Strona 53 z 55 PierwszyPierwszy ... 3435152535455 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,341 do 2,385 z 2437

Wątek: Polonia Bydgoszcz 2026 - wątek klubowy

1. Powrót do góry    #2341
    Zaawansowany
    Dokładnie, Fricke to żadna armata, co zresztą dobitnie pokazuje ten sezon. Ale wolałbym jego niż tego karła duńskiego, który wszędzie sieje ferment. Thomsen w sferze marzeń, a przydałby się taki harpagan, który udźwignie 15 bieg. A wygląda na to, że w przyszłym roku nie będzie takiego CKM-u czy ROW-u i sprawa spadku pozostanie otwarta

2. Powrót do góry    #2342
    Użytkownik
    wiem, ze u nas sekcja marketingowa lezy, ale może warto by zacząc robić akcje wzorem naszych kolegów z Grudziądza? chodzi o jednolite ubieranie się stadionu, czyli np. cały stadion na czerwono ?
    Nikt mi nie zabroni, zakochanym być w Polonii !

3. Powrót do góry    #2343
    Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez mcp Zobacz posta
    Dokładnie, Fricke to żadna armata, co zresztą dobitnie pokazuje ten sezon. Ale wolałbym jego niż tego karła duńskiego, który wszędzie sieje ferment. Thomsen w sferze marzeń, a przydałby się taki harpagan, który udźwignie 15 bieg. A wygląda na to, że w przyszłym roku nie będzie takiego CKM-u czy ROW-u i sprawa spadku pozostanie otwarta
    To już awansowaliście?

4. Powrót do góry    #2344
    Stały bywalec
    W odniesieniu do ostatniego meczu Polonii Bydgoszcz w Pile, za WP SportoweFakty:
    Ekstraliga Żużlowa przeprowadziła postępowanie dyscyplinarne w związku z niewłaściwym stanem toru, co wydłużyło zawody. Na klub, a także na osoby funkcyjne nałożono kary zawieszenia na okres sześciu miesięcy w zawieszeniu na dziewięć miesięcy - przekazał portalowi WP SportoweFakty Przemysław Szymkowiak, dyrektor ds. Mediów i Public Relations w Ekstralidze Żużlowej.

Oznacza to, że jeśli w ciągu najbliższych dziewięciu miesięcy, a więc w praktyce do końca sezonu 2026, zdarzy się na obiekcie w Pile przerwa wynikająca ze złego przygotowaniu toru, kara zostanie odwieszona.

5. Powrót do góry    #2345
    Stały bywalec Awatar atrock92
    Cytat Zamieszczone przez polbdg1310 Zobacz posta
    W odniesieniu do ostatniego meczu Polonii Bydgoszcz w Pile, za WP SportoweFakty:
    i bardzo dobrze. może zezowaty kosciuch sie ogarnie
    pomidor

6. Powrót do góry    #2346
    Stały bywalec Awatar sviety
    Cytat Zamieszczone przez borys255 Zobacz posta
    To już awansowaliście?
    Nie ma nic pewnego w tym małym światku żużlowym o czym dokładnie wiemy z własnego doświadczenia...no może poza spadkiem Włókniarza.

7. Powrót do góry    #2347
    Ekspert Awatar mentikk
    Cytat Zamieszczone przez sviety Zobacz posta
    Nie ma nic pewnego w tym małym światku żużlowym o czym dokładnie wiemy z własnego doświadczenia...no może poza spadkiem Włókniarza.
    No sęk w tym, że jeszcze są mecze w PD. Włókniarz może przegrać doszczętnie wszystko, mieć mega farta, że przykładowo trafiają na Stal w meczu o 7 miejsce, w której Anders i Jack niedomagają i to Stal spada, albo np Falubaz, który jedzie bez Przemysława i Kubery. Wiem, że mało realne, ale wiesz, nie można niczego wykluczyć, dopóki mecz się nie odbędzie
    Rycerz bez blizny to k**as, nie rycerz!

8. Powrót do góry    #2348
    Stały bywalec Awatar sviety
    Spoko, niech się kolega łudzi. Tylko nie wiem z czego jest tak zadowolony bo chyba nie z wyników Włókniarza. Nie wiem z czego wynikają te złośliwości a szczególnie od kibica klubu liczącego na cud i posiadającego zawodników bez ambicji. Przykro to się ogląda. W Polonii przynajmniej chłopaki się starają i wolę taką "siarę" z braku awansu i niż to co prezentuje Włókniarz obecnie.
    Ostatnio edytowane przez sviety ; 20-05-2026 o 12:07

9. Powrót do góry    #2349
    Stały bywalec
    Spoko, niech się kolega łudzi. Tylko nie wiem z czego jest tak zadowolony bo chyba nie z wyników Włókniarza. Nie wiem z czego wynikają te złośliwości a szczególnie od kibica klubu liczącego na cud i posiadającego zawodników bez ambicji. Przykro to się ogląda. W Polonii przynajmniej chłopaki się starają i wolę taką "siarę" z braku awansu i niż to co prezentuje Włókniarz obecnie.
    +1
    Włókniarz jest pośmiewiskiem Ekstraklapy, a gość włazi do naszego
    wątku i wali jakieś uszczypliwości w kontekście awansu.

Wiadomo, że do awansu daleka droga, ale o składzie trzeba myśleć już teraz.

10. Powrót do góry    #2350
    Ekspert Awatar mentikk
    A sorry, odnosiłem się po prostu do wypowiedzi, nie skojarzyłem, że ziomek wjechał tutaj z częstochowskim cwaniactwem.

11. Powrót do góry    #2351
    Użytkownik
    około 900 biletów pozostało na miejsca numerowane na jutrzejszy mecz,
    biorąc pod uwagę, że to czwartek to chyba frekwencja będzie całkiem przyzwoita
    LECIMY PO SWOJE! AVE BKS!

12. Powrót do góry    #2352
    Ekspert Awatar mentikk
    W KŻ Puka mówił, że polscy seniorzy Polonii raczej nie do wyjęcia. Więc może być nastawienie w klubie na zostawienie Buczka. To pozostawia 2 seniorskie miejsca wolne.
    Ponadto daje możliwość dokoptowania juniora zagranicznego. Tutaj na myśli przychodzi mi w pierwszej kolejności Mikkel Andersen, skoro Sparta przejmuje Sitka.

13. Powrót do góry    #2353
    Użytkownik Awatar Black Gryf
    Cytat Zamieszczone przez mentikk Zobacz posta
    W KŻ Puka mówił, że polscy seniorzy Polonii raczej nie do wyjęcia. Więc może być nastawienie w klubie na zostawienie Buczka. To pozostawia 2 seniorskie miejsca wolne.
    Ponadto daje możliwość dokoptowania juniora zagranicznego. Tutaj na myśli przychodzi mi w pierwszej kolejności Mikkel Andersen, skoro Sparta przejmuje Sitka.
    Tylko i wyłącznie Rasmus Karlsson. Chłopak z dużym potencjałem.
    Nie wiem na co jeszcze czekają nasi menadżerowie.... Pobudka!!!

14. Powrót do góry    #2354
    Moim zdaniem, nie należy brać zagranicznego juniora, tylko jechać Pawełczakiem, Andrzejewskim i Maroszkiem. Chłopacy muszą się rozjeżdżać. I tak Pawełczak może raz zmienić tego drugiego juniora.
    Nazwiska typu Fricke i Douglas, to niestety nie robią nam jakiegoś super mocnego składu. Nie chciałbym spaść zaraz po powrocie z 13-letniej banicji... Nie sądzicie, że Holder będzie szukał klubu? Przecież w Stali nie ma pieniędzy. Chyba też dotychczasową jazdą pokazujemy każdemu zawodnikowi, że jesteśmy jednak faworytem do awansu. A jak nie, to może Bewley?
    W tej chwili jestem za pozostawieniem trzonu: Woźniak, Przyjemski, Buczkowski. Brennan na wypożyczenie do Metalkasu i ewentualnie za rok mógłby wskoczyć za Buczkowskiego.
    No chyba, że jedziemy wersją z Brennanem i Buczkiem. Ale wtedy tym piątym musiałby być Holder! Troszkę ryzyko, ale może u siebie byśmy dali radę wygrywać.

