Strona 25 z 25 PierwszyPierwszy ... 15232425
Pokaż wyniki od 1,081 do 1,124 z 1124

Wątek: Apator Toruń 2026 - wątek klubowy

1. Powrót do góry    #1081
    Ekspert
    Nie zamknąłby gdyby Emil trochę bliżej środka toru pojechał. Już raz taka sytuacja miała miejsce w Toruniu.
    Na szczęście mecz wygrany i trzeba jednak przyznać, że przy większych jajach Antek jednak mógł wczoraj koło Emila śmignąć ale to jednak jest umiejętność, której młody nigdy nie osiągnie. Potrzebuje dużo więcej miejsca do w miarę przyzwoitej jazdy.
    Słabo się juniorzy Apatora rozwijają i cała nadzieja w chyba najsilniejszej w lidze czwórce seniorów.

2. Powrót do góry    #1082
    Ekspert Awatar kingpin
    Cytat Zamieszczone przez Piernik Zobacz posta
    Emilowi parę razy nasi juniorzy kończyli bieg blokując go na pierwszym łuku na wyjeździe. Ogólnie obok Janosia to pewnie najlepiej parowo jeżdżący zawodnik, nie wiem czy słuszne sa te pretensje o wczorajszy bieg, nie za bardzo wiem co Emil miałby zrobić zeby Kawczynski nie spanikował. I tak byloby ciasno, ryzyko ze Antek zamknie gaz bez wzgledu na okoliczności bylo spore.
    Mogl zrobic to co zrobil Dudek w 1 biegu czyli do kredy, dajac sie napedzic szerzej Blödernowi.
    Nie wiem czy by dowiezli 5-1, bo Kubera byl juz szybki a Kawa wiadomo jakie babole na obcych torach popelnia, ale
    przynajmniej jedno kolko wiecej zajeloby Dominowi ogarniecie tematu a Antonii mialby szanse na choc 1 punkt.
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    z Leninem zbieraj kwiatki...
    życzenia to od Matki"

Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny.

3. Powrót do góry    #1083
    Stały bywalec Awatar T_rex
    2 pkt na Sparcie i wygrana w Gorzowie daja nam wygrana RZ i ultra komfortowa sytuacje. Jest o co walczyc.
    Dobrze byłoby to zrobic, chociaz pokonanie w półfinale Lublina, a potem w finale Wrocławia dałoby wielka satysfakcję i zamknełoby jakiekolwiek pole do popisu wszelakim malkontentom i marudom przynajmniej do pierwszego meczu nastepnego sezonu.
    Tak na serio Lublin jakby wracał na swoja ścieżkę bedzie juz Bańbor, zdrowszy Lindgren, a niech sie z nimi Sparta pomęczy w półfinałach.
    No chyba że Sparta zrobi 56+ w niedziele z Motorem wtedy to już będzie duzo trudniej o 1 msc. po zasadniczej.
    Ostatnio edytowane przez T_rex ; 03-08-2026 o 09:43

4. Powrót do góry    #1084
    Ekspert Awatar kingpin
    Mecz ze Sparta za dwa tygodnie pokaze czy bedziemy sie meczyc z kimkolwiek w PO.
    Jak Sparta trzepnie 40 czy nawet z +, znaczy, ze mecz z Lublinem byl wypadkiem przy pracy
    i bedziemy sie meczyc z kazdym, nawet z Lesznem, bo ciezko stwierdzic, zeby nam tamtejszy tor jakos wybitnie pasowal.
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    życzenia to od Matki"

5. Powrót do góry    #1085
    Ciężko bilety kupić na Spartę. Co będzie, jak będzie finał?!
    "A Pan Buszmen wymyśla i wymyśla. Liczy, krytykuje, opowiada jak to sam by za wszystkie osoby wystąpił." - Przemysław Termiński, 2016

