Mówisz że grzecznościowa gadka w auchanie daje podstawy by stawiać go wyżej niż innych?
Mówisz że grzecznościowa gadka w auchanie daje podstawy by stawiać go wyżej niż innych?
ihpon
Przecież wystarczy chwilę z kimś porozmawiać, żeby móc ocenić, czy to regularny cymbał czy jednak ktoś na trochę wyższym poziomie.
Nie mówię, że to członek MENSY, ale na bank nie jest takim pustakiem jak wyżej wymienieni.
"(...)Celem PZM i EŻ jest upadek sportu żużlowego w Rosji, całkowity(...) więc zawieszenie potrwa minimum 10-15 lat. W zamian rozwijany będzie żużel na Ukrainie (...)"
"Zapomnimy ruskim wszystko, nawet Katyń, a każdy polski klub żużlowy będzie musiał wystawić przynajmniej dwóch ruskich w składzie może być?"
Z Grisza i Kvechem to gdzie udało się porozmawiać?
"Z Leninem żyj,
z Leninem śpij,
z Leninem zbieraj kwiatki...
życzenia to od Matki"
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Tai to dobry chłopak, dzień dobry mówi.
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE
I święty obrazek w domu, więc wiadomo - niewinny.
Rycerz bez blizny to k**as, nie rycerz!
Nie chcę nic mówić, ale z Griszą też można było fajnie i rzeczowo porozmawiać poza kamerą.
Np. pośmiać się z umiejętności Gleba i Artioma.
Nie trzeba było wiele, żeby sprowokować go do oceny na tematy żużlowe.
A że przeszedł niezłą szkołę ruskiej indoktrynacji,
to w takich tematach prezentuje już poziom kija od szczotki, podobnie jak kolejny myśliciel - Ward.
Zresztą podobnie jak już prawie 30% polskiego społeczeństwa, którym wystarczyło kilka lat
a Griszy wkładano gówno do głowy od urodzenia.
Darcy za to zawsze był niedojrzałym chłopcem
z zerową wiedzą o życiu i o świecie (potwierdzają to też anarchistyczne symbole, których używał a nie miał już 16 lat).
Dla niego wśród największych ludzi w historii świata jest zapewne Donald Trump i Chris Holder.
Też nie pastwiłbym się nad nim, to prosty dzieciak zakręcony na punkcie motocykli i w tej dziedzinie jest w stanie nadal sporo dać. Dobry chłopak.
Tai natomiast postanowił pójść drogą swojego mejta z USA Hancocka, kreując się na osobowość i pozytywnego gościa. Mocna marka osobista, choćby kręcił wyniki na poziomie Oskara Fajfera
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/53...ytam-za-dobrze
No tak średnio bym powiedział.
To mało wystarczy, by Spartamistrzowi zaimponować. Może Woffinden mu się po prostu spodobał wizualnie.
"A Pan Buszmen wymyśla i wymyśla. Liczy, krytykuje, opowiada jak to sam by za wszystkie osoby wystąpił." - Przemysław Termiński, 2016
Tai :
Tylko przez kontuzje straciłem sezon w GP, tylko przez kontuzję nie mogłem jeździć i odnosić sukcesów
Tai punktacja w GP sprzed kontuzji:
1, 2 , 6, 7, 1, 4, 2
Ciekwe czy gadał do Taja per spadochroniarz czy juz jednak nie byl taki rzutki i rezulotny jak w necie. Nie jestem zaskoczony, typ reprezentuje najgorszy rodzaj polskiego hipokryty który jak można coś powiedzieć w twarz to jest milusi i fajniusi a w necie te same osoby obsmaruje od najgorszych, zero zdziwienia.
Jest nowy terminarz SGP.
Jedyne zmiany, to Łódź zamiast Gorzowa i inne daty turniejów.
Ameryka, Bliski Wschód, ponoć antypody... wspaniałe plany![]()
Marco Simoncelli (1987-01-20 * 2011-10-23) Ukryta zawartość
A we Wrocławiu będzie SGP?
https://finanse.wp.pl/plaga-szczurow...2708705848192a
Jak szczury opanują park maszyn, to mechanicy nie zdążą poprzegryzanych opon zmieniać.![]()
Następny z kompleksem Wrocławia![]()
Niemniej spokojna twoja rozczochrana - temat szczurów jest grany u nas od lat i pismaki piszą o tym, jak już nie mają o czym. Ot taka zgrana płyta.
Dlatego spokojnie możesz już odkładać kasiorę na bilet SPG we Wrocławiu.
W swoim mieście bez szczurów tego niestety nie uświadczysz.
Wiem, że administracja tego forum prawie nie istnieje, ale może ktoś by zbanował tego ksenofoba.
Czasami mi się wydaje, że ten kraj jest chory psychicznie.
- Wisława Szymborska
Ja z mysiego grodu, z myszami jesteśmy za pan brat. Ale szczury to inny kaliber, dwa dobre ugryzienia i po oponie.
Mieszkałem we Wrocku jakiś czas przed dwoma dekadami i już wtedy gryzoni widywało się wieczorami sporo. A teraz słyszę, że już w dzień dokazują. Kotów wam trzeba. I to nie spasionych, a takich łownych, z miasta Łodzi pochodzących.
