Przewiduję finał z PSŻem, na chwilę obecną najbardziej nieprzewidywalny zespół, do tego ten ich guwniany tor...
Przewiduję finał z PSŻem, na chwilę obecną najbardziej nieprzewidywalny zespół, do tego ten ich guwniany tor...
Ale lepszy niż był poprzednio. MSZ Polonia/PSŻ/ROW/Wilki.
Chociaż oni lepsi niż Rybnik moim zdaniem.
Tymczasem w sztabie szkoleniowym Cellfast Wilków Krosno doszło do zmiany menedżera zespołu. Decyzją zarządu klubu Piotr Świderski przestał pełnić rolę osoby odpowiedzialnej za prowadzenie drużyny. Od najbliższego meczu z Abramczyk Polonią Bydgoszcz zespół poprowadzi jako menedżer Michał Finfa, dyrektor sportowy klubu. Do sztabu pierwszej drużyny dołącza trener Ireneusz Kwieciński.
Wilki zwycięstwem z nami mogą sobie zrekompensować domową porażkę z PSŻ i to może być dla nich kluczowy mecz w drodze do Play off.
Kibicowsko optymalnie byłoby się spotkać np. z Ostroviąw półfinale a w finale - jeśli się tam znajdziemy - z PSŻ. Obawiam się jednak, że i półfinał i finał to będzie eskapada na Podkarpacie i na Śląsk.
Bydgoski Klub Sportowy
Pawlicki skasował Buczka w Szwecji.
Buczek do powtórki wyjechał - oby ze zdrowiem wszystko było ok.
Według artykułów wszystko wskazuje na to, że z Buczkiem jest na szczęście w porządku.
Jak na razie 16 biletów sprzedanych na sektor gości w Krośnie.
Bydgoski Klub Sportowy
ciekawie się robi w tej lidze, według mnie czwórka to Polonia, PSŻ, Rybnik, Łódź/Rzeszów, Krosno zgubiło punkty i może okazać się, ze mega ważny mecz pojadą w Pile a jeśli tam przegrają to czwórka im odjedzie.
Finał z PSŻ to byłby sztos myślę, że biało-czerwona inwazja nie boję się użyć tego stwierdzenia w kilka tysięcy na Poznań![]()
Nikt mi nie zabroni, zakochanym być w Polonii !
Skład na niedzielę:
1 Woźniak
2 Putkowski
3 Huckenbeck
4 Łoktajew
5 Buczkowski
6 Pawełczak
7 Andrzejewski
gdzie Przyjemski![]()
Solec Tylko PoloniaUkryta zawartość
W dzisiejszym magazynie SF panowie dziennikarze twierdzą że Polonia na rynku transferowym jest jeszcze w gorszej sytuacji niż Falubaz i typują że bez 2/3 znaczących wzmocnień na seniorce będzie ciężko o utrzymanie i w sumie podzielam ich zdanie bo oprócz Szymona to w resztę mało wierzę że będzie dobra. A z dostępnych są Drabik, Tarasienko, Douglas, Fricke, Doyle
Ostatnio edytowane przez kader14 ; 11-06-2026 o 15:30
to był żarcik![]()
Solec Tylko PoloniaUkryta zawartość
Kiedy zamierzaja podac godziny meczów z 12 lipca i 19 lipca? Człowiek chce zaplanować wyjazdy/powroty z wakacji i dupa...
Polonia Bydgoszcz
No to jest mega frustrujące. 19.07 nie jedzie ani Ekstraliga ani M2E, więc może to być pora wieczorowa. Nie wiem, dlaczego nie mogli od razu podać godziny przekładając mecz.
Bydgoski Klub Sportowy
Fani Cellfast Wilków Krosno pokusili się o podsumowanie meczów z Polonią: https://www.facebook.com/10008889951...wVgxBLBu2vYkl/
Tor w Krośnie został przykryty plandeką.
Ostatnio edytowane przez polbdg1310 ; Wczoraj o 20:22
Jutro przeczuwam naszą pierwszą porażkę.
Krosno się mega zepnie, muszą wygrać by myśleć o playoffach.
A Ja myślę że może być stykowo ale my wygramy i ich ostatecznie wypierd0limy z PO.
Porównajmy się z nimi na samym papierze, praktycznie każda formacja u nas na plus.
Seniorzy PL+, U24+, Juniorzy+, Zagraniczni +/-(patrząc na Beckera i Doyla to bardziej na plus my)
Nie ma co dygać, 48:42 dla nas ze wskazaniem na 51:39
I oczywiście przyjedzie zmęczony na ostatnią chwilę po występie w nikomu niepotrzebnych goownozawodach.
Kai w eliminacjach zrobił komplet, a następnego dnia w Rzeszowie 0,3,3,0. Indywidualne występy nic nie znacza.
Dziś 40:50.
W związku z prognozowanymi opadami deszczu, mecz w Krośnie rozpocznie się szybciej - o 12:45.
Informacja z Facebooka klubu i Speedway Ekstraligi.
Wbrew pozorom dzisiejszy mecz jest dla nas ważny , ponieważ wygrywając w Krośnie , oddalamy ich udział w play off a uważam , że jest to jedyny zespół , który może nam zagrozić w ewentualnym finale.
Mam nadzieję , że nasz trener wiedząc , że mecz dziś może zostać przerwany w każdej chwili , w 7 wyścigu puści Przyjemskiego zamiast Kacpra.
Jeśli tego nie zrobi to będzie jeden wielki wielbłąd.