15. Powrót do góry    #2355
    Zaawansowany Awatar Paweł#21
    Cytat Zamieszczone przez Polonista_z_Bielaw(ek) Zobacz posta
    Moim zdaniem, nie należy brać zagranicznego juniora, tylko jechać Pawełczakiem, Andrzejewskim i Maroszkiem. Chłopacy muszą się rozjeżdżać. I tak Pawełczak może raz zmienić tego drugiego juniora.
    Nazwiska typu Fricke i Douglas, to niestety nie robią nam jakiegoś super mocnego składu. Nie chciałbym spaść zaraz po powrocie z 13-letniej banicji... Nie sądzicie, że Holder będzie szukał klubu? Przecież w Stali nie ma pieniędzy. Chyba też dotychczasową jazdą pokazujemy każdemu zawodnikowi, że jesteśmy jednak faworytem do awansu. A jak nie, to może Bewley?
    W tej chwili jestem za pozostawieniem trzonu: Woźniak, Przyjemski, Buczkowski. Brennan na wypożyczenie do Metalkasu i ewentualnie za rok mógłby wskoczyć za Buczkowskiego.
    No chyba, że jedziemy wersją z Brennanem i Buczkiem. Ale wtedy tym piątym musiałby być Holder! Troszkę ryzyko, ale może u siebie byśmy dali radę wygrywać.
    Przy całej sympatii do Emila, ale z nim co najwyżej można jechać na grzyby, a nie w ekstralidze. Chłopak właśnie w zasadzie marnuje swój trzeci juniorski sezon i nic nie wskazuje na to, żeby stał się konkurencyjnym juniorem dla kogokolwiek. Smutne to, ale niestety prawdziwe. Co do Brennana, to chyba już czas przestać rozpatrywać go jako ekstraligowego zawodnika. Gość obecnie nie mieści się w składzie na M2E, więc nie sądzę, że będzie z niego pożytek w SE. Niemniej jednak jest on bardzo ambitnym i pracowitym zawodnikiem, więc kto wie dokąd go to doprowadzi. Pewnego dnia może faktycznie być ekstraligowym grajkiem, ale jeszcze nie w przyszłym roku.

16. Powrót do góry    #2356
    Ekspert
    Cytat Zamieszczone przez Paweł#21 Zobacz posta
    Przy całej sympatii do Emila, ale z nim co najwyżej można jechać na grzyby, a nie w ekstralidze. Chłopak właśnie w zasadzie marnuje swój trzeci juniorski sezon i nic nie wskazuje na to, żeby stał się konkurencyjnym juniorem dla kogokolwiek. Smutne to, ale niestety prawdziwe. Co do Brennana, to chyba już czas przestać rozpatrywać go jako ekstraligowego zawodnika. Gość obecnie nie mieści się w składzie na M2E, więc nie sądzę, że będzie z niego pożytek w SE. Niemniej jednak jest on bardzo ambitnym i pracowitym zawodnikiem, więc kto wie dokąd go to doprowadzi. Pewnego dnia może faktycznie być ekstraligowym grajkiem, ale jeszcze nie w przyszłym roku.
    Maroszek od początku nie rokował, nie będzie z niego solidnego żużloka.
    A BrennNa nie skreślać, to może być wahnięcie formy, a za rok czy dwa może być solidną II linią w elidze. Jemu się chce a to najważniejsze.

