Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 316 do 319 z 319

Wątek: X Kolejka Ekstraligi, Falubaz Zielona Góra-Unia Leszno 07.07.2024

1. Powrót do góry    #316
    Użytkownik Awatar tineid
    Kliknij i podziękuj
    56
    Podziękowania: 285 w 99 postach
    Cytat Zamieszczone przez młody_piernik2 Zobacz posta
    Ale niekoniecznie twoja interpretacja jest słuszna. Mogło to być w rozumieniu, że Zengotę presja i nerwy zjadły, bo jedzie w Zielonej Górze.
    W koszykówce za podanie odpowiada podający, w komunikacji uważam, że powinno być tak samo. Może być tak jak mówisz, może być tak jak ja to zrozumiałem - my się nie dowiemy, bo będą pewnie sobie wyjaśniać na żywo. Według mnie dobór słów co najmniej bardzo słaby.

2. Powrót do góry    #317
    Ekspert
    Kliknij i podziękuj
    650
    Podziękowania: 2,699 w 1,864 postach
    Wypowiedź dwuznaczna, a cos takiego nie powinno wypłynąć od trenera. Jeśli już publicznie oceniał Zengiego, to powinien jednoznacznie sformułować myśl-nerwy go zjadły. Co było widać w 3 wyścigu.
    A pro po 3 wyścigu. Na spokojnie obejrzałem wjazd na metę. Między Kvechem a bandą było miejsca na 2 zawodników. To Zengota bardziej celował w Honze i go potrącił, niż Kvech wsadził go w bandę. Zwyczajnie zagotował się, bo nie mógł się uporać z nim na trasie i z bezradności poszedł bark w bark na mecie i jeszcze poprawił na wjeździe do parkingu. A tyle tu hejtu wylano za tą jazdę.

3. Powrót do góry    #318
    Ekspert Awatar Mariusz
    Kliknij i podziękuj
    2,052
    Podziękowania: 4,909 w 3,576 postach
    Cytat Zamieszczone przez młody_piernik2 Zobacz posta
    Ale niekoniecznie twoja interpretacja jest słuszna. Mogło to być w rozumieniu, że Zengotę presja i nerwy zjadły, bo jedzie w Zielonej Górze.
    I dokładnie o to chodziło. O nic więcej.
    Ukryta zawartość
    Bez cenzury: Ukryta zawartość
    FALUBAZ DMP 1981/1982/1985/1991/2009/2011/2013 Ukryta zawartość

4. Powrót do góry    #319
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    0
    Podziękowania: 8 w 7 postach
    Cytat Zamieszczone przez Ned Zobacz posta
    Masakra, dawno takiego zażenowania nie czułem jak stadionie w zg wśród tutejszych kibiców. Toz to patologia czystej postaci.
    Właściwie to doceniam Twoje szczere wyznanie, jeśli jednak chcialbyś kulturalnej atmosfery to polecam teatr lub filharmonie. Przywykniesz mówie Ci, to jest lokalny folklor, atmosfera stadionu, magia falubazu zwał jak zwał. To są igrzyska, iskry muszą lecieć.

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów