Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: zagrożenie wirusem!

  1. Powrót do góry    #1
    Zaawansowany Awatar Falubaz
    Dołączył
    11-12-2001
    Postów
    2,485
    Kliknij i podziękuj
    1,432
    Podziękowania: 1,290 w 513 postach

    zagrożenie wirusem!

    Gdy wchodzę w sportsboard, dział żużel-forum all in one wyskakuje mi czerwona strona i ostrzeżenie przed złośliwym oprogramowaniem, tylko w tym dziale. Przeglądarka Opera, zaktualizowana wersja.

    odpowiedź c) - czytam posty Mariusza dla beki

  2. Powrót do góry    #2
    Ekspert Awatar kowjanko
    Dołączył
    19-10-2011
    Postów
    4,730
    Kliknij i podziękuj
    300
    Podziękowania: 1,312 w 769 postach
    Spokojnie, wygląda na to, że nawet antywirusy zaczęły reagować alergicznie na Strażaka.

  3. Powrót do góry    #3
    Użytkownik Awatar Noflattery
    Dołączył
    26-08-2004
    Postów
    376
    Kliknij i podziękuj
    4
    Podziękowania: 38 w 23 postach
    Na przegladarce Yandex rowniez jest komunikat o zagrozeniu wirusem na stronie www.sportsboard.pl
    Unia Tarnów

  4. Powrót do góry    #4
    Zaawansowany Awatar Falubaz
    Dołączył
    11-12-2001
    Postów
    2,485
    Kliknij i podziękuj
    1,432
    Podziękowania: 1,290 w 513 postach
    Cytat Zamieszczone przez Noflattery Zobacz posta
    Na przegladarce Yandex rowniez jest komunikat o zagrozeniu wirusem na stronie www.sportsboard.pl
    Chyba tutaj już nikt nie zagląda...
    odpowiedź c) - czytam posty Mariusza dla beki

  5. Powrót do góry    #5
    Ekspert Awatar thengel
    Dołączył
    23-05-2003
    Postów
    3,979
    Kliknij i podziękuj
    449
    Podziękowania: 818 w 408 postach
    Na jakim urządzeniu macie ten komunikat? PC - windows? Komorka - android? Używam PC Win10, Google Chrome, mam antywirusa i antymalware i nie mam zadnych komunikatow.
    Z ciekawosci sprawdzilem tez na moim androidzie w komorce i nie mam zadnego komunikatu.
    Ostatnio edytowane przez thengel ; 12-12-2016 o 13:18

  6. Powrót do góry    #6
    Stały bywalec
    Dołączył
    29-10-2006
    Postów
    1,248
    Kliknij i podziękuj
    29
    Podziękowania: 192 w 125 postach
    To już ponad miesiąc jak przy wejściu krzyczy, że witryna złośliwa i że jej otwarcie może być szkodliwe. Na kompie na dwóch przeglądarkach Opera i Mozilla, windows 7. Z telefonu to samo, android

  7. Powrót do góry    #7
    Zaawansowany Awatar Falubaz
    Dołączył
    11-12-2001
    Postów
    2,485
    Kliknij i podziękuj
    1,432
    Podziękowania: 1,290 w 513 postach
    Oryginalny Win 10, zaktualizowana Opera. Malwarebytes i eset nod. Błędów nie znajdują.
    odpowiedź c) - czytam posty Mariusza dla beki

  8. Powrót do góry    #8
    Początkujący
    Dołączył
    17-02-2017
    Postów
    2
    Kliknij i podziękuj
    0
    Podziękowania: 0 w 0 postach
    Cytat Zamieszczone przez Falubaz Zobacz posta
    Gdy wchodzę w sportsboard, dział żużel-forum all in one wyskakuje mi czerwona strona i ostrzeżenie przed złośliwym oprogramowaniem, tylko w tym dziale. Przeglądarka Opera, zaktualizowana wersja.
    Tak się dzieje, ponieważ strona ustawiona jest na https, a nie ma wykupionego protokołu

  9. Powrót do góry    #9
    Użytkownik Awatar Mocarny
    Dołączył
    01-09-2015
    Postów
    238
    Kliknij i podziękuj
    1
    Podziękowania: 9 w 8 postach
    Z tego co kojarzę, to w większości przeglądarek, o ile nie we wszystkich, można dodać jakąś stronę jako wyjątek, by takie ostrzeżenie nie wyskakiwało.

  10. Powrót do góry    #10
    Stały bywalec Awatar Hrabia
    Dołączył
    10-03-2006
    Postów
    755
    Kliknij i podziękuj
    40
    Podziękowania: 55 w 31 postach
    Ja mam problem z firefoxem i avastem
    Nawet nie chce strony wczytać i woła, że to oszustwo.

    Pomożecie ?

  11. Powrót do góry    #11
    Ekspert Awatar Robi
    Dołączył
    05-11-2006
    Postów
    11,034
    Kliknij i podziękuj
    1,158
    Podziękowania: 1,253 w 861 postach
    ja mam FF starszego i uBlocka + noScripta i duzo rzeczy mi blokuje moze dlatego nie mam alarmow?

  12. Powrót do góry    #12
    Początkujący
    Dołączył
    18-03-2019
    Postów
    10
    Kliknij i podziękuj
    0
    Podziękowania: 0 w 0 postach
    Wina tego, że forum nie ma wykupionego ssh.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •