Tylko Lech , Tylko Kolejorz , Tylko Oni maja honor . Tak mało brakło do zupełnego szczescia
Tylko Lech , Tylko Kolejorz , Tylko Oni maja honor . Tak mało brakło do zupełnego szczescia
...Edmonton , St .Albert...........Ukryta zawartość
Obym się mylił ...A kogo to interesuje co ty widzisz...No i co z tym lechem ...
Prawdopodobnie mecze będą rozgrywane w Bydgoszczy, więc w******l będzie. Jak nie na boisku to na pewno na trybunach :P.
Zasadniczo po porażce z Jagą nie stawiam już na Lecha, powiem szczerze, że jeszcze niedawno liczyłem na niespodziankę w meczach z Juve, ale po tym co kopaczaki z pyralndii osatnio pokazują to szanse widzę mierne.
Te "kopaczki" jako jedyni ratują honor polskiej piłki. Wpadka z Jagiellonią to był wypadek przy pracy i wynik kolejnej wpadki "synka z mlekiem pod nosem" i gwizdkiem...
I jeszcze jedno: mecze będą rozgrywane w Poznaniu
Pytanie z innej beczki. Mozna gdzies zobaczyc dzisiaj otwarcie stadionu Lecha w TV na zywo ?
O dziwo Lech gra lepiej w pucharach niż w lidze ,dziś dał radę mistrzowi Austrii więc byle tak dalej.
Ciekawe co zaprezentują w Manchesterze tam ich pewnie Citizens trochę pocisną.
Na szczęście chociaż "Kolejorz" ratuje honor polskiej piłki
Myliłeś się co do Lecha. :PObym się mylił ...A kogo to interesuje co ty widzisz...No i co z tym lechem ...
Prawdopodobnie mecze będą rozgrywane w Bydgoszczy, więc w******l będzie. Jak nie na boisku to na pewno na trybunach :P.
Zasadniczo po porażce z Jagą nie stawiam już na Lecha, powiem szczerze, że jeszcze niedawno liczyłem na niespodziankę w meczach z Juve, ale po tym co kopaczaki z pyralndii osatnio pokazują to szanse widzę mierne.
Te "kopaczki" jako jedyni ratują honor polskiej piłki. Wpadka z Jagiellonią to był wypadek przy pracy i wynik kolejnej wpadki "synka z mlekiem pod nosem" i gwizdkiem...
I jeszcze jedno: mecze będą rozgrywane w Poznaniu
Ja zresztą też :D.
zaKODowane łby Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość
Każdy się mylił, fajna niespodzianka i oby tak dalej.
Teraz City...
..Ej !! Jak to kazdy sie mylił / :o
A ja to co ?? Mówiłem ze Lech jest the best.
Teraz jakies dziwne City .. hmmm szkoda ze Lech nie wystawi całego składu ale remis z grajacymi padaczke flegmatykami jest w zasiegu.
Przypomnina mi sie mecz na Legii i pozegnanie Kazika Deyny
================================================== ============
http://www.ks-skra.pl/.
Witam, może mi ktoś wytłumaczyć czemu Lech ma obecnie w rankigu UEFA jedynie 3.5500 za ten sezon?? Skoro mi wychodzi dokładnie punkt więcej??
aktualnie to chyba 42 000 tysiące.
25 rusza przedsprzedaż na MAN CIT idę kwitnąć w kolejce.
ehhh
9 godzin stania w kolejce, biletów i tak nie dostałem.
Kibice z całej polski przyjeżdżali po bilety i odjechali z kwitkiem. Od godziny 6 rano nie można było zalogować się na stronę Lecha, a sprzedaż internetowa zakończyła się o godzinie 9 tekstem na stronie BRAK BILETÓW.
Ochrona na pytanie dlaczego pozwalają innym wpier(....) się w kolejkę odpowidała prostym: dlaczego sam się nie wpier (...).
Wstyd i paranoja ...
potfor przypnij w klape medal ZBOWiD i wal smiało . Wpuszcza cie na bank.
Po meczu zapewne jeszcze większe rozgoryczenie z powodu braku obecności na TAKIM spotkaniu. Dużo determinacji, biegania, a na koniec także trochę szczęścia. Awans coraz bliżej. Ciekawe jak tam bloki niedaleko Bułgarskiej ... stoją jeszcze?
#MistrzJestJeden
Co tu tak cicho? Gdyby Lech dostał baty i wylądował na ostatnim miejscu w grupie to na bank byłoby tu pełno malkontentów, narzekaczy i wyśmiewaczy.
Ja sam biję się w piersi bo jeszcze 30 sierpnia pisałem "Wiadomo, że z grupy z Manchesterem City i Juventusem nie wyjdzie..."
A tu proszę, drugie miejsce w grupie "śmierci" przed Juve i Salzburgiem a o mały włos byłoby pierwsze. Trzy zwycięstwa, w tym jedno z Citizen, dwa remisy i taka sama ilość punktów co naszpikowany gwiazdami Manchester.
Teraz SC Braga, rywal absolutnie do przejścia...
******* z koszykówki przeniosła się i na żyzny, futbolowy grunt.
Żenada.
zaKODowane łby Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość
No moze wreszcie ta piłka pojdzie trochę do przodu
Taka ciekawostka, zastanawialiście się ile kosztują piłkarze Legii i Wisły? Jeszcze przed meczami 1/16 zrobiono wycenę, fajnie wyszło http://www.igol.pl/article,45200.html http://www.igol.pl/article,45105.html Wolski jednak powinien kosztować więcej![]()
Jak Ruch i Korona awansują do pucharów to będzie tragedia.
Europejskie puchary Ruch Chorzów, Legia Warszawa, Lech Poznań. Największą przegraną drużyną w tym sezonie jest niewątpliwie Legi Warszawa gdzie przez większość rundy prowadziła w tabeli, a jednak przegrała walkę o mistrza. O szanse naszych drużyn nawet nie pisze, bo nie ma o czym pisać.
Śląsk w rozsypce- żadnych szans, moim zdaniem odpadną już w pierwszej rundzie eliminacyjnej
Ruch- słaba drużyna przejdą max jedną rundę i to tylko wtedy jeśli dopisze im szczęście
Lech- zaczyna od pierwszej rundy, powinni ją przejść, druga także, a w trzeciej to już zależy od szczęścia
Legia- przejdą jedną runde i odpadną
To jest niestety najbardziej realny scenariusz.
Nikt nie ma żadnych spostrzeżeń po występach naszych eksportowych drużyn w europejskich pucharach?
Ubiegłoroczne błazenady naszych zespołów nabierają w kontekście występów Lenczyków i Fornalików, całkiem przyzwoitego kształtu.![]()
C'mon You Gunners!
czy ja wiem , dla mnie nie nabierają one żadnego kształtu
No aż szkoda słówZwłaszcza występ Ruchu był wyjątkowy
Obawiam się, że czeka nas kolejna kompromitacja w przypadku rewanżu Śląska Wrocław z Hannoverem...
Ciekawe jak Lech poradzi z Florentiną. Zaszedł i tak bardzo daleko.