Stasiu Chomski wysłał info dla Piernika
![]()
Ukryta zawartość
Bez cenzury: Ukryta zawartość
FALUBAZ DMP 1981/1982/1985/1991/2009/2011/2013 Ukryta zawartość
Nie wiadomość tylko potwierdził tym samym, że będzie zwykłym popychlem jak Dobrucki.
Stasiu Chomski wyszedł na zwykłego pajaca. A ponoć miał jaja.
Bardzo dobrze. I Rafi i Stasiu nie dali się
a Holta otrzyma szansę?
"Powiedziałem taki skład" - J. Grabowski
Nie rozumiem czemu jest taki kwik w Toruniu i Wrocławiu, że Rosjanie z polską licencją czy obywatelstwem nie będą zapraszani do kadry Polski, mimo, że być może sportowo którys zasługiwał. Przeciez to by był tylko problem dla nich, że są w stawiani w bardzo głupiej sytuacji, bo są 100% Rosjanami, ktorych okolicznosci zmusiły do wystepow pod neutralną/polską flagą i dla Was, że muszą fatygować się na kadrę, a tak są ciągle dla klubu.
Solec Tylko PoloniaUkryta zawartość
Nikt z nimi nie zaryzykuje z wielu powodów.
Najwazniejszy powód jest taki, że nie są pewniakami i prawdopodobieństwo, że dadzą ciała jest duże.
A wtedy jeszcze łatwiej jest zostac "ruską onucą".
Piszę w kontekście "Nations of Nations", tudzież DPS.
"Z Leninem żyj,
z Leninem śpij,
życzenia to od Matki"
Darija Pavlić chyba chciała im pomóc z powrotem do GP ale sami zawodnicy nie byli zainteresowani?
pisze, jakby wobec trenera kadry mozna było miec jakie oczekiwania samodzielnosci. Tyczka do przestawiania. Jakikolwiek pomysl na Artioma czy Emila oznacza od razu telefon z ogarniaczem. Kto bedzie lepiej robil za tyczke niz emeryt, ktorego marzeniem jest obejrzec zawody na narodowym od srodka?
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE
Nie brnij w te brednie Ostafa.
Tacy zawodnicy jak Emil i Artiom bez wzgledu na licencje beda zarabiac krocie.
Takiemu Madsenowi przeciez licencja nie przeszkadza, wiec czemu mialaby im?
Obaj nalezeliby do Top 5 obcokrajowcow a od takich zaczyna sie budowe druzyny, wiec o czym mowa?
Byli ale jak wspomnial Super Pro Peter kildemand, muslieliby jezdzic jako obcokrajowcy, co skomplikowaloby sytuacje ich polskich klubow.
Kto wie czy szczegolnie Artiom nie pokusi sie o takie rozwiazanie od 2027, bo jemu chyba bardziej zalezy niz Emilowi.Kontrakt w Sparcie
mu wygasa wiec nowe negocjacje moze zaczac od wstapienia do grona obcokrajowcow. Zobaczymy tez co sie stanie jak dzikusy zza wielkiej
wody i ze wschodu podziela miedzy soba Ukraine i wojna na chwile umilknie.Moze wtedy latwiej krawaciarzom przyjdzie wpuscic pod jakas
neutralna flaga do GP, bez utraty polskiej licencji.Przeciez Januszowi z PZM-otu chodzi glownie o to, zeby Dryla nie puszczal im z ajfona
polskiego hymnu.
Ostatnio edytowane przez kingpin ; 09-12-2025 o 04:57
"Z Leninem żyj,
z Leninem śpij,
życzenia to od Matki"
Czy Artiom odpuści większy hajs jeżdżąc jako krajowy zawodnik? choć to Polska i nie zdziwi mnie jak mu ktoś zaoferuje dużo nawet w barwach Chorwacji, że opłaci się odejść ze Sparty.
Następny as. Ani Emil ani Artiom jeżdżąc jako obcokrajowcy nie dostaliby mniejszych kontraktów.
Na bank status zawodnika krajowego równa się to samo w zarobkach co obcokrajowiec u topowych zawodników![]()
Dla 1/10 na bank.Chyba, ze Madsen czy Doyle zarabiaja mniej niz Kubera czy Pawiliccy ale musialbys sie nagimnastykowac aby to jakos sensownie uzasadnic/udowodnic.
Poza tym Artiom wcale nie musi odchodzic ze Sparty.Musi tylko odpowiednio wczesnie zakomunikowac to Andrzejowi i jesli ten bedzie go chcial zatrzymac, ma czas na zbudowanie druzyny zgodnej z regulaminem.Bewley i tak jest na wylocie, podobno.
"Z Leninem żyj,
z Leninem śpij,
życzenia to od Matki"
ale oni nam nie sa potrzebni jako zawodnicy kadry, a jako przeciwnicy.
ihpon
Jeśli mówimy o SGP, to oni są tam po prostu potrzebni jako światowa czołówka. To są zawody indywidualne.
Jeśli natomiast mamy na myśli SWC czy SoN, to mi wsio ryba, mogą nawet dla Bangladeszu czy Hondurasu jechać.
Rycerz bez blizny to k**as, nie rycerz!