Cześć.
Słuchajcie, mam problem z dodaniem forum w aplikacji Tapatalk. Niby jestem w grupie sportsboard, niby jestem zalogowany, ale jest jedna wielka pustka. Jest ktoś w stanie proszę pomóc?
Pozdrawiam.Podobne wątki:
Cześć.
Słuchajcie, mam problem z dodaniem forum w aplikacji Tapatalk. Niby jestem w grupie sportsboard, niby jestem zalogowany, ale jest jedna wielka pustka. Jest ktoś w stanie proszę pomóc?
Pozdrawiam.Podobne wątki:
Spróbuj przeinstalować program mi pomogło niby głupie ale działa
Ja tak zrobiłem i pomogło
Przeinstalowalem tapatalk i cały czas nie znajduje mi forum sportsboard (tzn znajduje jakieś id:sportsboard ale nic tam nie ma). Pomoże ktoś?
Mam to samo... myślałem ze to kwestia telefonu i machnąłem ręka ale na nowym to samo...
,,Przenajświętszy II-ligowy WŁÓKNIARZ"
Ja wchodzę na T dzięki temu że pojawiają się jakieś archiwalne wątki z forum na tym głównym panelu gdy przesuwam ekran w dół. Klikam w nie i przy próbie odpowiedzi włącza się opcja logowania na forum.
Ale tak przez 2 miesiące nie było tych linków i nie było żadnych szans na logowanie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie jestem pewien, czy to dobry pomysł.
Ciągle jest problem przy zmianie telefonu.
Czy ktoś rozwiązał problem jak forum dodać na tapatalk?
Mam pytanie do użytkowników korzystających z Tapatalk. Jakiej wersji używacie?
U mnie każda próba instalacji wersji powyżej 5.8 kończy się brakiem możliwości dodania forum. 5.8 z przywróceniem danych działa, ale to już stara wersja.
Ja mam tak że wchodzę w powiadomienia. I tam mam powiadomienia że dostałem kina od kogoś tam za wpis pare lat temu na forum. Klikam w ten link i przenosi mnie do tego wątku. Gdy klikam odpowiedz to się pojawia logowanie do forum.
Edit: Apator UK i Młody Piernik dzięki nim mi działa T.
Wie ktoś może gdzie się przełącza z normalnego okna na wersje mobilną? Nie mogę tego znaleźć. Z góry dzięki za pomoc.
Również mam ten sam problem, przełączyłem w telefonie z wersji mobilnej na normalną i teraz nie da się tego odwrócić, czyszczenie ciasteczek na pewno pomoże bo takiej funkcji na samym forum może nie być.
Pomaga czyszczenie danych przeglądania w ustawieniach wyszukiwarki (ja używam Chrome).
Mobilna wersja jest dużo wygodniejsza ale np nie ma podziękowań.