17. Powrót do góry    #2357
    Ekspert Awatar Przemek
    Moim zdaniem, nie należy brać zagranicznego juniora, tylko jechać Pawełczakiem, Andrzejewskim i Maroszkiem. Chłopacy muszą się rozjeżdżać.
    Mając 2 Polaków seniorów, Polaka u24, Polaka juniora to głupotą będzie jechać bez zagranicznego juniora. Andrzejewski nie jest żadnym asem. Możecie wziąć sobie dużo lepszego i bardziej perspektywicznego juniora - choćby np. wypożyczyć Baileya z GKMu lub Coopera Rushena z Unii.
    Ostatnio edytowane przez Przemek ; 20-05-2026 o 21:59

18. Powrót do góry    #2358
    Stały bywalec
    Jutro obstawiam 52-38.
    Dadzą juniorom pojeździć i Nowakowi.
    Wybieram się na meczyk. Przy sztucznym świetle nie mogę się doczekać.

Kto jutro melduje się na S2?

19. Powrót do góry    #2359
    Zaawansowany
    Panie, my tu nie mamy jak zagwarantowac seniorom po 5 startow czy Pawelczakowi 4 a Ty chcesz Nowaka?
    Polonia Bydgoszcz

20. Powrót do góry    #2360
    Dokladnie skoro polacy maja zostac to grzechem byloby nie wziecie Rasmusa przecież moze powalczyc o sklad z Andrzejewskim a w razie W wskoczyć pod u24

Wozniak
    Buczkowski
    Przyjemski u24
    Doyle
    Fricke
    Pawełczak
    Karlssson
    Andrzejewski
    Ukryta zawartość Zamieszczone przez Piernik Ukryta zawartość
    Kurtz chyba PRowca zatrudnił w zeszłym sezonie. Przecież gość ma tragiczne starty, on będzie miał mega ciężko punktować w ekstralidze. Mocno wątpliwe że Sparta świadomie zrezygnowała z MM żeby wziąć trzy klasy gorszego zawodnika.
    Ukryta zawartość Zamieszczone przez sparta_mistrz Ukryta zawartość
    Pamiętam jak tu pisałem że nie rozumiem tego transferu Kurtza to mnie tutaj eksperci pouczali, że on jest dwa razy lepszy od Michelsena

21. Powrót do góry    #2361
    Stały bywalec
    Cytat Zamieszczone przez tuurystaaa Zobacz posta
    Jutro obstawiam 52-38.
    Ja stawiam 54:36.
    Tomasz Gollob będzie w studiu podczas dzisiejszego meczu.

22. Powrót do góry    #2362
    Cytat Zamieszczone przez polbdg1310 Zobacz posta
    Ja stawiam 54:36.
    Tomasz Gollob będzie w studiu podczas dzisiejszego meczu.
    Sądzę , że Gollob obstawia coś koło remisu. Zawsze mocno wierzy w Polonię.

23. Powrót do góry    #2363
    Cytat Zamieszczone przez tuurystaaa Zobacz posta
    Jutro obstawiam 52-38.
    Wybieram się na meczyk. Przy sztucznym świetle nie mogę się doczekać.

Kto jutro melduje się na S2?
    Sorry, ale Bartek już chyba wykorzystał limit wdzięczności

24. Powrót do góry    #2364
    Stały bywalec
    Tomek Gollob zapewne będzie podpowiadał rywalom jak jeździć na tym torze.

25. Powrót do góry    #2365
    Cytat Zamieszczone przez Mihalo Zobacz posta
    Sądzę , że Gollob obstawia coś koło remisu. Zawsze mocno wierzy w Polonię.
    On to chyba ma troche wyj.ebane w te typy ekspertów sf. Pamiętam, że kiedyś walnął komplet remisów w kolejce xD
    Solec Tylko PoloniaUkryta zawartość

26. Powrót do góry    #2366
    Zawodnik któremu powinniscie sie przyglądać dziś to zach Cook. Za rok-dwa material na ekstralige

I nie patrzcie na aktualne srednie
    Ukryta zawartość Zamieszczone przez Piernik Ukryta zawartość
    Kurtz chyba PRowca zatrudnił w zeszłym sezonie. Przecież gość ma tragiczne starty, on będzie miał mega ciężko punktować w ekstralidze. Mocno wątpliwe że Sparta świadomie zrezygnowała z MM żeby wziąć trzy klasy gorszego zawodnika.
    Ukryta zawartość Zamieszczone przez sparta_mistrz Ukryta zawartość
    Pamiętam jak tu pisałem że nie rozumiem tego transferu Kurtza to mnie tutaj eksperci pouczali, że on jest dwa razy lepszy od Michelsena

27. Powrót do góry    #2367
    Użytkownik
    pogoda elegancka się zapowiada plus mecz przy światłach, frekwencja podobna jak z PSŻ więc tutaj mega plus jeśli zbliżymy się do niedzielnego wyniku

28. Powrót do góry    #2368
    Początkujący
    Dla kogo ten tor jest dziś zrobiony? Bo na pewno nie dla Polonii , bez szerokiej to nie ma sensu.

29. Powrót do góry    #2369
    Oni mogą testować różne nawierzchnie cały sezon zasadniczy, i bardzo dobrze.

30. Powrót do góry    #2370
    Ekspert Awatar mentikk
    Dobrze. Niech się uczą wyciągać wnioski z toru. Żeby nie było płaczu, jak tor zmieni pogoda czy komisarz, że "jest inaczej niż na treningu".

31. Powrót do góry    #2371
    Co do zagranicznego juniora, mimo wszystko się nie zgadzam. Jaki ma sens skreślanie zawodnika 18-letniego, jakim jest Maroszek? To nie jego wina, tylko może błąd, że poszedł do Piły zamiast do KLŻetu. Też nie wiedzieliśmy wcześniej, że tam będzie Musielak z Teską, więc decyzja wydawała się dobra.
    W każdym razie, patrząc na układanie składu tak, jak wy patrzycie, nigdy się nie dorobimy kolejnych dobrych wychowanków. Nie każdy jest Pawełczakiem. Wielu się rozkręca wraz z rozwojem kariery. Poza tym, skąd tezy, że Maroszek nie rokował, jak w mini żużlu i na 250-kach zbierał medale?
    Zadajcie sobie pytanie, co wielkiego jechał Buczkowski jak miał 18 lat? Albo Michał Robacki? Ja uważam, że wychowankowie zawsze powinni mieć pierwszeństwo do składu.

32. Powrót do góry    #2372
    Moim zdaniem byłby to ogromny błąd nie kontraktujący fajnego, zagranicznego jr, jako Beniaminek jeśli jest taka sposobność. A Maroszka wypożyczyć do I ligi, do klubu gdzie naprawdę nie będzie miał konkurencji, żeby była pewna jazda.

33. Powrót do góry    #2373
    Stały bywalec
    Maroszek to poziom 1 lub 2 ligi

Już jechaliśmy za Władka prawie samymi wychowankami i furory nie zrobiliśmy

34. Powrót do góry    #2374
    Ekspert Awatar bartekdm
    Orzeł miał w tym meczu 14 zer.

Więcej się spodziewałem po Nagelu.

Myślę, że Brennan będzie już tylko na wypadek kontuzji.

35. Powrót do góry    #2375
    Zaawansowany Awatar kitas
    Cytat Zamieszczone przez kader14 Zobacz posta
    Dla kogo ten tor jest dziś zrobiony? Bo na pewno nie dla Polonii , bez szerokiej to nie ma sensu.

62:28 a Ty narzekasz na tor? Dla mnie takie widowiska mogą być do końca sezonu Łącznie z finałem.
    Nie ma dla mnie żadnego znaczenia czy są mijanki czy nie jeśli tylko wynik końcowy jest w porządku.

36. Powrót do góry    #2376
    Użytkownik
    jest moc, biało-czerwona moc tor mógl się troche zmienic przez opady ale wynik mocny więc poradziliśmy sobie,
    jestem mega pozytywnie zaskoczony frekwencją, biorąc pod uwagę fakt, że u nas marketing prawie nie istnieje to wynik bardzo dobry, fakt faktem te działania marketingowe powinny ruszyć, nie wiem czy czyta to ktoś z klubu lub ma możliwość przekazania pomysłow, warto by było to zrobić
    Widzów: 7 700 (oficjalnie)

AVE BKS!
    Ostatnio edytowane przez zuzlofan ; 21-05-2026 o 22:08

37. Powrót do góry    #2377
    Ekspert Awatar kingpin
    Co wy znowu z tym marketingiem?
    W mieście z takimi tradycjami żużlowymi sięgającymi
    początku lat 2000 nie potrzeba żadnego marketingu a wyników.
    Te są, zespol jedzie skutecznie a przede wszystkim z zębem.
    Gdyby było z tym licho, nawet 1000 plakatów i bilety po pinc zloty by nie pomogły.
    Tym bardziej w czwartek.
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    z Leninem zbieraj kwiatki...
    życzenia to od Matki"

Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny.

38. Powrót do góry    #2378
    Ekspert
    Cytat Zamieszczone przez kitas Zobacz posta
    62:28 a Ty narzekasz na tor? Dla mnie takie widowiska mogą być do końca sezonu Łącznie z finałem.
    Nie ma dla mnie żadnego znaczenia czy są mijanki czy nie jeśli tylko wynik końcowy jest w porządku.
    Nie idźcie tą drogą, jaką podąża Stal Gorzów. Katastrofa wczoraj była, a nie walka o pozycje. Widziałęm 3, może w porywach 4 wyprzedzenia, z czego większość wykonał Loktaev. I to wcale nie dlatego by był wyraxnie szybszy, a jedynie swoją determinacją, by pokonać rywala. Gdyby rywale wykazali sie podobną motywacją, nie byłoby żadnego wyprzedzania, żadnej walki na dystansie. Wynik zapadał po wyjściu z 1 łuku. Czy na takie mecze i na taką walkę na torze czekamy?
    Pomijając finał, to takie wyoskie zwycięstwa wcale nie są to takie wesołe, bo punktówka kosztuje krocie. Wczoraj do połowy meczu Orzeł jakoś trzymał się na nogach, a od połowy kompletnie sie pogubili i nastał łomot. Pewnie dlatego, że tor był jakiś dziwny i to gospodarze potrzebowali 2 serii, żeby dostroić ustawienia na start. A potem już odjechali, gdy silniki ciągnęły.

39. Powrót do góry    #2379
    Cytat Zamieszczone przez kingpin Zobacz posta
    Co wy znowu z tym marketingiem?
    W mieście z takimi tradycjami żużlowymi sięgającymi
    początku lat 2000
    nie potrzeba żadnego marketingu a wyników.
    Te są, zespol jedzie skutecznie a przede wszystkim z zębem.
    Gdyby było z tym licho, nawet 1000 plakatów i bilety po pinc zloty by nie pomogły.
    Tym bardziej w czwartek.
    Naje..any to do domu na Ohio.

40. Powrót do góry    #2380
    Co do zagranicznego juniora, mimo wszystko się nie zgadzam. Jaki ma sens skreślanie zawodnika 18-letniego, jakim jest Maroszek? To nie jego wina, tylko może błąd, że poszedł do Piły zamiast do KLŻetu. Też nie wiedzieliśmy wcześniej, że tam będzie Musielak z Teską, więc decyzja wydawała się dobra.
    W każdym razie, patrząc na układanie składu tak, jak wy patrzycie, nigdy się nie dorobimy kolejnych dobrych wychowanków. Nie każdy jest Pawełczakiem. Wielu się rozkręca wraz z rozwojem kariery. Poza tym, skąd tezy, że Maroszek nie rokował, jak w mini żużlu i na 250-kach zbierał medale?
    Zadajcie sobie pytanie, co wielkiego jechał Buczkowski jak miał 18 lat? Albo Michał Robacki? Ja uważam, że wychowankowie zawsze powinni mieć pierwszeństwo do składu.
    Przede wszystkim obaj jeździli w lidze, a to ogromna różnica w porównaniu z Emilem. Za rok Maroszek będzie miał 19 lat i na koncie łącznie może z 10 biegów w lidze. Lubię Emila i kibicuję mu, ale czy Twoim zdaniem sam status wychowanka jest wystarczający do jeżdżenia w meczu?

41. Powrót do góry    #2381
    Cytat Zamieszczone przez kitas Zobacz posta
    Fatalny wpis.
    "A Pan Buszmen wymyśla i wymyśla. Liczy, krytykuje, opowiada jak to sam by za wszystkie osoby wystąpił." - Przemysław Termiński, 2016

42. Powrót do góry    #2382
    Ekspert Awatar mentikk
    Emil na niemal zerowe doświadczenie ligowe. Jako 19 letni chłopak, który nic w lidze nie jeździ to słaby materiał na juniora w ELidze. To lepiej zostawić Andrzejewskiego.
    Albo wziąć wspomnianego przez Ciebie Teskę, bo ten się fajnie rozbujał.
    Samo bycie wychowankiem to za mało, trzeba coś prezentować jeszcze.
    Zagraniczny junior jest opcją, która jest warta rozważenia. Potem wchodzi Mieszko Mudło. Za nim są kolejni młodzi, wychowanków nie zabraknie.
    Buczek przychodził do nas jako utalentowany junior. Robaczki był może przeciętny, ale coś jeździł. Maroszek na na razie na koncie same sezony spisane na starty. Przyszły rok powinien iść do KLŻ i po prostu jeździć.

43. Powrót do góry    #2383
    Stały bywalec Awatar atrock92
    Wszystko fajnie, Kai na nowych gratach od Asha fajnie jezdzi. Ale Szyberdach z calym szacunkiem nie powinien wygrac z Wiktorem. Ten 4 bieg, powinien byc wygrywany przez Wiktora seryjnie. I jako junior to robił, z reguly zaczynał dwoma trojkami przy S2. Szczegolnie, ze potem o te "trojki" cięzko, jadaz ze swietnym Wozniakiem w parze, o ile sie załapie na dwa z bonusem to jest dobrze.

Poza tym, nadal nie jedzeimy najmocniejszym zestawieniem choc ciesze se ze 4 seniorow pojechala swietnie i dostali biegi nominowane, cala czworka. Niemniej jednak nadal - 1 start Wiktora zmarnowany (zmiana Kacpa w ktoryms tam wyscigu).
    No i kiełbasy sie jakos szybko skonczyly na nowej, co jest z tym kateringiem
    pomidor

44. Powrót do góry    #2384
    Ekspert Awatar mentikk
    Kai jedzie w eliminacjach do SGPCh w Glasgow dzień przed meczem w Rzeszowie. Możnaby dla pewności postawić w stan pełnej gotowości Toma. Ten jest jednak R2 na te zawody. Więc obaj będą zasuwać z Glasgow do Rzeszowa, żeby zdążyć.

45. Powrót do góry    #2385
    Ekspert Awatar bartekdm
    Woźniak też nie powinien przegrać z Nowakiem a Buczek z debiutującym na S2 Cookiem.

Myślę, że nie ma co się czepiać. 6 meczów i 6 zwycięstw. Jedziemy dalej.

Uprawnienia umieszczania postów