Strona 110 z 110 PierwszyPierwszy ... 1060100108109110
Pokaż wyniki od 4,906 do 4,949 z 4949

Wątek: Falubaz Zielona Góra 2024 - wątek klubowy

1. Powrót do góry    #4906
    Zaawansowany
    Kliknij i podziękuj
    283
    Podziękowania: 69 w 54 postach
    Jak pisałem kiedyś ze ten żużlowy amator nic nie nauczy adeptów to było oburzenie Walas potrzebuje dwa lata może coś urodzi

Ciekawe co z tym Tajskim ?

2. Powrót do góry    #4907
    Zaawansowany
    Kliknij i podziękuj
    535
    Podziękowania: 834 w 348 postach
    Już w środowisku krąży plotka, że Falubaz chciał Taia ale Madsen nie chciał i dlatego jest Przemo

Powinni trzymać krótko karakana bo skończy się to tak jak w Częstochowie.

3. Powrót do góry    #4908
    Ekspert
    Kliknij i podziękuj
    578
    Podziękowania: 2,384 w 1,653 postach
    Cytat Zamieszczone przez artem Zobacz posta
    Już w środowisku krąży plotka, że Falubaz chciał Taia ale Madsen nie chciał i dlatego jest Przemo

Powinni trzymać krótko karakana bo skończy się to tak jak w Częstochowie.
    To plotki.
    Prawda jest taka, że to Mariuszowi nie podobał się Tai a woli Przema, więc zdecydował by wywalić Brytyjczyka a zostawić Polaka.

4. Powrót do góry    #4909
    Ekspert Awatar Mariusz
    Kliknij i podziękuj
    1,860
    Podziękowania: 4,588 w 3,331 postach
    Cytat Zamieszczone przez kiki Zobacz posta
    Jak pisałem kiedyś ze ten żużlowy amator nic nie nauczy adeptów to było oburzenie Walas potrzebuje dwa lata może coś urodzi

Ciekawe co z tym Tajskim ?
    Żaden Walas czy inny trener nie nauczy adeptów ścigania się na żużlu. On może ich co najwyżej nauczyć prawidłowej postawy na motorze czy pokazać na czym polega łamanie motocykla w łuku. Dalej to już wszystko zależy od talentu. Albo jakiś adept ma smykałkę do uprawiania tego sportu albo nie ma. I wtedy jest zwykłym spalaczem metanolu.
    Ukryta zawartość
    Bez cenzury: Ukryta zawartość
    FALUBAZ DMP 1981/1982/1985/1991/2009/2011/2013 Ukryta zawartość

5. Powrót do góry    #4910
    Ekspert Awatar grafi25
    Kliknij i podziękuj
    729
    Podziękowania: 692 w 454 postach
    Cytat Zamieszczone przez Mariusz Zobacz posta
    Żaden Walas czy inny trener nie nauczy adeptów ścigania się na żużlu. On może ich co najwyżej nauczyć prawidłowej postawy na motorze czy pokazać na czym polega łamanie motocykla w łuku. Dalej to już wszystko zależy od talentu. Albo jakiś adept ma smykałkę do uprawiania tego sportu albo nie ma. I wtedy jest zwykłym spalaczem metanolu.
    No pewnie, niektórym się udają co chwilę adepci ze smykałką a inni od 20lat nie mogą trafić, ani jednego ... i musiało paść na Falubaz
    Stary zgredzie idź się palnij w
    Tylko Falubaz

6. Następujący użytkownik podziękował forumowiczowi grafi25 za jego przydatny post!

chicago23bull (16-09-2024)

7. Powrót do góry    #4911
    Ekspert Awatar Mariusz
    Kliknij i podziękuj
    1,860
    Cytat Zamieszczone przez grafi25 Zobacz posta
    No pewnie, niektórym się udają co chwilę adepci ze smykałką a inni od 20lat nie mogą trafić, ani jednego ... i musiało paść na Falubaz
    Stary zgredzie idź się palnij w
    Komu pajacu dajmy na to w ostatnich 5-10 latach udają się adepci ze smykałką ? Wymień przygłupie te nazwiska tych krezusów których rzekomo wyszkolili ? Kto to taki ? Przyjemski którego karierę od berbecia pilnuje ojciec ? Kubera ? OK tu się trafił rodzynek. Kto jeszcze matole ?

A na końcu policz ilu adeptów przeszło przez szkółki wszystkich klubów. To wyjdzie ci cymbale, że tych wyróżniających się spalaczy metanolu możesz policzyć na palcach obu rąk co najwyżej.
    Ukryta zawartość

8. Powrót do góry    #4912
    Ekspert Awatar grafi25
    Kliknij i podziękuj
    729
    Komu pajacu dajmy na to w ostatnich 5-10 latach udają się adepci ze smykałką ? Wymień przygłupie te nazwiska tych krezusów których rzekomo wyszkolili ? Kto to taki ? Przyjemski którego karierę od berbecia pilnuje ojciec ? Kubera ? OK tu się trafił rodzynek. Kto jeszcze matole ?

A na końcu policz ilu adeptów przeszło przez szkółki wszystkich klubów. To wyjdzie ci cymbale, że tych wyróżniających się spalaczy metanolu możesz policzyć na palcach obu rąk co najwyżej.
    Nie zmieniaj tematu, to może napisz kogo udało się w szkółce Falubazu (po Grzegorzu Zengocie) nauczyć umiejętności prawidłowej postawy na motorze i prawidłowego składania się w łukach? Ja jestem w stanie wskazać 2 zawodników, ale chętnie poproszę o Twoje typy?
    Ps. Patryk Dudek nie został nauczony jazdy na żużla w szkółce Falubazu.
    Tylko Falubaz

9. Powrót do góry    #4913
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    14
    Podziękowania: 295 w 175 postach

Tu już nie chodzi nawet o terminatorów typu Przyjemski. Ale nawet takich zawodników jak Kowolik, Bańbor, Łobodziński, Małkiewicz, Mencel itd. Każdy adept na przestrzeni ostatnich lat wypuszczony przez Falubaz ma problem żeby ciułać pojedyncze punkty w MDMP czy innych juniorskich zawodach.

Mi by wystarczył na początek jakiś wychowanek chociaż na poziomie Hurysza
    Ostatnio edytowane przez devilzg ; 16-09-2024 o 21:02

10. Następujący użytkownik podziękował forumowiczowi devilzg za jego przydatny post!

grafi25 (16-09-2024)

11. Powrót do góry    #4914
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    1
    Podziękowania: 95 w 65 postach
    Cytat Zamieszczone przez devilzg Zobacz posta
    Tu już nie chodzi nawet o terminatorów typu Przyjemski. Ale nawet takich zawodników jak Kowolik, Bańbor, Łobodziński, Małkiewicz, Mencel itd. Każdy adept na przestrzeni ostatnich lat wypuszczony przez Falubaz ma problem żeby ciułać pojedyncze punkty w MDMP czy innych juniorskich zawodach.

Mi by wystarczył na początek jakiś wychowanek chociaż na poziomie Hurysza
    Hurysz to jeden z lepszych juniorów. Powiedziałbym, że na poziomie trześniewskiego lub tobiasza jakuba musielaka

12. Następujący użytkownik podziękował forumowiczowi Glebson za jego przydatny post!

grafi25 (16-09-2024)

13. Powrót do góry    #4915
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    25
    Podziękowania: 39 w 33 postach
    Nawet nie ma co tu dyskutować na temat szkolenia w Falubazie bo od lat takiego nie ma. Jest tylko udawanie i robienie pozorów dla Stępniewskiego i jego chorych regulaminów.

Wiem ile wkładu i wysiłku w szkolenie wkłada Ostrovia. Rocznie inwestują w szkółkę od 1,5 mln w górę a gwarancji na wychowanie dobrego grajka nie ma żadnej. Staszewski w wakacje nie opuszcza stadionu od rana do wieczora. Teraz ma do pomocy Brzozowskiego, ale pamiętam jak do południa był trening a popołudniu praca z młodymi w warsztacie. Młodzi po licencji zaliczali w sezonie ok 70 imprez.

Jestem ciekawy ile czasu spędza z młodymi w ZG. Walasek. Przecież dalej to wygląda na amatorkę.

14. Następujący użytkownik podziękował forumowiczowi Yankes za jego przydatny post!

chicago23bull (16-09-2024)

15. Powrót do góry    #4916
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    65
    Podziękowania: 443 w 245 postach
    Akurat Walaska bym się nie czepiał, bo on szkółkę przejął dopiero w tym roku. Protasiewicz go wyjątkowo chwalił za zaangażowanie, ale żeby to w pełni zdało egzamin to Walas musiałby się zająć raczej tylko tym i zakończyć karierę.

16. Powrót do góry    #4917
    Ekspert Awatar grafi25
    Kliknij i podziękuj
    729
    Cytat Zamieszczone przez Pain Zobacz posta
    Akurat Walaska bym się nie czepiał, bo on szkółkę przejął dopiero w tym roku. Protasiewicz go wyjątkowo chwalił za zaangażowanie, ale żeby to w pełni zdało egzamin to Walas musiałby się zająć raczej tylko tym i zakończyć karierę.
    On już praktycznie zakończył karierę, bo on chyba już nigdzie nie jeździł poza Rybnikiem?
    Potencjalne efekty to możemy zobaczyć za 3-4 lata, mam nadzieję, że się znowu nie zmieni koncepcja
    Tylko Falubaz

17. Powrót do góry    #4918
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    3
    Podziękowania: 12 w 9 postach
    Żaden Walas czy inny trener nie nauczy adeptów ścigania się na żużlu. On może ich co najwyżej nauczyć prawidłowej postawy na motorze czy pokazać na czym polega łamanie motocykla w łuku.
    Jak Walasek ma ich nauczyć prawidłowej postawy na motorze to chyba musi wziąć laptopa i puszczać filmy z udziałem innych żużlowców

18. Powrót do góry    #4919
    Zaawansowany Awatar ciesiel
    Kliknij i podziękuj
    145
    Podziękowania: 295 w 149 postach
    Cytat Zamieszczone przez tomTOM Zobacz posta
    Jak Walasek ma ich nauczyć prawidłowej postawy na motorze to chyba musi wziąć laptopa i puszczać filmy z udziałem innych żużlowców
    Co ty opowiadasz? Walasek za najlepszych lat miał super sylwetkę - leciutki, mięciutki, bawiący się żużlem.
    Miał o wiele lepszą sylwetkę niż napięty Protas.
    WYCHOWANI NA BŁENDACH !!!

19. Powrót do góry    #4920
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    67
    Podziękowania: 482 w 192 postach
    Cytat Zamieszczone przez ciesiel Zobacz posta
    Co ty opowiadasz? Walasek za najlepszych lat miał super sylwetkę - leciutki, mięciutki, bawiący się żużlem.
    Te forum robi się coraz bardziej satyryczne. Walasek miał super sylwetkę, k... to jest naprawdę mocne. Nabiał na baku i sztywniutkie ramiona, ale jak to w życiu każdemu podoba się coś innego.
    TYLKO FALUBAZ

20. Już 9 użytkowników podziękowało forumowiczowi xmanagerx za jego przydatny post!

Buszmen (Wczoraj), Donald Trumpek (Wczoraj), Oracle (Wczoraj), Super Pro Peter kildemand (Wczoraj), atrock92 (Dzisiaj), lego (Wczoraj), marcool (Wczoraj), tineid (Wczoraj), welna (Wczoraj)

21. Powrót do góry    #4921
    Ekspert Awatar grafi25
    Kliknij i podziękuj
    729
    W której dyscyplinie nie są przyznawane punkty za styl:

a) skoki narciarskie
    b) żużel
    c) łyżwiarstwo figurowe

No więc ... dla mnie nie ma czegoś takiego jak prawidłowa postawa na motorze ... liczy się efekt
    Tylko Falubaz

22. Powrót do góry    #4922
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    1
    Cytat Zamieszczone przez grafi25 Zobacz posta
    W której dyscyplinie nie są przyznawane punkty za styl:

a) skoki narciarskie
    b) żużel
    c) łyżwiarstwo figurowe

No więc ... dla mnie nie ma czegoś takiego jak prawidłowa postawa na motorze ... liczy się efekt
    No idealnym przykładem jest Przyjemski... Drewniak , a jakie pkty robi

23. Powrót do góry    #4923
    Kliknij i podziękuj
    145
    Cytat Zamieszczone przez xmanagerx Zobacz posta
    Te forum robi się coraz bardziej satyryczne. Walasek miał super sylwetkę, k... to jest naprawdę mocne. Nabiał na baku i sztywniutkie ramiona, ale jak to w życiu każdemu podoba się coś innego.

https://youtu.be/x-fHAjR51PY?si=2wE3dlEc-YAa0Jo8

Widzisz a mi zawsze podobała się jego sylwetka, ten balans ciałem.

Cytat Zamieszczone przez xmanagerx Zobacz posta

https://youtu.be/x-fHAjR51PY?si=2wE3dlEc-YAa0Jo8

Widzisz a mi zawsze podobała się jego sylwetka, ten balans ciałem.

24. Powrót do góry    #4924
    Ekspert Awatar Mariusz
    Kliknij i podziękuj
    1,860
    Ja prdl ty to masz wyobrażenie o tym sporcie. Prawidłowa sylwetka na motorze nie polega na tym abyś ty czy ktokolwiek inny przyznawał pkt za wrażenia artystyczne. A polega na takim ułożeniu ciała zawodnika aby ten w pełni kontrolował motocykl podczas jazdy. Będzie ona inna podczas startu, inna podczas jazdy na prostej a jeszcze inna podczas pokonywania łuków. W dużym stopniu będzie ona zależna od wagi i wzrostu zawodnika.
    Ukryta zawartość

25. Powrót do góry    #4925
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    3
    to że dany zawodnik mimo pokracznego stylu robi wyniki i nikogo nie zabija na torze to nie jest argument żeby inni go naśladowali. Może w takim razie Dudek jak skończy karierę będzie 14-latków uczył jeżdzić z prawą nogą powyżej głowy?

26. Następujący użytkownik podziękował forumowiczowi tomTOM za jego przydatny post!

Oracle (Wczoraj)

27. Powrót do góry    #4926
    Ekspert Awatar okano1
    Kliknij i podziękuj
    293
    Podziękowania: 446 w 365 postach
    to że dany zawodnik mimo pokracznego stylu robi wyniki i nikogo nie zabija na torze to nie jest argument żeby inni go naśladowali. Może w takim razie Dudek jak skończy karierę będzie 14-latków uczył jeżdzić z prawą nogą powyżej głowy?
    Skoro mu to ułatwia jazdę i jest skuteczny to czemu nie

28. Powrót do góry    #4927
    Ekspert Awatar Mariusz
    Kliknij i podziękuj
    1,860
    A kto mówi o jakimś naśladowaniu Walaska czy jakiegokolwiek innego zawodnika ? Nie na tym polega prawidłowa sylwetka na motorze.
    Ukryta zawartość

29. Powrót do góry    #4928
    Zaawansowany Awatar Paweł#21
    Kliknij i podziękuj
    36
    Podziękowania: 262 w 188 postach
    Cytat Zamieszczone przez Glebson Zobacz posta
    No idealnym przykładem jest Przyjemski... Drewniak , a jakie pkty robi
    Z tym Wiktorem to zabawna sprawa. 90% kibiców ma go za drewniaka i krawężnikowca, ale jednocześnie 100% z nich chciałoby mieć go w składzie. Taki tam paradoks...

30. Powrót do góry    #4929
    Kliknij i podziękuj
    145
    Cytat Zamieszczone przez Paweł#21 Zobacz posta
    Z tym Wiktorem to zabawna sprawa. 90% kibiców ma go za drewniaka i krawężnikowca, ale jednocześnie 100% z nich chciałoby mieć go w składzie. Taki tam paradoks...
    Holta swego czasu też był pożądany w każdym klubie.

Sylwetka i skuteczność nie zawsze idzie w parze. Niektórzy wyginają się głową poniżej kierownicy a robią tylko wiatr, inni jadą z kijem w dupie i walą komplety.

Prawdziwy miód dla kibica to zawodnik efektowny i efektywny - tacy porywają trybuny !!!

31. Powrót do góry    #4930
    Ekspert
    Kliknij i podziękuj
    765
    Podziękowania: 3,161 w 1,943 postach
    Zobaczymy po ukończeniu wieku juniora jak Dżepetto odnajdzie się w stawce.

32. Powrót do góry    #4931
    Ekspert Awatar thengel
    Kliknij i podziękuj
    574
    Podziękowania: 1,017 w 531 postach

Prawdziwy miód dla kibica to zawodnik efektowny i efektywny - tacy porywają trybuny !!!
    Otóż to. Mnie osobiscie bawi jak tu na forum kibice, ktorzy nigdy nie siedzieli na motocyklu zuzlowym spieraja sie o to jaka sylwetka jest prawidlowa do jazdy na zuzlu. Co wy mozecie na ten temat wiedziec? Tyle co obserwujecie z perspektywy kibica. Prawda jest taka, ze kazdy jest inny, niski, sredni wysoki, ma dluzsze nogi lub nieco wiekszy korpus czy dluzsze ramiona, w zaleznosci od budowy ciala bedzie danemu zuzlowcowi inaczej pasowac. Dla mnie absolutnie przykladem doskonalej sylwetki byl zawsze Erik Gundersen, pozniej Joe Screen czy Leigh Adams, dopoki nie zobaczylem w jednej akcji Bartka Zmarzlika. To co zrobil w Pradze w 2020 jak w Finale pokonal Woffindena siadajac na blotniku, to byl pokaz najwyzszych umiejetnosci i fantastycznej kociej sylwetki. Niemal sie wydawalo ze nie ma opcji by Bartek wyprzedzil niezwykle szybkiego w tym biegu TW a jednak dokonal absolutnie niemozliwego. Najbardziej efektownie i efektywnie odniesione zwyciestwo jak dla mnie!

33. Następujący użytkownik podziękował forumowiczowi thengel za jego przydatny post!

dominiktor (Dzisiaj)

34. Powrót do góry    #4932
    Ekspert Awatar Donald Trumpek
    Kliknij i podziękuj
    1,195
    Podziękowania: 686 w 529 postach
    Nie no qurva mi do dzis jest ciezko znalesc goscia z brzydsza sylwetka na moturze….Tonder go troche przypominal

35. Powrót do góry    #4933
    Ekspert Awatar thengel
    Kliknij i podziękuj
    574
    Podziękowania: 1,017 w 531 postach
    Cytat Zamieszczone przez Donald Trumpek Zobacz posta
    Nie no qurva mi do dzis jest ciezko znalesc goscia z brzydsza sylwetka na moturze….Tonder go troche przypominal
    Dla mnie tez Walasek mial brzydka sylwetke, zwlaszcza na lukach gdy calkiem czesto pokonywal je dosyc kwadratowo jakby na dwa razy sie skladajac w luk. Ale czesto byl efektywny, tego nie mozna mu odmowic.

36. Powrót do góry    #4934
    Kliknij i podziękuj
    1,195
    Nie no byl z niego kawal kozaka i zawodnika ale na motorze byl kwadratowy…

37. Powrót do góry    #4935
    Ekspert
    Kliknij i podziękuj
    578
    Podziękowania: 2,384 w 1,653 postach
    Pierwszym żużlowcem, którego sylwetka mnie zachwyciła, to Michael Lee. Wynikało to w dużej mierze z jego wzrostu i szczupłej sylwetki, ale gdy zobaczyłem go na żywo we Wrocławiu na DMŚ w 1977, to wyglądał jak zawodnik z innego świata.
    Dzisiaj trochę inaczej patrzę na to. Zawodnik ma tak na motorze się ułożyć, by mu się wygodnie jechało i by miał pod kontrolą motor, a jak go kibice widzą, to mało ważne. Od wielu lat nawet sylwetka Walaska, czy jego "młodszego brata" Thomsena mi nie przeszkadza. Kontrolują motor, jadą gdzie chcą i jak chcą i to najważniejsze. Motor to nie koń z łękami a tor to nie plansza.

38. Powrót do góry    #4936
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    0
    Podziękowania: 149 w 83 postach
    Prawidlowa sylwetka na motocyklu to taka, ktora przynosi punkty. Uj mbie ibchodzi czy on siedzi dr ewnianie, na stojaca, jak Bartus na blotniku, czy siedzi tylem. Maja byc punkty. To nie lyzwiarstwo figurowe, ze didaja ci ounkty za wrazenia artystyczne. W zuzlu ounkty przyznaja za pozycje na mecie.
    I teraz wezmy przyklad takiego Przyjemskiego. Popularne drewno. Ale ounkty przywozi czy to sie komus pidiba czy nie.
    Drugi biegun, Krawczyk. Styl Jedrzejaka,, choc jakis taki zgarbiony. No ale wyglada to jakos. A p unkty? No powiedzialbym, ze niewspilmierne do wrazen artystycznych, in minus.
    Takze jeszcze raz, w zuzlu licza sie punkty na mecie a nie styl ich zdobywania. Choc dla kibicow byloby najlepiej aby styl byl piekny i punkty sie zgadzaly, ale ilu mamy takich zawodnikow? Inni jeszcze ani stylu sni techniki, ale np start (Kubera), riobia im ounty. Silniki (Przedpekski z Motirem), czy waga (Cook).

39. Powrót do góry    #4937
    Kliknij i podziękuj
    1,195
    Oczywiscie ze tak , poki jezdza w teoim zespole nie przeszkadza ci i h sylwetka , ale jesli kibicujesz zawodnikowi indywidualnie to cos przyciaga twoj wzrok, wlasnie sylwetka jest jednym z tych czynnikow kiedys jescze cxlowiek pstrzyl na skore ….ktory tam kiedys jezdxil z pelnym przednim kolem S Wigg ?
    Ostatnio edytowane przez Donald Trumpek ; Wczoraj o 22:10

40. Powrót do góry    #4938
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    3

41. Następujący użytkownik podziękował forumowiczowi tomTOM za jego przydatny post!

Donald Trumpek (Wczoraj)

42. Powrót do góry    #4939
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    1
    Najlepsza sylwetka to Buczkowski i łamanie się 3 razy w łuki

43. Powrót do góry    #4940
    Ekspert Awatar bartekdm
    Kliknij i podziękuj
    395
    Podziękowania: 569 w 435 postach
    Również Hans Nielsen, tyle że niebieskie miał to koło.

Dla mnie absolutnie fantastyczną sylwetkę na motocyklu miał Kelly Moran.

44. Powrót do góry    #4941
    Kliknij i podziękuj
    1,195
    Ta i sie przewracal przez tow ktorys finalach ms

45. Powrót do góry    #4942
    Ekspert Awatar bartekdm
    Kliknij i podziękuj
    395
    Chyba wykorzystano nawet jego zdjęcie jako logo TŻ.

46. Powrót do góry    #4943
    Stały bywalec
    Kliknij i podziękuj
    110
    Podziękowania: 99 w 89 postach
    Cytat Zamieszczone przez Donald Trumpek Zobacz posta
    Ta i sie przewracal przez tow ktorys finalach ms
    a to nie był Tommy Knudsen? kojarzę wypadek, ale nie mogłem znaleźć i w sumie nie mam pewności

47. Powrót do góry    #4944
    Stały bywalec Awatar Mariner
    Kliknij i podziękuj
    15
    Podziękowania: 240 w 147 postach
    Dla mnie w kategorii sylwetka Tomek Jędrzejak zawsze będzie mieć szczególne miejsce na szczycie jeśli chodzi o historię najnowszą i o polskich zawodników. Wśród obcokrajowców znajdzie się wielu w dawniejszym okresie gdy motocykle były inne i inaczej się jeździło. M.in wspomniany tu Kelly.
    Ciekawe jest to, że u Ogóra ta bojowa i..wyważona sylwetka nie szła w parze z trasą.
    Był świetnym startowcem. Podobnie Skórnicki,
    o którym mówiono, że robi show. Może robił ale poza torem. A już najciekawsze, że obaj zdobyli IMP.

W obecnym SGP nikt chyba sylwetką nie imponuje.
    Chyba najbliżej Fricke ale on jest rezerwowym.

W SE najciekawszą ma Krawczyk, choć trochę wydaje się przekombinowana (w przeszłości wyglądał lepiej), jak hybryda Ogóra, Crumpa i jeszcze kogoś. I chyba trzymanie jej na siłę nie pomaga w wynikach, zwracał na to uwagę Cieślak i chyba jest w tym sporo racji.
    Oczywiście Ben Cook, dla takich mikrusów ułożyć się to pestka.
    Sylwetka też wiąże się z techniką i może pomóc/zaszkodzić.
    Np. w Krośnie Seifert-Salk wjechał bardzo nieporadnie i zrobił bajzel w meczu z ROW.

Holta i Walas uczyli się jeździć dawno temu,
    trzeba im darować.
    Obecnie tzw prawidłowa sylwetka to łatwizna.
    Znamienne jak wyglądali zawodnicy choćby w latach 80-90 . na tle Hansa Nielsena. Wówczas było to trudniejsze
    Ostatnio edytowane przez Mariner ; Dzisiaj o 00:21

48. Powrót do góry    #4945
    Stały bywalec Awatar Taisto
    Kliknij i podziękuj
    119
    Podziękowania: 328 w 204 postach
    Cytat Zamieszczone przez Mariner Zobacz posta

W SE najciekawszą ma Krawczyk, choć trochę wydaje się przekombinowana (w przeszłości wyglądał lepiej), jak hybryda Ogóra, Crumpa i jeszcze kogoś.
    Celowo pominąłeś Sławka Drabika czy to po prostu pierwsze oznaki Alzheimera?

49. Powrót do góry    #4946
    Ekspert Awatar bartekdm
    Kliknij i podziękuj
    395
    Cytat Zamieszczone przez Mariner Zobacz posta
    Dla mnie w kategorii sylwetka Tomek Jędrzejak zawsze będzie mieć szczególne miejsce na szczycie jeśli chodzi o historię najnowszą i o polskich zawodników. Wśród obcokrajowców znajdzie się wielu w dawniejszym okresie gdy motocykle były inne i inaczej się jeździło. M.in wspomniany tu Kelly.
    Ciekawe jest to, że u Ogóra ta bojowa i..wyważona sylwetka nie szła w parze z trasą.
    Był świetnym startowcem. Podobnie Skórnicki,
    o którym mówiono, że robi show. Może robił ale poza torem. A już najciekawsze, że obaj zdobyli IMP.

W obecnym SGP nikt chyba sylwetką nie imponuje.
    Chyba najbliżej Fricke ale on jest rezerwowym.

W SE najciekawszą ma Krawczyk, choć trochę wydaje się przekombinowana (w przeszłości wyglądał lepiej), jak hybryda Ogóra, Crumpa i jeszcze kogoś. I chyba trzymanie jej na siłę nie pomaga w wynikach, zwracał na to uwagę Cieślak i chyba jest w tym sporo racji.
    Oczywiście Ben Cook, dla takich mikrusów ułożyć się to pestka.
    Sylwetka też wiąże się z techniką i może pomóc/zaszkodzić.
    Np. w Krośnie Seifert-Salk wjechał bardzo nieporadnie i zrobił bajzel w meczu z ROW.

Holta i Walas uczyli się jeździć dawno temu,
    trzeba im darować.
    Obecnie tzw prawidłowa sylwetka to łatwizna.
    Znamienne jak wyglądali zawodnicy choćby w latach 80-90 . na tle Hansa Nielsena. Wówczas było to trudniejsze
    No Hans to był stylista wybitny, chociaż nie miał tak lekko jak Erik z racji wzrostu.

A z obecnej stawki SGP zdecydowanie najbardziej mi się podoba na motocyklu Daniel Bewley.

50. Powrót do góry    #4947
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    12
    Podziękowania: 60 w 34 postach
    Ee tam Holta i Walasek. Nic nie przebije sylwetki Piotra Dyma.

51. Powrót do góry    #4948
    Zaawansowany Awatar Micz Bjukanon
    Kliknij i podziękuj
    262
    Podziękowania: 586 w 344 postach
    Cytat Zamieszczone przez przem0 Zobacz posta
    Ee tam Holta i Walasek. Nic nie przebije sylwetki Piotra Dyma.
    https://www.youtube.com/watch?v=GgdAgvYA8Xo

52. Następujący użytkownik podziękował forumowiczowi Micz Bjukanon za jego przydatny post!

grafi25 (Dzisiaj)

53. Powrót do góry    #4949
    Użytkownik
    Kliknij i podziękuj
    0
    Podziękowania: 8 w 7 postach
    Pan Walasek z pewnością całokształtem swojej kariery udowodnił że posiada smykałke do jazdy w lewo, pytanie czy ma odrobine talentu pedagogicznego aby swoją wiedze przekazać a i to nie oznacza sukcesu bo potrzebny jest też odpowiedni materiał. Co do sylwetki żużlowca myślę że to takie żużlowe imponderabilia a to co naprawde ma wpływ na to czy ktoś jest szybki to temat rzeka.

Uprawnienia umieszczania postów