6. Powrót do góry    #1086
    Ekspert
    Cytat Zamieszczone przez T_rex Zobacz posta
    Dobrze byłoby to zrobic, chociaz pokonanie w półfinale Lublina, a potem w finale Wrocławia dałoby wielka satysfakcję i zamknełoby jakiekolwiek pole do popisu wszelakim malkontentom i marudom przynajmniej do pierwszego meczu nastepnego sezonu.
    .
    Myślę, że trzeba będzie nieźle się spocić, żeby Unię pokonać... jeżeli oczywiście na nią trafimy.
    Przyznaję, że mam nadzieję na to, że WTS nie da zrobić bonusa Lublinowi, a Grudziądz wtedy
    wygra z Lublinem i....
    Moja wypowiedź jest wyłącznie moją prywatną wypowiedzią i nie jest żadnym oficjalnym stanowiskiem zajmowanym przez jakiekolwiek państwo, stowarzyszenie, agencję, klub, związek, spółkę, fundację, miasto, wieś, gminę, powiat, sołectwo, unię, kościół, sektę, sojusz, pakt, zgromadzenie, partię, kongregację, konsorcjum, biuro, urząd, wydział itp. itd. Nie reprezentuję w mych wypowiedziach nikogo więcej niż tylko swoją własną osobę.

7. Powrót do góry    #1087
    Ekspert
    Cytat Zamieszczone przez młody_piernik2 Zobacz posta
    Ciężko bilety kupić na Spartę. Co będzie, jak będzie finał?!

Jak bedzie finał i rewanz finalu z dekoracja u nas to bilety beda droższe jak na GP przede wszystkim. W klubie zapewne zacierają rączki na taką ewentualność.

8. Powrót do góry    #1088
    Ekspert
    Jesteśmy w zupełnie innym miejscu aniżeli podczas meczów z Unią. Nie ma żadnego zagrożenia, że możemy przegrać z nimi dwumecz.

9. Powrót do góry    #1089
    Stały bywalec
    Widzę że tutaj i w naszym wątku dosyć pewnie wypowiadacie się o zwycięstwie dwumeczu z Unią. Bardzo mnie to cieszy. Mam nadzieję że wybierzecie nas w półfinale

10. Powrót do góry    #1090
    Jak bedzie finał i rewanz finalu z dekoracja u nas to bilety beda droższe jak na GP przede wszystkim. W klubie zapewne zacierają rączki na taką ewentualność.
    Ja wolę, żeby było drożej, ale szło kupić.
    "A Pan Buszmen wymyśla i wymyśla. Liczy, krytykuje, opowiada jak to sam by za wszystkie osoby wystąpił." - Przemysław Termiński, 2016

11. Powrót do góry    #1091
    Ekspert
    Niestety działacze i ochrona w Zielonej nie pozwalają na zbyt wiele.... parę fotek z Zielonej:
    https://nowosci.com.pl/tak-kibicowal.../c2p2-29236207
    Moja wypowiedź jest wyłącznie moją prywatną wypowiedzią i nie jest żadnym oficjalnym stanowiskiem zajmowanym przez jakiekolwiek państwo, stowarzyszenie, agencję, klub, związek, spółkę, fundację, miasto, wieś, gminę, powiat, sołectwo, unię, kościół, sektę, sojusz, pakt, zgromadzenie, partię, kongregację, konsorcjum, biuro, urząd, wydział itp. itd. Nie reprezentuję w mych wypowiedziach nikogo więcej niż tylko swoją własną osobę.

12. Powrót do góry    #1092
    Ekspert Awatar energo
    Cytat Zamieszczone przez Morciasz Zobacz posta
    Myślę, że trzeba będzie nieźle się spocić, żeby Unię pokonać... jeżeli oczywiście na nią trafimy.
    Przyznaję, że mam nadzieję na to, że WTS nie da zrobić bonusa Lublinowi, a Grudziądz wtedy
    wygra z Lublinem i....
    wczoraj patrzylem w tabele, i zakladajac ze damy rade w Gorzowie bez JH, to czworka raczej znana. na poczatku sezonu sypalo niespodziankami, ale nie teraz. no i niby pierwsi bedziemy, i trzeba z kazdym wygrac, i wiadomo ze Wrocka sobie nie wybierzemy (zakladajac ze oni juz z Danem), no ale miedzy Lesznem a Lubllinem to rzut monetą. Lublin imho slabszy na dzis, bez Freda. ale ten ich gownotor na ktorym nie umiemy moze zadecydowac o tym, ze Baron sie schyli po 3 miejsce po RZ.

13. Powrót do góry    #1093
    Stały bywalec
    Cytat Zamieszczone przez energo Zobacz posta
    wczoraj patrzylem w tabele, i zakladajac ze damy rade w Gorzowie bez JH, to czworka raczej znana. na poczatku sezonu sypalo niespodziankami, ale nie teraz. no i niby pierwsi bedziemy, i trzeba z kazdym wygrac, i wiadomo ze Wrocka sobie nie wybierzemy (zakladajac ze oni juz z Danem), no ale miedzy Lesznem a Lubllinem to rzut monetą. Lublin imho slabszy na dzis, bez Freda. ale ten ich gownotor na ktorym nie umiemy moze zadecydowac o tym, ze Baron sie schyli po 3 miejsce po RZ.
    Skoro jedziemy o mistrza to powinniśmy myśleć strategicznie. Dan, jeśli wróci, może mu brakować jazdy i dlatego Wrocław powinien być naszym przeciwnikiem w półfinale. Z Lesznem niech się Motur męczy.
    .

14. Powrót do góry    #1094
    Ekspert Awatar Ali_G
    Cytat Zamieszczone przez pawel_KST Zobacz posta
    Skoro jedziemy o mistrza to powinniśmy myśleć strategicznie. Dan, jeśli wróci, może mu brakować jazdy i dlatego Wrocław powinien być naszym przeciwnikiem w półfinale. Z Lesznem niech się Motur męczy.
    .
    Taką postawę szanuję, respekt do beniaminka

A tak poważnie, to szykuje sie fajna walka o medale. Dla nas już ten sezon jest wygrany

Btw.
    Kingpin, ta koszula moze byc tylko biala?

15. Powrót do góry    #1095
    Ekspert Awatar kingpin
    Bezpieczniej jak bedzie czarna.
    Nie bedzie widac jak sie pocicie ze strachu a i bardziej adekwatna do pomeczowej stypy
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    życzenia to od Matki"

16. Powrót do góry    #1096
    Ekspert Awatar Ali_G
    Cytat Zamieszczone przez kingpin Zobacz posta
    Bezpieczniej jak bedzie czarna.
    Nie bedzie widac jak sie pocicie ze strachu a i bardziej adekwatna do pomeczowej stypy
    Czarny taki prestiżowy, pasuje do nas

Jestem ciekaw na ile się sprawdzą te Wasze przewidywania.

Koldi ma taki specjalny tryb, który załacza na PO, także bądź niespokojny

17. Powrót do góry    #1097
    Ekspert Awatar Semen
    Czy ktoś z Torunia zainteresował się herbem/logo klubu Piast Karnin?
    Karnin to obecnie część Gorzowa Wielkopolskiego.
    Oni chyba są kibicami Apatora, hehehehee...
    Na wschód od Otłoczyna Azja się zaczyna!!!!

18. Powrót do góry    #1098
    Ekspert
    Cytat Zamieszczone przez Semen Zobacz posta
    Czy ktoś z Torunia zainteresował się herbem/logo klubu Piast Karnin?
    Karnin to obecnie część Gorzowa Wielkopolskiego.
    Oni chyba są kibicami Apatora, hehehehee...
    Ładne, ładne, trzygwiazdkowe.

Tak a propos, w Zielonej panuje taki bałagan, że dali inne logo toruńskiego klubu na okładce programu
    i inne wewnątrz przy tabeli biegów...

19. Powrót do góry    #1099
    Ekspert Awatar Semen
    Tam było dużo, dużo więcej kwiatków.

Jeden z hitów to:
    Wypuszczanie po meczu kibiców przez kołowrotki,
    bo nie było gościa z kluczem do furtki/bramki.
    Co jeszcze ciekawsze na mecz wpuszczano przez tę furtkę,
    bo jeden z kołowrotków nie działał. Kino.
    Ostatnio edytowane przez Semen ; 03-08-2026 o 20:00
    Na wschód od Otłoczyna Azja się zaczyna!!!!

20. Powrót do góry    #1100
    Ekspert
    Wy tak na serio z tym wyborem Lublina zamiast Leszna?
    #GetWellDarky

21. Powrót do góry    #1101
    Cytat Zamieszczone przez Ali_G Zobacz posta
    Czarny taki prestiżowy, pasuje do nas
    masz racje

Cytat Zamieszczone przez młody_piernik2 Zobacz posta
    Ja wolę, żeby było drożej, ale szło kupić.
    ja bym pojechał po bandzie, pierszeństwo zakupu powinny mieć osoby, które były na meczu z Czewą

Załączone obrazki Załączone obrazki
    Ostatnio edytowane przez lego ; 04-08-2026 o 09:08
    DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE

22. Powrót do góry    #1102
    Ekspert Awatar Ali_G
    Cytat Zamieszczone przez lego Zobacz posta
    masz racje

ja bym pojechał po bandzie, pierszeństwo zakupu powinny mieć osoby, które były na meczu z Czewą

http://www.sportsboard.pl/attachment...tid=8547&stc=1
    Wszystko sie zgadza, tylko bez krawata

23. Powrót do góry    #1103
    Ekspert Awatar kingpin
    Bez krawata bedziecie sie po meczu awanturowac.
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    życzenia to od Matki"

24. Powrót do góry    #1104
    Ten, kto wymyślił, żeby plotką o Norwegu wejść na ambicję Blenderowi, to miszcz.

25. Powrót do góry    #1105
    Cytat Zamieszczone przez Morciasz Zobacz posta
    wygra z Lublinem i....
    Nie ma szans na bonus z Motorem Sparty.

Nie dość że oni przyjadą już w pełnym składzie do Wrocławia z Bańborem (jechał wczoraj U24 we Wrocławiu) i Lindgrenem (jedzie i w piątkowym półfinale DPŚ i w SGP dzień później), to dodatkowo my jedziemy nadal bez Dana, a Lublinowi nasz tor leży i większość jeżdżących u nich dobrze się na nim czuję. Max co widzę to minimalna wygrana, o ile w ogóle.

26. Powrót do góry    #1106
    Cytat Zamieszczone przez lego Zobacz posta
    Ten, kto wymyślił, żeby plotką o Norwegu wejść na ambicję Blenderowi, to miszcz.
    Oby to była plota. Bloedern uczy się polskich torów, co moim zdaniem w przyszłym roku mocno zaprocentuje.
    Ma też rację, że wszystkie punkty musi robić na rywalach, bo jest w silnej drużynie, podczas, gdy Pollestad nabija średnią dodatkowo na kolegach.
    Dla przykładu mecz we Wrocławiu, gdzie zdobył 8 punktów, pokonując w zespole gospodarzy takich tuzów jak: Kowolika x2, Rowe'a i Mikołajczyka. Pozostałe cztery zdobył na: Jabłońskim x2, Kordunie i Paluchu.
    Bloedern raczej w drużynie nie ma takich słabiaków.
    "Częstochowskie lwy nigdy nie spłacają swoich długów".

27. Powrót do góry    #1107
    Ekspert Awatar Penhall
    Jakby ktoś nie widział co wyprawiał na trasie wczoraj młodzian Orczykowski to kradnę linka z YT.
    https://www.youtube.com/watch?v=n2qK-9zHVPM

Wyścig z 19.45 minuty miodzio
    Ostatnio edytowane przez Penhall ; 05-08-2026 o 13:22

28. Powrót do góry    #1108
    Cytat Zamieszczone przez Penhall Zobacz posta
    Jakby ktoś nie widział co wyprawiał na trasie wczoraj młodzian Orczykowski to kradnę linka z YT.

Widać, że podpatruje Emila, bo to było w jego stylu

29. Powrót do góry    #1109
    Stały bywalec Awatar peper
    Cytat Zamieszczone przez Penhall Zobacz posta

Juz ktorys raz obija mi sie ten chlopak o uszy. Wiadomo ile on ma lat ?

30. Powrót do góry    #1110
    Stały bywalec
    Cytat Zamieszczone przez peper Zobacz posta
    Juz ktorys raz obija mi sie ten chlopak o uszy. Wiadomo ile on ma lat ?
    15. ten jego wcześniejszy bieg też fajny, ale jeszcze starty musi na przyszłość poprawić

31. Powrót do góry    #1111
    Stały bywalec
    Gdzie trafi Bloedern skoro na u24 Pollestad?

32. Powrót do góry    #1112
    Stały bywalec Awatar Maveral
    Cytat Zamieszczone przez Corsair Zobacz posta
    Na pewno dość zaawansowane rozmowy są z Mrozkiem.
    Pogadajmy o żużlu na Discordzie - Ukryta zawartość Ukryta zawartość

33. Powrót do góry    #1113
    Cytat Zamieszczone przez Corsair Zobacz posta
    Norweg wczoraj pojechał niezły piach w DPŚ. Serio, ale nie wiem co ludzie w nim widzą. To jak z Ukraińcem z Leszna, czyli sprzęt. Nie ma sprzętu,.nie ma zawodnika.

34. Powrót do góry    #1114
    Ekspert Awatar Mariusz
    Cytat Zamieszczone przez Rif Zobacz posta
    Norweg wczoraj pojechał niezły piach w DPŚ. Serio, ale nie wiem co ludzie w nim widzą. To jak z Ukraińcem z Leszna, czyli sprzęt. Nie ma sprzętu,.nie ma zawodnika.
    Parę biegów w SE mu wyszło, sylwetkę na motorze ma ofensywną, niektórzy już zobaczyli w nim mistrza świata. Zamiana Niemca na Norwega może być wielką loterią. I taka decyzja niekoniecznie musi się sprawdzić.
    Ukryta zawartość
    Bez cenzury: Ukryta zawartość
    FALUBAZ DMP 1981/1982/1985/1991/2009/2011/2013 Ukryta zawartość

35. Powrót do góry    #1115
    a co jechał Blodern przed Toruniem ? wielką kupe. Dostał kase,sprzęt,mentalne wsparcie i jedzie niezle
    Ukryta zawartość Zamieszczone przez Piernik Ukryta zawartość
    Kurtz chyba PRowca zatrudnił w zeszłym sezonie. Przecież gość ma tragiczne starty, on będzie miał mega ciężko punktować w ekstralidze. Mocno wątpliwe że Sparta świadomie zrezygnowała z MM żeby wziąć trzy klasy gorszego zawodnika.
    Ukryta zawartość Zamieszczone przez sparta_mistrz Ukryta zawartość
    Pamiętam jak tu pisałem że nie rozumiem tego transferu Kurtza to mnie tutaj eksperci pouczali, że on jest dwa razy lepszy od Michelsena

36. Powrót do góry    #1116
    Ekspert Awatar Dominik
    No to zupełnie jak cała reszta zuzlokow.
    My chcemy noł, a sędzia kaman - Robert Kempiński

37. Powrót do góry    #1117
    Ekspert Awatar kingpin
    Ten Sawin to jakas rodzina Marcina?

https://przegladsportowy.onet.pl/zuz...talent/h8hmrr5
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    życzenia to od Matki"

38. Powrót do góry    #1118
    Ekspert Awatar Penhall
    Tak. To z tej wielopokoleniowej rodziny żużlowej.
    Prawnuk Zenona byłego zawodnika. Marcin to chyba jego wuj.

39. Powrót do góry    #1119
    Ekspert
    Cytat Zamieszczone przez Rogerson Zobacz posta
    Nie ma szans na bonus z Motorem Sparty.

Nie dość że oni przyjadą już w pełnym składzie do Wrocławia z Bańborem (jechał wczoraj U24 we Wrocławiu) i Lindgrenem (jedzie i w piątkowym półfinale DPŚ i w SGP dzień później), to dodatkowo my jedziemy nadal bez Dana, a Lublinowi nasz tor leży i większość jeżdżących u nich dobrze się na nim czuję. Max co widzę to minimalna wygrana, o ile w ogóle.
    Także ten.
    Zmarzlik i Woryna po Rydze, a to kawał emocji i kawał drogi...

40. Powrót do góry    #1120
    Pollestad dalej walczy o skład Apatora. W meczu u siebie z przepotężnym Włókniarzem pokonał: Miśkowiaka, Ludwiczaka i Szostaka, a średnią podbił dodatkowo punktując na mocnych: Chatłasie i Kordunie

41. Powrót do góry    #1121
    Ekspert Awatar kingpin
    Jego transfer , o ile doszedl do skutku, przypomina "zakup" Zupinskiego.
    Tez straszyl tak dlugo az nie podpisal sie pod glejtem i wtedy nagly spadek formy
    ktory pielegnowal nadal w nastepnym sezonie, juz w naszych barwach.
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    życzenia to od Matki"

42. Powrót do góry    #1122
    Ekspert Awatar energo
    Cytat Zamieszczone przez kingpin Zobacz posta
    Jego transfer , o ile doszedl do skutku, przypomina "zakup" Zupinskiego.
    Tez straszyl tak dlugo az nie podpisal sie pod glejtem i wtedy nagly spadek formy
    ktory pielegnowal nadal w nastepnym sezonie, juz w naszych barwach.
    niby tak, ale ja jednak ufam wyborom Barona i budowaniu zawodnika w następstwie. pisałem to już nie raz, u24 musi pasować bardziej w parkingu niż na torze, bo z 4 muszkieterami to naturalne, że nie będzie jechał po 5 razy w każdym meczu.

ja się zastanawiam nad czymś innym. gdy Pollestad był planowany do składu Gorzowa przed sezonem, to Przemek w wątku gorzowskim mocno poddawał w wątpliwość jego stan zdrowia, a konkretniej stan kręgosłupa. ktoś coś w tej kwestii?

43. Powrót do góry    #1123
    Ten sam Baron i ekipa stawiali Bloedorna wyżej niż Bastiana. Na razie jedyny zarzut, to przerost ambicji. Dla mnie to plus.

Niech im Bloedorn pozostałymi meczami pomiesza plany

44. Powrót do góry    #1124
    Ekspert Awatar kingpin
    Cytat Zamieszczone przez energo Zobacz posta
    niby tak, ale ja jednak ufam wyborom Barona i budowaniu zawodnika w następstwie. pisałem to już nie raz, u24 musi pasować bardziej w parkingu niż na torze, bo z 4 muszkieterami to naturalne, że nie będzie jechał po 5 razy w każdym meczu.

ja się zastanawiam nad czymś innym. gdy Pollestad był planowany do składu Gorzowa przed sezonem, to Przemek w wątku gorzowskim mocno poddawał w wątpliwość jego stan zdrowia, a konkretniej stan kręgosłupa. ktoś coś w tej kwestii?
    Nie ma co wierzy, ze Baron przewidział taki rozwój Blöderna, bo nie mógł. Niemiec od kilku kolejek bardzo pozytywnie zaskakuje a zaskoczeni są tym wszyscy, łącznie z Baronem. Dowodem na to jest porozumienie z Pollestadem ktore pewnie bylo przyklepane zanim Niemiec odpalil w Grudziadzu.
    Przez polowe sezonu jechał tak jak mu nawet nie wszyscy wróżyli czyli sensowna jazda u siebie, dno na wyjeździe. Niektórzy wątpili, nie bezpodstawnie, nawet w to pierwsze.
    Cos się ruszyło, bo u nas jedzie lepiej niż się spodziewaliśmy a z wyjazdów zaczął przywozić punkty. Trzeba jednak wziąć poprawkę, ze te punkty przywiózł z teoretycznie najslabszych terenów, nie licząc Częstochowy, gdzie się właściwie skompromitował. Zabawa w PO będzie inna ale ok, nie ma co wróżyć z fusów i dać Niemcowi kredyt zaufania. Licze na jego dobre punkty u siebie i bedzie ok. DMP zdobylismy bonusami wiec historia moze sie powtorzyc a do tego potrzebujemy silnego Niemca na MA.
    Nie mam tez wątpliwości, ze na Pollestada maja jakiś pomysł, bo podeszli do niego drugi rok z rzędu, podobno tym razem skutecznie. Szkoda, ze nie do Nagela, ale ok, zobaczymy.
    Pojawiła się plota w mediach, ze Bledörn nie chce się nigdzie ruszać, chętnie podejmie rękawice i powalczy z Norwegiem o skład. Logiczne jedynie z dwóch powodu, chce zostać w SE a MA mu służy a póki co słychać jedynie o ofercie od Wąsa.
    W zasadzie klubowi to na reke, ale pod warunkiem, ze przed sezonem jednego z nich sie pozbędą. Nie widzę współpracy w parkingu gdy jeden z nich miałby zapychać motory.
    Oczywiście Baron by się cieszył, ale jednemu z nich zahamowałoby to karierę. Ani w Noricku ani Pollestadzie nie widzę na szczęście drugiego Curzytka i mam nadzieje, ze maja wiecej ambicji, z czego w przyszłości możemy przecież skorzystać.
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    życzenia to od Matki"

Strona 25 z 25 PierwszyPierwszy ... 15232425

Uprawnienia umieszczania postów