej przyszłości.
    Ukryta zawartość

19. Powrót do góry    #3844
    Użytkownik
    Mnie martwi, bo on swego czasu miał dobre info bo był blisko Janusza Kołodzieja. I stąd zakłopotanie czy to co pisał to prawda.
    Gdyby faktycznie było tak niewesoło jak pisze Wróblewski, to nie podpisalibyśmy Pitera, Bena i Keynana na dwa lata... no ludzie kochani, bądźmy poważni.

20. Powrót do góry    #3845
    Użytkownik
    Przecież wy doicie miasto tak samo jak inne kluby. A ty udajesz tu jakiegoś samarytanina.
    Zazwyczaj się z tobą nie zgadzam ale tak, tu masz rację. Prawie każdy klub sportowy piłkarski czy żużlowy dostaje dotacje miejskie. U nas nie ma w tej kwestii wyjątku.

21. Powrót do góry    #3846
    Ekspert Awatar Mariusz
    Dokładnie tak to działa, nie inaczej. Dodatkowo aktualnie mamy taką sytuację, że połowa klubów SE (dolna czwórka) jest praktycznie zagrożona spadkiem. I połowa klubów będzie kombinowała, czyli zadłużała się jeśli trzeba, aby nie spaść.
    Ukryta zawartość

22. Powrót do góry    #3847
    Stały bywalec
    Dokładnie tak to działa, nie inaczej. Dodatkowo aktualnie mamy taką sytuację, że połowa klubów SE (dolna czwórka) jest praktycznie zagrożona spadkiem. I połowa klubów będzie kombinowała, czyli zadłużała się jeśli trzeba, aby nie spaść.
    Cale szczecie że my nie myślimy tak jak ta połowa ci się będzie zadłużała....

Tak dostajemy dofinansowanie i to też nie bardzo mi się widzi ale chyba nie tyle co Stał, Falubaz i Gkm które nie potrafią żyć bez długów.

23. Powrót do góry    #3848
    Zaawansowany Awatar kibic123
    Jak szukacie prezesa to Goliński jest wolny.

24. Powrót do góry    #3849
    Ale przepłacenie 200k w rok jest bardziej sensowne niż stracenie kilku milionów złotych po spadku. Ja tu patrzę czysto biznesowo. Dobrze, że Ty byś chodził na KLŻ, pewnie jesteś z Leszna i mógłbyś wpadać oglądać te wątpliwe widowiska. Znajdzie się tak jak mówisz, ze dwa tysiące ludzi co też przyjdą. Ale reszta, w szczególności która dojeżdża z okolic będzie to chromolić. Zejść do KLŻ to już wolałbym po prostu zamknąć klub. Szkoda pieniędzy sponsorów i miasta.
    Żeby ktoś był najlepszy, ktoś musi być dobry, średni, słaby i bardzo słaby.
    Solec Tylko PoloniaUkryta zawartość

25. Powrót do góry    #3850
    Ekspert Awatar Mariusz
    Cale szczecie że my nie myślimy tak jak ta połowa ci się będzie zadłużała....

Tak dostajemy dofinansowanie i to też nie bardzo mi się widzi ale chyba nie tyle co Stał, Falubaz i Gkm które nie potrafią żyć bez długów.
    Teraz gadasz jak dzban Rusko, narzeka na FZG, że dostał od udziałowca miasta 5 mln a sam przygarnął z wrocławskiego ratusza blisko 6 mln.
    Ukryta zawartość

26. Powrót do góry    #3851
    Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Straumatyzowany z Polonii Zobacz posta
    Żeby ktoś był najlepszy, ktoś musi być dobry, średni, słaby i bardzo słaby.
    Zespół najbardziej utytułowany w historii moim zdaniem powinien dać sobie spokój jakby wylądował pośród tych najsłabszych.

27. Powrót do góry    #3852
    Stały bywalec
    Teraz gadasz jak dzban Rusko, narzeka na FZG, że dostał od udziałowca miasta 5 mln a sam przygarnął z wrocławskiego ratusza blisko 6 mln.
    Ale my 6 nie dostajemy...

Zespół najbardziej utytułowany w historii moim zdaniem powinien dać sobie spokój jakby wylądował pośród tych najsłabszych.
    To mamy inne wartości i inaczej patrzymy na sport.
    Właśnie dla tego jesteśmy najbardziej utytułowanym klubem w Polsce że po paru mistrzostwach jeździliśmy właśnie kilka lat z najsłabszymi żeby wróci i znowu zdobyć tytuły. Jakby wtedy zrobili tak jak ty uważasz że trzeba postąpić to teraz by pewnie nie było klubu albo 15 twór jak w Lublinie

28. Powrót do góry    #3853
    Ekspert Awatar Mariusz
    Ale my 6 nie dostajemy...
    Ale co ty chcesz porównywać? 700 mln budżet Leszna do 8,5 mld budżetu Wrocka?
    Ukryta zawartość

29. Powrót do góry    #3854
    Ekspert
    Generalnie w Lesznie duże szachy , trudno coś wywnioskować.

A najważniejszego ciągle nie znamy , czy Janek ostatecznie pojedzie , czy faktycznie Przemek Pawlicki jest już w Lesznie zaklepany?

30. Powrót do góry    #3855
    Zaawansowany
    Nowego Prezesa nie trzeba daleko szukać, wystarczy przeprosić się z Piotrem Rusieckim, złożyć mu propozycje powrotu na stołek i lecimy dalej. Piter kocha Unie, ma zasobny portfel, więc wszystkie kryteria spełnia. Jemu zawdzięczamy ostatnie mistrzostwa i obecny skład, który walczy o medale. Nie widzę lepszego kandydata

31. Powrót do góry    #3856
    Ekspert Awatar kingpin

To mamy inne wartości i inaczej patrzymy na sport.
    Właśnie dla tego jesteśmy najbardziej utytułowanym klubem w Polsce że po paru mistrzostwach jeździliśmy właśnie kilka lat z najsłabszymi żeby wróci i znowu zdobyć tytuły. Jakby wtedy zrobili tak jak ty uważasz że trzeba postąpić to teraz by pewnie nie było klubu albo 15 twór jak w Lublinie
    Zapominasz, ze kilka tytulow w czasie PRL zdobyliscie dzieki centralnemu rozdzielaniu silnikow, opon i czesci zamiennych przez PZM-ot a wtedy Unia z Rowem miala tam najwieksze plecy.
    System rozdzielania promowal zreszta silne kluby i kadrowiczow. Stad tez konkurencja byla nierowna a brylowaly Unia i Row.
    To tak jakby teraz najwiecej dobrego sprzetu i opon Wojtek rozdawal Sparcie, Apatorowi i Motorowi a inni dostawailiby ochlapy.
    Nie mam teraz czasu, ale obiecuje do Swiat Bozego Narodzenia policzyc ile dzieki tej niesprawiedliwosci zdobyliscie tych tytulow.
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    z Leninem zbieraj kwiatki...
    życzenia to od Matki"

Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny.

32. Powrót do góry    #3857
    Stały bywalec
    Cytat Zamieszczone przez kingpin Zobacz posta
    Zapominasz, ze kilka tytulow w czasie PRL zdobyliscie dzieki centralnemu rozdzielaniu silnikow, opon i czesci zamiennych przez PZM-ot a wtedy Unia z Rowem miala tam najwieksze plecy.
    System rozdzielania promowal zreszta silne kluby i kadrowiczow. Stad tez konkurencja byla nierowna a brylowaly Unia i Row.
    To tak jakby teraz najwiecej dobrego sprzetu i opon Wojtek rozdawal Sparcie, Apatorowi i Motorowi a inni dostawailiby ochlapy.
    Nie mam teraz czasu, ale obiecuje do Swiat Bozego Narodzenia policzyc ile dzieki tej niesprawiedliwosci zdobyliscie tych tytulow.
    Ok, dziękuję za wyjaśnienie. Proszę w takim razie od ktorego sezonu była sprawiedliwość ewentualnie które sezony za czasów PRL były sprawiedliwe...

Podaj poproszę na koniec klasyfikacje medalowa jaka powinna być bez tych niesprawiedliwych sezonów

33. Powrót do góry    #3858
    Ale co ty chcesz porównywać? 700 mln budżet Leszna do 8,5 mld budżetu Wrocka?
    a kto przed chwila porownywal budzety ZG i Wrocławia?
    DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE

34. Powrót do góry    #3859
    Zaawansowany
    Cytat Zamieszczone przez Donpedini Zobacz posta
    Nowego Prezesa nie trzeba daleko szukać, wystarczy przeprosić się z Piotrem Rusieckim, złożyć mu propozycje powrotu na stołek i lecimy dalej. Piter kocha Unie, ma zasobny portfel, więc wszystkie kryteria spełnia. Jemu zawdzięczamy ostatnie mistrzostwa i obecny skład, który walczy o medale. Nie widzę lepszego kandydata
    Ale z tego co słyszałem to miasto Leszno nie chce by Piotr Rusiecki był znowu prezesem ( cały czas sprawa się toczy w jego w sprawie a miasto daje kasę na klub)

35. Powrót do góry    #3860
    Ekspert Awatar Mariusz
    Cytat Zamieszczone przez lego Zobacz posta
    a kto przed chwila porownywal budzety ZG i Wrocławia?
    Pokaż gdzie ja je porównywałem? Zacytuj.
    Ukryta zawartość

36. Powrót do góry    #3861
    Zaawansowany Awatar Londi
    Przecież Rusiecki nie został oczyszczony z zarzutów. Lada moment może się okazać, że pójdzie w pasiak. Ochłońcie!
    btw
    Dosyć smutna perspektywa
    zuzel-szykuje-sie-duza-zmiana-w-lesznie-dworakowski-pozegna-sie-z-fotelem-prezes
    It's time to ride

37. Powrót do góry    #3862
    Ekspert
    Dokładnie do póki Rusiecki może zostać skazany tak długo nie ma szans na prezesa.

Jak będzie czysty to jak najbardziej .

Jeśli faktycznie jest jakaś fajna opcja z dobrą kasa zamiast Dobruckiego to niech chłop się decyduje , w Lesznie potrzeba świeżej krwi , bo jest boom na żużel !

38. Powrót do góry    #3863
    Użytkownik
    Kim jest ten żużlowiec co kręcił kółka na smoku?
    Załączone obrazki Załączone obrazki

39. Powrót do góry    #3864
    Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez mapka Zobacz posta
    Kim jest ten żużlowiec co kręcił kółka na smoku?
    A to jest gościu co jest chyba podpisany w PSŻcie, jeździł z nami na sparingu gdy PSŻ do nas przyjechał. Aussies, po prostu korzystający z gościnności

40. Powrót do góry    #3865
    Ekspert
    Ślotala w elce. Mówi jak to było jak Piotra zwinęli i jak Józef to ogarnął

Józef zaproponował Piotrowi powrót na fotel prezesa.... Piotr odmówił.

No to dziwna sytuacja , Piotr albo obrażony , albo dziwna sytuacja.

Piotr w sezonie 2026-2027 nie będzie dawał kasy na klub.

Dobrucki może będzie prezesem może nie..... Ale na ten moment nie wiadomo kto ewentualnie za Józefa

Zengocie w tym roku zaproponowali obniżkę kontraktu z 5-10% . Ze względu na bardzo dobry kontrakt w poprzednich sezonach , w tym roku wynik sportowy słabszy więc wynagrodzenie miało być ciut mniej.

Zaległości są bardzo niewielki 1-2 mecze nie rozliczone.

Rusiecki płaci tylko indywidualne kontrakty.

41. Powrót do góry    #3866
    Stały bywalec
    Józef zaproponował Piotrowi powrót na fotel prezesa.... Piotr odmówił.

No to dziwna sytuacja , Piotr albo obrażony , albo dziwna sytuacja.
    Proces jest przed nim, więc nie ma w tym nic dziwnego, że nie chce obecnie wchodzić na fotel prezesa

42. Powrót do góry    #3867
    Ekspert
    Chcą powiększyć liczbę akcjonariuszy , bo nie stać nas na gwiazdę typu 1,4 mln za podpis i 14 tys za punkt

43. Powrót do góry    #3868
    Użytkownik
    Chcą powiększyć liczbę akcjonariuszy , bo nie stać nas na gwiazdę typu 1,4 mln za podpis i 14 tys za punkt
    I wg słów Ślotały, obecni akcjonariusze dali przyzwolenie na poszukiwanie nowych akcjonariuszy przez zarząd lub dyrektora zarządzającego. Ślotała nie ograniczał sponsorów pod względem granicy państwa, choć zasugerował, że najlepszy byłby akcjonariusz pochodzący z północno-zachodniego regionu kraju, czyli potencjalnie nawet ktoś z Dolnego Śląska.

44. Powrót do góry    #3869
    Ekspert
    Żółta kartka dla Okoniewskiego za mecz z Falubazem

Jest opcja aby Janusz jeździł w przyszłym w sezonie choćby na meczach w Lesznie.

To by było na tyle , żadnych konkretów.

Widać że liczą na pozostanie Kołodzieja i wtedy temat mają zamknięty , raczej kiepsko jeśli chodzi o ewentualną jazdę Przemka , przynajmniej nie za tą kasę co oczekuje .

Zobaczymy co z tego wyjdzie ale skład pozostanie albo z Kołodzieje albo mają problem tak mi się wydaje.

45. Powrót do góry    #3870
    Użytkownik
    Mogliby skaperować Fogo albo Magika. Ci ostatni w żużlu dość mocno są widoczni, a chyba są z okolicy.

Strona 86 z 94 PierwszyPierwszy ... 36768485868788 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów