Zgodnie z przewidywaniami na 2024
Wiesz co nie chcę mi się z tobą gadać. Za kogo ty się huyu uważasz i reszta twojej szmaciarskiej toruńskiej braci? Tylu mamy znajomych na wyjazdach z Torunia i oni w ogóle o was szmaty nie słyszeli. Jesteście podlymi frustratami. Jak ty pajacu możesz mówić o Lublinie, że to jest Polska B ty s****eylu. Daj mi nr tel do matki to ci może w końcu wyłączy internet gówniarzu.
To po prostu zamilcz ograniczniku. Nikt cię nie pytał o zdanie.
... I znów cała strona do wyyebania.
Nie zaglądaj, nie czytaj, to wolny kraj.
Staleczka 2 (17-05-2024)
I jeszcze lajkuje tego głąba specjalista od KSM. Tragedia.
Kto mistrzem typowania Extraligi 2024??? Kto trafił dokłądnie najwięcej drużyn na swoich miejscach? Ile drużyn pomylił o jedną lokatę?
A teraz czas na typowanie PO. Kto Mistrzem Polski, kto zajmie 4 miejsce, a kto 6-te?
Nikt nie typował Włókniarza na 7 miejscu. Prawie wszyscy typowali miejsc 3 do 5, poza jednym użytkownikiem, który wskazał Włókniarz na 6 m-c. To jest chyba największa niespodzianka RZ.
Tylko Falubaz
Tak typowałem;
1. Motor Lublin
2. Stal Gorzów
3. Włókniarz Częstochowa
4. Sparta Wrocław
5. Apator Toruń
6. GKM Grudziądz
7. Falubaz Zielona Góra
8. Unia Leszno
A jest;
1. Motor Lublin
2. Sparta Wrocław
3. Stal Gorzów
4. Apator Toruń
5. GKM Grudziądz
6. Falubaz Zielona Góra
7. Włókniarz Częstochowa
8. Unia Leszno
TYlko 2 trafione typy, ale za to 5 typów przestrzelone o 1 miejsce. KOmpletna porażka w pozycji Włókniarza, to jest lekki szok jak na to, czego oczekiwałem przed sezonem.
Szkoda, że te typy powstały już po pierwszych turniejach i sparingach. Po sezonie 2023, jak już składy były jasne, głosy były nieco inne.
Ścierkę mnie zabrał, moje narzędzie pracy!
Raczej nie, od początku było jasne, kto będzie walczył o spadek, a kto o mistrza. Kto ma choć trochę pojęcia o żużlu, a takich na forum masz 90%, wiedział co się święci już przed nowym rokiem. A wycelować dokładne miejsce drużyny po RZ na podstawie kilku turniejów, raczej się nie da.
Temat założony 24.03. więc daleko przed ligą i z tego dnia masz mój wpis.