Strona 67 z 172 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117167 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,971 do 3,015 z 7720

Wątek: Polonia Bydgoszcz 2024 - wątek klubowy

1. Powrót do góry    #2971
    Stały bywalec Awatar atrock92
    Kliknij i podziękuj
    424
    Podziękowania: 139 w 102 postach
    Cytat Zamieszczone przez Paweł#21 Zobacz posta
    A propos transferów. Cele celami, ambicje ambicjami, ale zastanawiam się czy JK działa już na rynku przy założeniu sytuacji braku awansu? Ma Krzycha, ma Kaia, może Andreasa i Tima z którymi może rozmawiać jakie mają plany na przyszły rok. Żeby się później nie okazało, że odpukać w przypadku braku awansu zostaniemy z ręką w nocniku, bo nasi najlepsi będą już dogadani gdzie indziej.

Jak napisałem to samo jakiś czas temu to kilka osób ruszyło na mnie z pianą na ustach, że p*erdolę kocopoły, bo Bajer zrobił taki tor, że idzie wyprzedać wszędzie. Jak idzie wyprzedzać "wszędzie" pokazał Pickering. Dojechał pierwszy do ścieżki i nawet Krzychu chociaż by się z*srał i tak go nie mógł dogonić. Pamiętać należy, że nasi zbyt błyskotliwi na starcie nie są i bardzo często wyprzedzają po trasie. A co gdy taki Kurtz, Holder czy nawet Douglas dojadą pierwsi do tej ścieżki? Pokazał to wczoraj Josh...
    kurcze, wydaje mi sie, ze przez opady, ten tor wczoraj był przygotowany troszke inaczej niz w poprzednich meczach. wczesniejsze mecze na S2 pokazywaly ze da sie wyprzedzac wszedzie. a wczoraj niestety byl taki tor jak w pooprzednich latach. Czasy z tego co pameitam tez byly troszke wieksze niz w pierwszych meczach. bardziej betonowo bylo wczoraj. mysle ze to przez ten deszcz, ubili bardziej niz zwykle.
    Moge sie mylic, ale tkaie mialem spostrzezenia wczoraj z 1 rzedu
    pomidor

2. Powrót do góry    #2972
    Zaawansowany Awatar Paweł#21
    Kliknij i podziękuj
    42
    Podziękowania: 338 w 243 postach
    Cytat Zamieszczone przez mentikk Zobacz posta
    Kai nie ma australijskiego paszportu, córce Rusieckiego się nie spodoba.
    Jej to się podobać może Brady i Ben. Do tego Janek, Kai, który może się spodobać Kryjomowi, dowolny ich junior na u24 i robią z ligi większą jesień średniowiecza niż Falubaz

Cytat Zamieszczone przez atrock92 Zobacz posta
    kurcze, wydaje mi sie, ze przez opady, ten tor wczoraj był przygotowany troszke inaczej niz w poprzednich meczach. wczesniejsze mecze na S2 pokazywaly ze da sie wyprzedzac wszedzie. a wczoraj niestety byl taki tor jak w pooprzednich latach. Czasy z tego co pameitam tez byly troszke wieksze niz w pierwszych meczach. bardziej betonowo bylo wczoraj. mysle ze to przez ten deszcz, ubili bardziej niz zwykle.
    Moge sie mylic, ale tkaie mialem spostrzezenia wczoraj z 1 rzedu
    Trudno oczekiwać, że we wrześniu w każdy weekend będzie bezdeszczowa pogoda z 25 stopniami, żeby móc robić tor jak na Wilki czy Rybnik. Trzeba się liczyć z tym, że tor może być taki, jak wczoraj. I co wtedy?
    Ostatnio edytowane przez Paweł#21 ; 08-07-2024 o 16:27

3. Powrót do góry    #2973
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    0
    Podziękowania: 20 w 17 postach
    Cytat Zamieszczone przez pawel_bydgoszcz Zobacz posta
    Tam to bardziej Kurtz obierze ten kierunek. Z naszego punktu najlepiej byłoby aby to GKM spadl. Raz, że do wyciągnięcia wtedy Fricke, Doyle, Tarasienko a dwa że jeśli nie awansujemy to GKM może nawet w 1 lidze nie zbudować drużyny na awans.

Co do miejsca w tabeli to w zasadzie wszystko w naszych rękach. Wystarczy wygrać w Rybniku wbrew pozorom nie zdzwiloby mnie zwycięstwo akurat tam.
    Ja uwazam na odwrot. Lepiej, zeby GKM sie utrzymal. Unia po utrzymaniu poszlaby po zakupy o czym mowil juz Kryjom. Tam jest Kurtz na celowniku. GKM przy stracie Fricka i wyrwaniu Doyla musi budowac zespol od nowa, a zakladajac ze Koldi schodzi lige nizej bedzie ciezko kogos wyrwac na rynku. Przestancie tez marzyc o Maxie, bo to jest Sci Fi. Trzeba sie modlic, ze on wyladuje w jakis wtsie czy wlokniarzu. Nam zostaja Doyle czy Chris Holder i takie sa realia.

4. Powrót do góry    #2974
    Zaawansowany
    Kliknij i podziękuj
    1
    Podziękowania: 189 w 133 postach
    Doyla biorę w ciemno, do tego ten niechciany nigdzie Woffinden z nadzieją ze odbuduje się w nowym miejscu Tarasienko i Wiktor. Jeszcze jakiś u24... tylko jaki?

Jeśli awansujemy to żal będzie rozstawać się z Sorensenem. Podpisałbym z nim tak na 3 lata i obserwował sytuację.
    Polonia Bydgoszcz

5. Powrót do góry    #2975
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    31
    Podziękowania: 63 w 52 postach
    Który zawodnik podpisze Ci kilku letni kontrakt bez zabezpieczenia finansowego? No chyba że prezes Polonii ma nadmiar gotówki i może pozwolić sobie na wypłacenie kilkuset tysi za każdy kolejny sezon.
    Spójrz jak wtopił prezes Drymajło. Wypłacił siano na przygotowanie Kildemandowi, Świdnickiemu czy Grmekowi i co? Liczył, że zawsze może oddać zawodnika czy wypożyczyć. Kilka stówek w plecy.

Podobne wtopy miała Stal Gorzów z Salonenem czy Birkemose.

6. Powrót do góry    #2976
    Ekspert Awatar bartekdm
    Kliknij i podziękuj
    395
    Podziękowania: 597 w 457 postach
    A co się z Salonenem dzieje? Finowie na SON bez niego.

7. Powrót do góry    #2977
    Ekspert Awatar mentikk
    Kliknij i podziękuj
    612
    Podziękowania: 1,555 w 1,055 postach
    A co Salonen ma do naszego wątku?
    Rycerz bez blizny to k**as, nie rycerz!

8. Następujący użytkownik podziękował forumowiczowi mentikk za jego przydatny post!

moRRo (09-07-2024)

9. Powrót do góry    #2978
    Ekspert Awatar bartekdm
    Kliknij i podziękuj
    395
    Nic. Po prostu byłem ciekawy. Tu wiele rzeczy w naszym wątku byłoby OT.

10. Powrót do góry    #2979
    Ekspert Awatar Przemek
    Kliknij i podziękuj
    177
    Podziękowania: 705 w 379 postach
    Cytat Zamieszczone przez bartekdm Zobacz posta
    A co się z Salonenem dzieje? Finowie na SON bez niego.
    On rok temu niepoważnie podszedł do tego sportu. Po sezonie 2022, gdzie się pokazał w Elidze u24 , dostał u nas 100 k na sprzet/przygotowanie, a po zimie przyjechał...bez sprzętu + z mega nadwagą. W Gorzowie "cudem" te 100 k uratowano, wypozyczajac go do Piły. Tam zrobił kilka planowych 0 i w Pile z niego zrezygnowano. Zaraz po tym kompletnie zniknął z żużla. Widocznie sport nie był dla niego priorytetem i skończył się szybciej niż zaczął.

11. Powrót do góry    #2980
    Ekspert Awatar młody_piernik2
    Kliknij i podziękuj
    2,155
    Podziękowania: 1,655 w 987 postach
    Ale Piła za niego zapłaciła Stali?
    "A Pan Buszmen wymyśla i wymyśla. Liczy, krytykuje, opowiada jak to sam by za wszystkie osoby wystąpił." - Przemysław Termiński, 2016

12. Powrót do góry    #2981
    Ekspert Awatar mentikk
    Kliknij i podziękuj
    612
    Nic. Po prostu byłem ciekawy. Tu wiele rzeczy w naszym wątku byłoby OT.
    No, ale zwykle to jakoś wynikało z dyskusji, a tutaj wjechałeś tak totalnie "out of nowhere" z tematem, myślałem, że to jakiś temat, który jakoś się wiąże z Polonią, czy z jakimiś planami na przyszlość.
    Nie miałem na celu jakiegoś ataku na Ciebie, po prostu mnie zaskoczyło

13. Powrót do góry    #2982
    Ekspert Awatar Przemek
    Kliknij i podziękuj
    177
    No, ale zwykle to jakoś wynikało z dyskusji, a tutaj wjechałeś tak totalnie "out of nowhere" z tematem, myślałem, że to jakiś temat, który jakoś się wiąże z Polonią, czy z jakimiś planami na przyszlość.
    Moze dlatego zapytał, bo Piła bedzie jeździc w Bydgoszczy i de facto Piła staje sie taką filią Polonii Bydgoszcz/2 zespołem...a że Salonen jeździł w Pile, to takie zainteresowanie.

Tak, Piła zaplacila przed rokiem Stali - 100 tysiecy złotych za wypozyczenie

14. Powrót do góry    #2983
    Ekspert Awatar mentikk
    Kliknij i podziękuj
    612
    Cytat Zamieszczone przez Przemek Zobacz posta
    Moze dlatego zapytał, bo Piła bedzie jeździc w Bydgoszczy i de facto Piła staje sie taką filią Polonii Bydgoszcz/2 zespołem...a że Salonen jeździł w Pile, to takie zainteresowanie.

Filia...hmm...jeszcze jakby z tego coś wynikało, np. nasi juniorzy tak jeździli na wypożyczeniu czy żeby z nimi treningi punktowane były to ok, a tak to tylko po koleżeńsku (chociaż obstawiam, że nie za darmo) Jurek użycza im tor na te kilka meczów.

15. Powrót do góry    #2984
    Ekspert Awatar młody_piernik2
    Kliknij i podziękuj
    2,155
    Podziękowania: 1,655 w 987 postach

To niezłe jaja, Gorzów biedną Piłę wycyckał na 100 tysięcy za grubego żużlowca.
    "A Pan Buszmen wymyśla i wymyśla. Liczy, krytykuje, opowiada jak to sam by za wszystkie osoby wystąpił." - Przemysław Termiński, 2016

16. Już 2 użytkowników podziękowało forumowiczowi młody_piernik2 za jego przydatny post!

Przemek (09-07-2024), lego (10-07-2024)

17. Powrót do góry    #2985
    Ekspert Awatar Przemek
    Kliknij i podziękuj
    177
    Cytat Zamieszczone przez młody_piernik2 Zobacz posta
    Dlatego długo nie chcieli od nas wypozyczyc u24 Pollestada/Bednara, bo w pamieci mieli tego utytego Salonena za 100 k. Nasi musieli im troche teraz z ceny zejść i mają Pollestada w promocyjnej cenie i chyba nie zalują

18. Powrót do góry    #2986
    Zaawansowany Awatar ndr113
    Kliknij i podziękuj
    106
    Podziękowania: 383 w 266 postach
    Cytat Zamieszczone przez młody_piernik2 Zobacz posta
    Dlatego Piła jest biedna a Gorzów ma długi.

19. Powrót do góry    #2987
    Ekspert Awatar bartekdm
    Kliknij i podziękuj
    395
    Spoko.
    No to żeby nie było tak całkiem OT to Salonen mógłby być ciekawą opcją na u24 ale Przemek swoim wpisem rozwiał wszelkie wątpliwości co do niego. Szkoda. Fajnie się prezentował na torze chociażby w poprzednich SON/SWC.

20. Powrót do góry    #2988
    Ekspert Awatar Przemek
    Kliknij i podziękuj
    177
    Spoko.
    No to żeby nie było tak całkiem OT to Salonen mógłby być ciekawą opcją na u24 ale Przemek swoim wpisem rozwiał wszelkie wątpliwości co do niego. Szkoda. Fajnie się prezentował na torze chociażby w poprzednich SON/SWC.
    W Gorzowie - co już pisalem wcześniej macie dwóch świetnych zawodników na u24. Pollestad szuka klubu na wypożyczenie. Tak samo jak Bubba Bednar. Pierwszy robi stopniowy progres i jest obecnie w czołówce juniorów na świecie i ma jeszcze 4 lata jazdy na u24, a Bednar ma jeszcze 7 sezonów na u24 i jest ogromnym talentem, 100 razy większym od Salonena. Kwestia odwagi, aby na niego postawić.

Minimum jeden z tej dwójki będzie do wzięcia.

21. Powrót do góry    #2989
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    14
    Podziękowania: 125 w 82 postach
    Ponoć wypożyczenie Salonena było liczone od kilograma

22. Już 3 użytkowników podziękowało forumowiczowi SektorB za jego przydatny post!

Przemek (09-07-2024), młody_piernik2 (09-07-2024), windi77 (10-07-2024)

23. Powrót do góry    #2990
    Kliknij i podziękuj
    42
    W Gorzowie - co już pisalem wcześniej macie dwóch świetnych zawodników na u24. Pollestad szuka klubu na wypożyczenie. Tak samo jak Bubba Bednar. Pierwszy robi stopniowy progres i jest obecnie w czołówce juniorów na świecie i ma jeszcze 4 lata jazdy na u24, a Bednar ma jeszcze 7 sezonów na u24 i jest ogromnym talentem, 100 razy większym od Salonena. Kwestia odwagi, aby na niego postawić.

Minimum jeden z tej dwójki będzie do wzięcia.
    Ja bym śmiało szedł w Pollestada. Według mnie on ma potencjał i bez względu na ligę trudno będzie Polonii znaleźć lepszego kandydata. Ponadto zaryzykował bym z Madsem Hansenem. On może być takim drugim Jonssonem z 2004 roku. Raczej nie znajdzie zatrudnienia u innych ekstraligowców, więc bez względu na ligę też bym go bardzo poważnie rozważył.

Tymczasem Wiktor dostał dziką kartę na IMP w Bydgoszczy.

24. Powrót do góry    #2991
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    14
    Henriksson, Bednar, Pollestad, Grzelak, Bartkowiak i Hellstroem-Bangs wg mnie to jedyne nazwiska na U24 które mogą mieć jakikolwiek wpływ na wynik drużyny. Jednocześnie te same nazwiska w większości mogą okazać się totalnymi dziurami, co tylko pokazuje ułomność przepisu U24. Później jesteśmy raczeni zawodnikami pokroju Miskowiakow, Lampartów, Szlauderbachow i innych a w tym samym czasie taki Cook się gdzieś rozbija w Anglii czy innej Szkocji a tacy gracze jak wyżej zarabiają walizki pieniędzy bo pasują wiekowo

25. Powrót do góry    #2992
    Ekspert Awatar mentikk
    Kliknij i podziękuj
    612
    Ja bym śmiało szedł w Pollestada. Według mnie on ma potencjał i bez względu na ligę trudno będzie Polonii znaleźć lepszego kandydata. Ponadto zaryzykował bym z Madsem Hansenem. On może być takim drugim Jonssonem z 2004 roku. Raczej nie znajdzie zatrudnienia u innych ekstraligowców, więc bez względu na ligę też bym go bardzo poważnie rozważył.

Tymczasem Wiktor dostał dziką kartę na IMP w Bydgoszczy.
    Ale Mads nie będzie już U24. Zgadzam się, że to ciekawy chłopak. W II lidze będąc jeszcze juniorem był w czołówce ligi. W I lidze na U24 był niezły. I teraz też jako U24 sobie radzi. Ale czy będzie na tyle dobry, żeby jechać jako senior? Ok, wolałbym jego niż Przedpełskiego czy Smyka, ale to na ten moment kandydat na 2ga linię, a my przy awansie będziemy potrzebować jakiegoś lidera, albo kogoś pomiędzy liderem, a 2gą linią.
    Natomiast w I lidze może ktoś zaryzykowałby duetem Hansen - Soerensen. Młodzi, zdolni, stosunkowo niedrodzy, a mogą zrobić na prawdę fajny wynik.

26. Powrót do góry    #2993
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    0
    Podziękowania: 49 w 34 postach
    Jak nie będzie żadnych liderów do wyjęcia to trzeba brać takich Hansenow jak najwięcej i liczyć na powtórkę sytuacji z Lublinem jako beniaminkiem. Zresztą nie jest powiedziane że takim liderem na top10 już za rok nie będzie Wiktor

27. Powrót do góry    #2994
    Kliknij i podziękuj
    42
    Ale Mads nie będzie już U24. Zgadzam się, że to ciekawy chłopak. W II lidze będąc jeszcze juniorem był w czołówce ligi. W I lidze na U24 był niezły. I teraz też jako U24 sobie radzi. Ale czy będzie na tyle dobry, żeby jechać jako senior? Ok, wolałbym jego niż Przedpełskiego czy Smyka, ale to na ten moment kandydat na 2ga linię, a my przy awansie będziemy potrzebować jakiegoś lidera, albo kogoś pomiędzy liderem, a 2gą linią.
    Natomiast w I lidze może ktoś zaryzykowałby duetem Hansen - Soerensen. Młodzi, zdolni, stosunkowo niedrodzy, a mogą zrobić na prawdę fajny wynik.
    Ale ja go nie rozważam w kontekście u24. Wiem, że on już kończy przygodę z tą kategorią. On szybko się uczy i z każdym rokiem jest coraz lepszy. Widzę wiele podobieństw między nim a AJ'em. Obaj młodzi i perspektywiczni. Dla Madsa podobnie jak dla Andreasa może zabraknąć miejsca nomen omen we Włókniarzu. Obaj tacy młodzi gniewni, jeżdżący bez pardonu. Jeżeli rozważamy zostawienie Tima to tym bardziej należałoby pomyśleć o Hansenie. Myślę, że warto zaryzykować i na niego postawić.

28. Powrót do góry    #2995
    Ekspert Awatar mentikk
    Kliknij i podziękuj
    612
    Ale ja go nie rozważam w kontekście u24. Wiem, że on już kończy przygodę z tą kategorią. On szybko się uczy i z każdym rokiem jest coraz lepszy. Widzę wiele podobieństw między nim a AJ'em. Obaj młodzi i perspektywiczni. Dla Madsa podobnie jak dla Andreasa może zabraknąć miejsca nomen omen we Włókniarzu. Obaj tacy młodzi gniewni, jeżdżący bez pardonu. Jeżeli rozważamy zostawienie Tima to tym bardziej należałoby pomyśleć o Hansenie. Myślę, że warto zaryzykować i na niego postawić.
    Ale pozostawienie Tima to rozważamy chyba pod kątem I ligi?

29. Powrót do góry    #2996
    Kliknij i podziękuj
    42
    Ale pozostawienie Tima to rozważamy chyba pod kątem I ligi?
    No a Mads jest bardziej uniwersalny od niego. Jeden z liderów na I ligę i silna druga linia na ekstraligę.

30. Powrót do góry    #2997
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    3
    Podziękowania: 23 w 17 postach
    Kai dzisiaj w gazie w Manchesterze (przegrał tylko z Kubera)
    Chyba zażegnał już problemy sprzętowe.
    Ostatnio edytowane przez FanPolonia ; 09-07-2024 o 23:06

31. Powrót do góry    #2998
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    43
    Podziękowania: 105 w 78 postach
    Dokładnie, nowy sprzęt i gościu śmiga aż miło.

Forma jest zależna od sprzętu, mniej od umiejetnosci i chęci. Ot co.

32. Powrót do góry    #2999
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    64
    Podziękowania: 55 w 34 postach
    Cytat Zamieszczone przez tuurystaaa Zobacz posta
    Dokładnie, nowy sprzęt i gościu śmiga aż miło.

Forma jest zależna od sprzętu, mniej od umiejetnosci i chęci. Ot co.
    Co nie zmienia faktu że umiejętności też są ważne jakbyś takiemu Jagle np. Dał pod tyłek motory Zimnego to myślę że spektakularnych wyników by nie było
    Spektakularne mogłyby się przydarzyć kontuzje jedynie

33. Powrót do góry    #3000
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    43
    Podziękowania: 105 w 78 postach
    To bardzo skrajny przykład z Jagłą.

Pamiętacie jak Miki Curylo zaskoczył po kilkuletniej przerwie w Grudziądzu i lał wszystkich.

Mial dobry silnik.

Gdyby Nowak miał dobre fury to by robił też fajne wyniki. No ale wszyscy bali się dać mu szansę, a pisałem, że gościu by nie raz dal powód do radości

Łódź z niego zadowolona mimo ostatniego slabego meczu.

Spojrzałem na obsadę mdmp wtedy i tylko Oskar fajfer się ostał z nich.

Masakra

34. Powrót do góry    #3001
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    88
    Podziękowania: 75 w 54 postach
    Cytat Zamieszczone przez FanPolonia Zobacz posta
    Kim dzisiaj w gazie w Manchesterze (przegrał tylko z Kubera)
    Chyba zażegnał już problemy sprzętowe.
    jaki Kim

35. Powrót do góry    #3002
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    3
    Podziękowania: 23 w 17 postach
    Cytat Zamieszczone przez Super Pro Peter kildemand Zobacz posta
    jaki Kim
    Pomyłka, chodziło o Kai-a

36. Powrót do góry    #3003
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    0
    Podziękowania: 20 w 17 postach
    Hansen to nie gosc na tor w Bydgoszczy.

37. Powrót do góry    #3004
    Kliknij i podziękuj
    42
    Cytat Zamieszczone przez arturmansfield Zobacz posta
    Hansen to nie gosc na tor w Bydgoszczy.
    Ponieważ?

38. Powrót do góry    #3005
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    14
    Obecnie to chyba mamy większy problem, bo oficjalnie ogłosili, że Piła będzie u nas jeździć.

Nawet nie chce mi się tego komentować, dla mnie to jest farsa co ostatnio wyprawiają w tym klubie.

Juniorów wypożyczamy bo przecież ich dobro najważniejsze, uj z tym że przy pierwszym dzwonie zostaliśmy z Gąsiorem.

Teraz kiedy od kilku sezonów mamy w końcu lepiej przygotowany tor który nam pasuje to wpuśćmy Piłę niech sobie poharcują po swojemu. Nawet Poznań ich pogonił od siebie, no ale dobry wujek z Bydgoszczy przecież przygarnie.

Róbmy dobrze wszystkim dookoła kosztem zespołu bo przecież mamy taki dream team, że nic nie jest w stanie w niczym przeszkodzić.

39. Powrót do góry    #3006
    Ekspert Awatar mentikk
    Kliknij i podziękuj
    612
    No chyba to nie będzie na zasadzie "niech harcują po swojemu". Raczej wątpię, żeby Jurek to zrobił za darmo z dobrego serca. A dwa, to na pewno nie pozwoli im przeorać toru. Prędzej pozwoli im potrenować, żeby się dostosować do toru takim, jaki jest.
    Poza tym ile ta Piła jeszcze tych meczów ma do odjechania? 1. I marne szanse na PO. Więc nie ma co dramatyzować.

40. Powrót do góry    #3007
    Zaawansowany
    Kliknij i podziękuj
    95
    Podziękowania: 590 w 463 postach
    Piła pojedzie zaledwie jeden mecz w Bydgoszczy. Jakoś to wytrzyma nasz cudowny, tajemniczy tor. A nawet jeżeli awansują do play-off to i tak nie ma co robić problemu z tak nieistotnych rzeczy.

41. Powrót do góry    #3008
    Kliknij i podziękuj
    106
    Buszek wyszedł już że szpitala po tym rozcięciu na twarzy?

Swoją drogą nie rozumiem tych narzekających na wypożyczanie juniorów. W końcu jest Gąsior, mecz wygrany, Buszek ma wrócić, chłopaki mogą jeździć i się rozwijać, na Majewskim mogą nie stracić.
    Jakby co to Kanclerz ma zabezpieczenie.

42. Następujący użytkownik podziękował forumowiczowi ndr113 za jego przydatny post!

kitas (10-07-2024)

43. Powrót do góry    #3009
    Ekspert Awatar kingpin
    Kliknij i podziękuj
    7,037
    Podziękowania: 9,547 w 5,308 postach
    Gorzej jak w PO jadac Gasiorem zabraknie 1-2 punktów do wygrania dwumeczu .
    Wtedy takie zabezpieczenie Kancelerz będzie mógł oprawic w ramki i powiesic nad kominkiem
    Walcząc o awans nie wypozycza sie trzeciego juniora , chyba ze decydowały sprawy pozasportowe.
    "Z Leninem żyj,
    z Leninem śpij,
    z Leninem zbieraj kwiatki...
    życzenia to od Matki"

Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny.

44. Powrót do góry    #3010
    Kliknij i podziękuj
    42
    Cytat Zamieszczone przez Scorpion Zobacz posta
    Piła pojedzie zaledwie jeden mecz w Bydgoszczy. Jakoś to wytrzyma nasz cudowny, tajemniczy tor. A nawet jeżeli awansują do play-off to i tak nie ma co robić problemu z tak nieistotnych rzeczy.
    Na moje nie ma się czym martwić. Pickeringa przecież w tym meczu nie będzie, więc tor tak szybko rozszyfrowany nie zostanie.

45. Powrót do góry    #3011
    Zaawansowany Awatar kitas
    Kliknij i podziękuj
    701
    Podziękowania: 214 w 160 postach
    Pickering jechał na sprzęcie Tajskiego. To na pewno inna klasa sprzętu niż to co używane jest w 1 lidze. Inni potrafią pożyczać / kupować klasowy sprzęt. Ciekawe na co czeka Szczepan.
    Po meczu z Wybrzeżem super, ekstra bo 2 biegi wyszły. Przyjdzie mocniejszy rywal ( czyli każdy inny) i wrócimy do "poszukiwań".
    Mamy jeszcze kilka spotkań na względnym luzie.

46. Powrót do góry    #3012
    Kliknij i podziękuj
    106
    Cytat Zamieszczone przez kingpin Zobacz posta
    Gorzej jak w PO jadac Gasiorem zabraknie 1-2 punktów do wygrania dwumeczu .
    Wtedy takie zabezpieczenie Kancelerz będzie mógł oprawic w ramki i powiesic nad kominkiem
    Walcząc o awans nie wypozycza sie trzeciego juniora , chyba ze decydowały sprawy pozasportowe.
    ... zabezpieczenie w postaci juniorów z Rzeszowa. Na gębę

47. Powrót do góry    #3013
    Ekspert Awatar mentikk
    Kliknij i podziękuj
    612
    Cytat Zamieszczone przez kitas Zobacz posta
    Pickering jechał na sprzęcie Tajskiego. To na pewno inna klasa sprzętu niż to co używane jest w 1 lidze. Inni potrafią pożyczać / kupować klasowy sprzęt. Ciekawe na co czeka Szczepan.
    Po meczu z Wybrzeżem super, ekstra bo 2 biegi wyszły. Przyjdzie mocniejszy rywal ( czyli każdy inny) i wrócimy do "poszukiwań".
    Wszystkie spotkania do końca RZ są już na luzie. Tutaj nie ma żadnych czarów.

Cytat Zamieszczone przez ndr113 Zobacz posta
    ... zabezpieczenie w postaci juniorów z Rzeszowa. Na gębę
    Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to jest "na gębę". Po historii z Wadimem już chyba Jurek jest mocno cięty na spisywanie wszystkiego na papierze. Kwestia tego jaka to będzie kasa, bo żeby się nie okazało, że w razie czego to wypożyczenie Majewskiego nie będzie wielką korzyścią finansową.

48. Powrót do góry    #3014
    Kliknij i podziękuj
    42
    Cytat Zamieszczone przez kitas Zobacz posta
    O ile dobrze kojarzę to Szczepan też śmiga na sprzęcie od BVE, więc skoro Holender wrócił już do pracy to może i motocykle Mateusza też zaczną lepiej jechać. No i sam Mateusz też.

Co do pożyczonego sprzętu Pickeringa. Sam motocykl nie jechał, a i mimo wszystko nawet takie szafy, jak te od Taia trzeba do danego toru umieć dostroić.

49. Powrót do góry    #3015
    Kliknij i podziękuj
    106

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to jest "na gębę". Po historii z Wadimem już chyba Jurek jest mocno cięty na spisywanie wszystkiego na papierze. Kwestia tego jaka to będzie kasa, bo żeby się nie okazało, że w razie czego to wypożyczenie Majewskiego nie będzie wielką korzyścią finansową.
    I tutaj bym się zgodził.
    Grunt żeby się VAT spinał.

Uprawnienia umieszczania postów