Tematu nikt nie założy?
Nie wklejam składów, bo na telefonie
Tematu nikt nie założy?
Nie wklejam składów, bo na telefonie
Bracia mniejsi 49:41, niech będą jakieś emocje w tym dwumeczu.
Tymczasem kibice gorzowscy symbolicznie z trybun wspierają ukraińskich żołnierzy na froncie. Wspaniały gest.
W dupe jeszcze niech szmaciarza pocałują.
"(...)Celem PZM i EŻ jest upadek sportu żużlowego w Rosji, całkowity(...) więc zawieszenie potrwa minimum 10-15 lat. W zamian rozwijany będzie żużel na Ukrainie (...)"
"Zapomnimy ruskim wszystko, nawet Katyń, a każdy polski klub żużlowy będzie musiał wystawić przynajmniej dwóch ruskich w składzie może być?"
Falubaz (11-09-2022), antyprzemek (11-09-2022), kapitan bomba (11-09-2022)
Zmarzlik pożegnanie z klasą, nie to co Dudek.
"...i dlatego nie mówię: do widzenia, lecz mówię : do zobaczenia..."
Hm?![]()
Pora przełączyć ponownie na siatkarzy.
Zwykla pomylka. kazdy wiedzial o co chodzi BZ
Wozniak nadal bez pierwszej mijanki w zyciu.
"(...)Celem PZM i EŻ jest upadek sportu żużlowego w Rosji, całkowity(...) więc zawieszenie potrwa minimum 10-15 lat. W zamian rozwijany będzie żużel na Ukrainie (...)"
"Zapomnimy ruskim wszystko, nawet Katyń, a każdy polski klub żużlowy będzie musiał wystawić przynajmniej dwóch ruskich w składzie może być?"
Nastepny Neymar.
Cierniak W. I żółta kartka, może z dupy, ale potrzebna.
No to sie.zacznie![]()
żółty out.
Cierniak aut
My chcemy noł, a sędzia kaman - Robert Kempiński
Cierniak out
Żółty W
Gruby W -ypad.
Cierniak W...
Łajze? To pewnie Bartkowiak out.
Nigdy nie lekceważ Stali Gorzów, bo zgwałcą twoją ekipę w ostatnich trzech biegach.
Nie no, młody Paluszek do wykluczenia.
Ścierkę mnie zabrał, moje narzędzie pracy!
Drukarnia czas start.
antyprzemek (11-09-2022)
Ja pyerdole...Najlepsza liga świata![]()
Już zaczynają drukować.............
O matko. Co to za jaja z tymi sędziami ostatnio.
"Na ręce patrzy mi nie tylko Patrycja, ale tysiące kibiców." Michał Świącik na Sportowefakty.pl, 25.01.2017
Geyze, ile ****o dostałeś?
Ja pyerdole. Pis jest wszędzie.
Gdzie Lublin nie może, tam sędzia dopomoże
Męczące jest to tłumaczenie i uzasadnianie decyzji sędziego przez ekspertów.
Patologia. Spokojnie mógł się utrzymać więc powinien Cierniak wylecieć.
Co za zyeby
Tam powinna natychmiast milicja z alkomatem przyjechac.