Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: zagrożenie wirusem!

  1. Powrót do góry    #1
    Ekspert Awatar Falubaz
    Dołączył
    11-12-2001
    Postów
    3,451
    Kliknij i podziękuj
    2,426
    Podziękowania: 1,701 w 740 postach

    zagrożenie wirusem!

    Gdy wchodzę w sportsboard, dział żużel-forum all in one wyskakuje mi czerwona strona i ostrzeżenie przed złośliwym oprogramowaniem, tylko w tym dziale. Przeglądarka Opera, zaktualizowana wersja.

    Czytam sportsboard po pijaku, inaczej się nie da!

  2. Powrót do góry    #2
    Ekspert
    Dołączył
    20-10-2011
    Postów
    8,856
    Kliknij i podziękuj
    553
    Podziękowania: 2,360 w 1,440 postach
    Spokojnie, wygląda na to, że nawet antywirusy zaczęły reagować alergicznie na Strażaka.

  3. Powrót do góry    #3
    Użytkownik Awatar Noflattery
    Dołączył
    27-08-2004
    Postów
    376
    Kliknij i podziękuj
    4
    Podziękowania: 38 w 23 postach
    Na przegladarce Yandex rowniez jest komunikat o zagrozeniu wirusem na stronie www.sportsboard.pl
    Unia Tarnów

  4. Powrót do góry    #4
    Ekspert Awatar Falubaz
    Dołączył
    11-12-2001
    Postów
    3,451
    Kliknij i podziękuj
    2,426
    Podziękowania: 1,701 w 740 postach
    Cytat Zamieszczone przez Noflattery Zobacz posta
    Na przegladarce Yandex rowniez jest komunikat o zagrozeniu wirusem na stronie www.sportsboard.pl
    Chyba tutaj już nikt nie zagląda...
    Czytam sportsboard po pijaku, inaczej się nie da!

  5. Powrót do góry    #5
    Ekspert Awatar thengel
    Dołączył
    23-05-2003
    Postów
    4,303
    Kliknij i podziękuj
    519
    Podziękowania: 937 w 477 postach
    Na jakim urządzeniu macie ten komunikat? PC - windows? Komorka - android? Używam PC Win10, Google Chrome, mam antywirusa i antymalware i nie mam zadnych komunikatow.
    Z ciekawosci sprawdzilem tez na moim androidzie w komorce i nie mam zadnego komunikatu.
    Ostatnio edytowane przez thengel ; 12-12-2016 o 15:18

  6. Powrót do góry    #6
    Ekspert
    Dołączył
    29-10-2006
    Postów
    3,063
    Kliknij i podziękuj
    77
    Podziękowania: 456 w 294 postach
    To już ponad miesiąc jak przy wejściu krzyczy, że witryna złośliwa i że jej otwarcie może być szkodliwe. Na kompie na dwóch przeglądarkach Opera i Mozilla, windows 7. Z telefonu to samo, android

  7. Powrót do góry    #7
    Ekspert Awatar Falubaz
    Dołączył
    11-12-2001
    Postów
    3,451
    Kliknij i podziękuj
    2,426
    Podziękowania: 1,701 w 740 postach
    Oryginalny Win 10, zaktualizowana Opera. Malwarebytes i eset nod. Błędów nie znajdują.
    Czytam sportsboard po pijaku, inaczej się nie da!

  8. Powrót do góry    #8
    Początkujący
    Dołączył
    17-02-2017
    Postów
    2
    Kliknij i podziękuj
    0
    Podziękowania: 0 w 0 postach
    Cytat Zamieszczone przez Falubaz Zobacz posta
    Gdy wchodzę w sportsboard, dział żużel-forum all in one wyskakuje mi czerwona strona i ostrzeżenie przed złośliwym oprogramowaniem, tylko w tym dziale. Przeglądarka Opera, zaktualizowana wersja.
    Tak się dzieje, ponieważ strona ustawiona jest na https, a nie ma wykupionego protokołu

  9. Powrót do góry    #9
    Użytkownik Awatar Mocarny
    Dołączył
    01-09-2015
    Postów
    238
    Kliknij i podziękuj
    1
    Podziękowania: 9 w 8 postach
    Z tego co kojarzę, to w większości przeglądarek, o ile nie we wszystkich, można dodać jakąś stronę jako wyjątek, by takie ostrzeżenie nie wyskakiwało.

  10. Powrót do góry    #10
    Stały bywalec Awatar Hrabia
    Dołączył
    10-03-2006
    Postów
    755
    Kliknij i podziękuj
    40
    Podziękowania: 55 w 31 postach
    Ja mam problem z firefoxem i avastem
    Nawet nie chce strony wczytać i woła, że to oszustwo.

    Pomożecie ?

  11. Powrót do góry    #11
    Ekspert Awatar Robi
    Dołączył
    05-11-2006
    Postów
    17,329
    Kliknij i podziękuj
    1,365
    Podziękowania: 1,667 w 1,197 postach
    ja mam FF starszego i uBlocka + noScripta i duzo rzeczy mi blokuje moze dlatego nie mam alarmow?

  12. Powrót do góry    #12
    Początkujący
    Dołączył
    18-03-2019
    Postów
    10
    Kliknij i podziękuj
    0
    Podziękowania: 0 w 0 postach
    Wina tego, że forum nie ma wykupionego ssh.

  13. Powrót do góry    #13
    Ekspert Awatar j-rules
    Dołączył
    27-04-2008
    Postów
    22,086
    Kliknij i podziękuj
    6,923
    Podziękowania: 6,849 w 4,002 postach
    nie wiem czy to tylko u mnie, ale znowu sie pojawiaja jakies problemy wirusowe przy wejsciu na forum. Comodo wywala mi errora. Ktos ma podobnie?
    Mam taki samochód, że nie mogę przestać się śmiać!

  14. Powrót do góry    #14
    Ekspert Awatar apator_uk
    Dołączył
    26-07-2009
    Postów
    5,309
    Kliknij i podziękuj
    1,665
    Podziękowania: 1,489 w 861 postach
    Tu jest jakiś problem z certyfikatem SSL, a konkretnie domena nie odpowiada temu co jest na certyfikacie. Stąd większość przeglądarek wywala błąd.
    Ostatnio edytowane przez apator_uk ; 05-07-2021 o 11:01
    #GetWellDarky

  15. Następujący użytkownik podziękował forumowiczowi apator_uk za jego przydatny post!

    j-rules (05-07-2021)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •