toolowiec (04-09-2022)
w nagrode za piekna wygrana specjlanie dla cyganow DON WASYL https://www.youtube.com/watch?v=I3FI3nBjs4s
Naprawdę? Nie mogę przestać się z niego śmiać. Szkoda, że blacktop się nie wychyla, bo spotkałbym się z nim osobiście i zaśmiał w twarz.
"A Pan Buszmen wymyśla i wymyśla. Liczy, krytykuje, opowiada jak to sam by za wszystkie osoby wystąpił." - Przemysław Termiński, 2016
apator_uk (04-09-2022)
Terapia Marka na Lechu.
********* trenera, Świącik rządzi.
Gratulacje dla Gorzowa!!
Włókniarz był dziś ciepłym wsadem do łóżka.
ps. jak przeczytam jutro ,że winny jest tor... to się ze rzygam.
apator_uk (04-09-2022)
Wyjazd potrwa wiem mozna w tv popatrzec.
JAKA STYPA. Nic sie nie stalo, nic sie nieee staaaalo, nic sie nie stalo, CKM
ps. Dawac Swiacika, niech nie placze w kacie.
Jaka radość patologii, jaka narracja adekwatna do waszego więziennego klimatu. Abrakadabra serio ktoś osrał ci partnerķę. Straszne masz projekcje typie. Wczesniej wmawialeś że tam gwalcą. Jesteś klasycznie zyebany jak cala tutejsza patologia.
"Muszę powoli się żegnać. Dziękuję wszystkim za uwagę i życzę udanych wakacji. Miarą Naszych sukcesów jest liczba Naszych wrogów. Do zobaczenia na Twitterze i Instagramie."
Kończcie ten magazyn bo prezes pewnie chce zacząć prace przy torze na mecz z Apatorem![]()
Jako kibic Stali mogę już na spokojnie napisać: yebać tego s****ysyna na wieżyczce!
Do Woryny nie mam pretensji, bo zrobił wszystko co mógł dla swojej drużyny, to nie jego wina, że jechał dwa razy.
A nad niektórymi kibicami Włókniarza się zlituję, bo mam świadomość, że to tylko garstka troglodytów i że w przeważającej większości jesteście w porządku. Dzięki za walkę i powodzenia w meczu o brązowy medal.
Patologia to była na wieżyczce sędziowskiej i drukowała dla Włókniarza. Tym się ku.. .zajmij, a nie anonimowymi forumowiczami na SB
Na szczęście patologia na wieżyczce nie wydrukowała. I nie byłoby patologii na wieżyczce gdyby nie wasz jeden zawodnik, który tego druku bezczelnie szukał.
kobra102 (04-09-2022)
Nie wierzę, że łysy to powiedział.
,,Adrian śpiochu"
Torretoo (04-09-2022)
kian (04-09-2022)
Abrakadabra jestes tak samo zyebany jak ten czubek z więzienia o 3 kontach, czy ten kobra. Całe szczęście że nie muszę was już czytać patole. Takich projekcji jakie macie to można poszukać chyba tylko w więzieniu.
"Muszę powoli się żegnać. Dziękuję wszystkim za uwagę i życzę udanych wakacji. Miarą Naszych sukcesów jest liczba Naszych wrogów. Do zobaczenia na Twitterze i Instagramie."
Ooo dzięki za uznanie. Niestety z moich pobieżnych obserwacji na mało korzystną reputację włokniarzy na forum pracuje kilka jednostek, a w największym stopniu "radosna" twórczość jednej.
Wracając do meczu i rozstrzygnięć półfinałowych - niestety 1/2 zawalił głównie Woryna, co trochę może dziwić widząc jego niesamowitą ambicję i desperację. W trzeciej odsłonie 14 biegu ... łapałem się za głowę i na mecie było ogromne Ufff, że dojechał. Ktoś musi go bardziej studzić. Ambicje przeogromne ale skillami do czołówki daaaaaaaleko. Wcześniej oczywiście 2 x powinien wylecieć. Nic mu dzisiaj nie wychodziło, trema chyba zjadła.
Fredddie - schemat przerabiany od lat. Kilka lepszych występów zatarło ogólny obraz, przyszły najwazniejsze mecze i znowu położył. 11 biegów ze Stalą - zero trójke = to mówi wszystko. To nie jest i chyba nigdy nie będzie strabilny zawodnik, a zarazem materiał prowadzącego parę z prawdziwego zdarzenia w Elidze.
Madsen - szału w 1/2 nie było, dzisiaj słabiutkie starty. Ani jednego zwycięstwa z duetem BZ/MV na własnym torze. Ale jakieś minimum przyzwoitości zawsze przywozi i trzyma wynik. Po dokooptowaniu MM jest szansa w końcu na duet liderów w każdych warunkach.
j-rules (04-09-2022)
kingpin (04-09-2022)
Uwazam, ze Stachu powinien zastapic Dobruckiego w kadrze. Fachowiec na prawde, przynajmniej w sferze mentalnej.
Pozdrawiam cie obesrańcu.
https://www.seni24.pl/pieluchomajtki-dla-doroslych/
Magik (05-09-2022)
Dobrze, że wygrał Gorzów bo by był mega skandal. Koorwa, niech już wprowadzą ten VAR, bo te decyzje sędziów są z meczu na mecz coraz gorsze...
mszat (04-09-2022)
mszat (04-09-2022)
kobra102 (04-09-2022)
blackgay paparuchu z blachowni, niemcy wprowadzaja od pazdziernika zielona kartę dla gejow wiec jedz tam i spadaj z tego forum
Ostatnio edytowane przez Spartan ; 04-09-2022 o 23:33
Patusy trochę wstydzę się konwersacji z wami, waszych chorych projekcji, więziennego klimatu i całej reszty.
Najzabawniejsze w tym wszystkim, że niektórzy z was robią sobie zdjęcie z moim samochodem. Patologia.
Niektórzy wyzywają mnie wiedząc jak mieszkam i czym jeżdżę. Jakie zakompleksione biedne i brudne towarzystwo.
Pozdrawiam serdecznie.
Gratulacje dla Stali. Byliście lepsi w tym półfinale i koniec kropka. Kiedy wpadek nie ma Zimny i Vacul a cos dorzuca Wozniak jestescie mega mocni. Obyście utarli nosa Motorowi.
My cóż warto się jednak spiąć na ten mecz o 3 miejsce. Medal jest zawsze medalem nawet w kontekście przyciągnięcia nowych sponsorów.
Ps. Decyzja sędziego już na stadionie wydała mi się dziwna dla mnie powinien być i Woryna i Hansen wykluczony.Całe szczęście nie miała wpływu na końcowe rozstrzygnięcie
Ostatnio edytowane przez Magik ; 04-09-2022 o 23:47
"Dziwna sprawa z tą wódką,
jest to piekielnie ostry napitek,tajemniczy wywar z ziółek,
ktory ma jakiś osobliwy związek z gwiazdami."
Herman Broch
Spartan (04-09-2022)
CarlitosFalubaz (04-09-2022)
Rif zastanów się (jeśli stać cię na refleksję) dlaczego najwięksi wrogowie nawet nie otworzą ust żeby odpowiedzieć na twoją zaczepkę?
Dlaczego ujadają tylko anonimowi emeryci, skuterowcy, robotnicy i właściciele kijanek?
Jaja sobie robię z patologii toruńsko wrocławskiej, kumasz bazę debilu?
Stanowisko pracy paparucha --> https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2021/0...zkyOTdS9CL.mp4
Ostatnio edytowane przez kobra102 ; 04-09-2022 o 23:44
Ponoć dużo wcześniej już narobił
http://dziennikbulwarowy.pl/116/wybu...=:UGFwcnVjaA==
kobra102 (05-09-2022)
Całe szczęście brudne pały, że jest internet gdzie możecie wykazać swoje kompleksy i dać upust swoim lękom i uprzedzeniom.
Podobno miara popularności jest liczona liczbą twoich wrogów. Z drugiej strony co to za popularność wśród takich nizin społecznych.
Zwykli przestępcy, biedacy umysłowi i przegrywy życiowe. Możecie sobie zrobić zdjęcie z moim samochodem i jak zawsze nie mogę przestać się śmiać. Mam na was wyyebane dziwolągi. Poważnie to nawet wstydzę się tutaj prowadzić konwersację.
No to co tutaj jeszcze robisz?![]()
kobra102 (05-09-2022)
corsair może ja zapytam co robisz w tym wątku meczowym? Też miałeś projekcje, jak koledzy z celi że się znowu zesraliście w Częstochowie?
Herbie nie masz rodziców? Idź się do nich popłakać przebierańcu z Kędzierzyna.
Nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz kibicem Włókniarza siatkarski dziwolągu.
Ostatnio edytowane przez blacktop ; 05-09-2022 o 01:14