Nieźle jesteś odklejony jeśli uważasz, że Włókniarz w jakikolwiek sposób przyczynił się do tego żeby wynik został wydrukowany. Boże jakie niziny intelektualne tutaj "rządzą". Skąd was biorą?
Czytam ten wątek i zastanawiam się co trzeba mieć w głowie żeby atakować jakiegoś anonimowego dla niektórych użytkownika forum. Ktoś widzial, że na stadionie gwalcą. Patole się smieją. Ktoś widzial ze ktoś na stadionie się zesrał. Patole się smieją. Ktoś widzial, ze ktoś zmienial spodnie. Patole się smieją i pytają o tablice. Patol im odpowiada i podaje tablice. Inny patol hydraulik cos o ruchaniu doopę, inny o chlaniu, sraniu i jeszcze raz sraniu. To jest wlasnie wasz poziom. Moje gratulacje neandertale.
"spartan i kobra znajdują się na twojej liście zablokowanych użytkowników".
Gorzów robi miszcza
to kto w koncu wczoraj sedziowal?
Nigdy nie lekceważ Stali Gorzów, bo zgwałcą twoją ekipę w ostatnich trzech biegach.
"(...)Celem PZM i EŻ jest upadek sportu żużlowego w Rosji, całkowity(...) więc zawieszenie potrwa minimum 10-15 lat. W zamian rozwijany będzie żużel na Ukrainie (...)"
"Zapomnimy ruskim wszystko, nawet Katyń, a każdy polski klub żużlowy będzie musiał wystawić przynajmniej dwóch ruskich w składzie może być?"
nie wiem. Nie bylbym zdziwiony, bo to tez jest debil jak łajze. Magazynow nie ogladam, w trakcie meczu wielu pytalo w watku i nie znalazlem odpowiedzi.
Na stronie speedway ekstraliga tez jest to jakas tajemnica, nie moglem wczoraj w trakcie meczu na szybko znalezc takiego info.
Nigdy nie lekceważ Stali Gorzów, bo zgwałcą twoją ekipę w ostatnich trzech biegach.
Na SF jako sedzia zawodow wpisany jest Piotr Lis.
Mariusz dziadu,oddaj emeryture!
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny.
mnie zastanawia, po co te krzyki przez telefon do sędziego w wykonaniu orła i chomskiego.
zna ktoś przypadek, że sędzia zmienił decyzję po takich wrzaskach działaczy/zawodników lub w ogóle ją zmienił po czasie?
Sędzia w protokole musi chyba napisać uzasadnienie decyzji. Chciałbym zobaczyć co tam się znalazło.
Szkoda mi Włókniarza, bo patrząc na to w jakim sztosie byli w drugiej części sezonu i jak dobrze byli sklejenia ze swoim torem to naprawdę liczyłem na finał z Lublinem i złoto. Jednak kolejny raz potwierdziło się, że z takimi drużynami jak Stal, posiadającymi takich liderów ciężko się rywalizuje, oni są w stanie wygrać z każdym i wszędzie. Problemem też jest chyba to, że Włókniarz i Stał preferują podobne warunki torowe, czyli lubią jak jest przyczepnie. Inna sprawa, że wczoraj nikt z Częstochowy nie wyglądał dobrze, nawet Miskowiak mimo wygranych trzech biegów wykorzystał bardziej korzystne pola niż dobrze jechał. Dodatkowo Woryna całkowicie położył ten dwumecz. Fatalne starty, szarpana dziwna jazda na dystansie. Nie wiem - dla mnie to chyba jednak czajnik się zagotował, a kwintesencja był start wczoraj w 12 wyścigu.
W finale Lublin - Gorzów spodziewam się, że Stali może nie być już tak łatwo na wyjeździe. Motor jednak jeździ na innym torze, bardzo twardym. Ale jest też druga strona medalu, na wyjeździe Lublin na torach przyczepnych ma więcej problemów co było widać nawet w Toruniu. Więc gdyby Gorzów ogarnął u siebie +10 co nie jest takie nierealne to są w stanie to obronic w Lublinie. Języczkiem u wagi może być Hansen, który w Gorzowie sobie kompletnie nie radzi i w sumie to cały sezon nie ogarnął tego toru.
A jeszcze odnośnie sytuacji z 14 wyścigu: dla mnie bezdyskusyjnie Woryna do wykluczenia. Mało tego wykluczenie Smektały też by się obroniło. Oni w zasadzie upadli obaj w jednym momencie, niezależnie od siebie i bez kontaktu. Więc spokojnie obaj mogli wylecieć. Kiedyś w meczu Toruń - ZG była taka sytuacja gdzie chyba Pieszczek i Holder upadli jednocześnie, niezależnie od siebie i obaj zostali wykluczeni. Tutaj w sumie była podobna sytuacja. A już wywalenie Hansena w tym biegu nie broni się w żaden sposób. Strach pomyśleć co by było gdyby ta sytuacja zaważyła na awansie do finału.
Ostatnio edytowane przez Reptile ; 05-09-2022 o 10:35
TeamLindgren
Buszmen (05-09-2022)
Tak na spokojnie po meczu :
Obrazek z TV pokazujący cieszącego się po zwycięstwie Woźniaka i gromkie "wypier**laj" - żenada, wstyd mi za kibiców obecnych na stadionie.
Woryna do wykluczenia w 14stym.
Szkoda, wszystko dobrze żarło. Wydaje mi się że pompowanie balonika pt. Włókniarz DMP 2022 też swoje zrobiło.
W następnym sezonie będzie dużo trudniej. Obawiam się że z taką juniorką jak mieliśmy w tym roku następna szansa na złoto szybko nie nastąpi.
Gadka o meczu o brąz ? A kogo obchodzi ten brąz ?![]()
Rozgoryczenie jest mega duże, oczekiwania inne.
Ale nie piszcie że kogo obchodzi brązowy medal. Na przestrzeni ostatnich 13 lat mamy szansę zdobyć dopiero 3 medal i to znowu brązowy. Coś takiego to może powiedzieć Unia Leszno albo Sparta jakby była w naszej sytuacji. Oni co roku walczą o złoto, a My?
za bardzo sie nakreciliscie Woryna, to wszystko. Fred jechal swoje, slabe swoje, ale swoje. Woryna kilka ostatnich meczy mial swietnych i jechal zdecydowanie ponad stan, wiara, ze to sie utrzyma w PO niekoniecznie miala logiczne podstawy.
Wczoraj pojechal moze odrobine ponizej swoich mozliwosci, bo raczej stac go na 9-10 w 5 biegach u siebie (Wczoraj zrobil 7 z czego 1 to prezent sedziego)
ale jesli bedzie robic z niego lidera to zlota czy finalu nie zdobedziecie chocbyscie sie zesrali.
Większej szansy jak teraz miał CKM do złota to chyba nie będzie już miał w najbliższych latach. Najlepsi juniorzy w lidze, wykluczenie kacapów oraz w końcu ogarnięty tor. Tor - właśnie do wczoraj. Po co było kombinować z torem, Wy się po prostu przestraszyliście tego Gorzowa. Podejrzewam, że jakbyśmy jechali z Wami w półfinale czy już w finale to byśmy przegrali. Osobiście obawiałem się Was w finale. No ale to jest tylko sport. Powodzenia w walce o brąz!
daj juz na luz z tym starym zarobaczalym paparuchem, jak wlokniarz odpadl to teraz bedziemy na forum uwolnieni od tej dziewczyny z kongresowki i zostana sami normalni kibice z czestochowy. a tak swoja droga nie moge zrozumiec jak oni to mogli przegrac, moze swiacik cos mieszal z torem i kedziora zeby dziada chronic wzial temat na klate? no i genialny uryna jadacy wreszcie na swoim poziomie. jedno jest pewne, ze jak odpadl wlokniarz to juz nikt nie moze zagrozic motorynce
p wrocil stary zarobaczony paparuch z blachowni, a juz myslalem ze jego nie ujrzymy
Sami go nakręcacie odpisując mu.
Spartan (05-09-2022)
wow ale strzelil spicz na temat swojego ojca ze az skasowal paparuch post
Ostatnio edytowane przez Spartan ; 05-09-2022 o 20:00
paparuch nie rozmawia ale odpisuje, oj ciagnie frajera z blachowni zeby mu zasadzic bolca. widze ze jak miales 15 lat to juz toczyles walki ze swoim ....... https://wydarzenia.interia.pl/zagran...oz,nId,6266282
Ostatnio edytowane przez Spartan ; 05-09-2022 o 20:08
"nie pogadamy" ale walczysz z kazdym moim postem paparuchu, ze az sobie podarłeś portki wiesniaku. ty chyba za mlodu dryfowales na morzu na jakiejs tratwie przez tydzien z jakims gorylem i byles niezle przez tego zwierzaka zgwalcony jak ciebie paparuchu tak ciagnie w te tematy
Ostatnio edytowane przez Spartan ; 05-09-2022 o 20:34
"Na ręce patrzy mi nie tylko Patrycja, ale tysiące kibiców." Michał Świącik na Sportowefakty.pl, 25.01.2017
Masz rację @beksa nakręcają mnie. Musiał założyć czwarte konto, żeby mi odpisać i potem rozmawiać z samym sobą. Nie mogę przestać się śmiać.
"spartan i kobra znajdują się na twojej liście zablokowanych użytkowników".