Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 136 do 138 z 138

Wątek: Unia Leszno 2024 - wątek klubowy

1. Powrót do góry    #136
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    1
    Podziękowania: 11 w 8 postach
    Cytat Zamieszczone przez artur99 Zobacz posta
    Orientuje się ktoś jak się ma sprawa z Mania? Sparta ogłasza kolejnego wychowanka więc nie wiem czy się spodziewać ogłoszenia kolejnej ich perlki.

Prezydent Wrocławia ostatnio w mediach społecznościowych ogłosił, że Wrocław to już nie 600-tysięczne, a prawie milionowe miasto (893 tys. mieszkańców wg badań naukowców z UWr.).
    Może zatem i terytorialnie Wrocław się rozrósł ????
    Tak po Ostrów Wielkopolski czy Rudę Śląską/ Częstochowę.

Na jakiej zasadzie młodzież (ci z 250 cm3 i młodsi) trenuje w szkółce (akademii?) Unii Leszno, mają podpisane umowy? zwłaszcza ci najbardziej rokujący.
    I czy szkółkę prowadzi Unia, czy też jest to osobny podmiot, jak jest to w Rybniku czy (bodajże) również w Tarnowie (szkółka Cierniaka seniora)?
    reasumując, czy w ogóle możliwe jest- określmy to niskokosztowo- wyjąć Kacpra Manię?!

2. Powrót do góry    #137
    Użytkownik Awatar gumis-pl
    Kliknij i podziękuj
    11
    Podziękowania: 22 w 13 postach
    Z tego co ja wiem to są podpisywane umowy/kontrakty. Więc jakieś zabezpieczenie jest. Jeżeli ktoś chciałby wyjąć jakiegoś młodzika to musi zapłacić ekwiwalent za wyszkolenie. Im więcej lat jeździ tym wyższa "opłata". Nie wiem ile w tym prawdy ale ponoć 60tyś za każdy rok za 250cm3. Patrząc długofalowo to jakieś duże pieniążki dla Wrocławia to by nie były.

Inna sprawa do Kryjom w ostatnim wywiadzie też jednoznacznie nie odpowiedział czy Kacper odchodzi czy zostaje.

3. Powrót do góry    #138
    Ekspert Awatar Penhall
    Kliknij i podziękuj
    1,053
    Podziękowania: 1,627 w 968 postach
    To teraz u Was Czarna Wołga na wrocławskich rejestracjach jeździ po mieście (?) ?

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów