Strona 256 z 256 PierwszyPierwszy ... 156206246254255256
Pokaż wyniki od 11,476 do 11,478 z 11478

Wątek: Co należy zmienić w rozgrywkach polskiego i światowego żużla?

1. Powrót do góry    #11476
    Ekspert Awatar zabovsky
    Kliknij i podziękuj
    71
    Podziękowania: 3,202 w 1,601 postach
    Cytat Zamieszczone przez tande Zobacz posta
    Ty się może przeprowadź do Moskwy czy innego siewieropizdziecka i całuj stopy cara. Bo nie ma dnia żebyś nie pie*dolił o tych ruskich i jacy to oni są wykluczeni
    Fakt, że Piernik młóci non stop ten temat, fakt że jest przy tym groteskowy, zwłaszcza że na początku sam chciał ich banować, ale faktem jest też, że cywilizowany świat po prostu raz po raz opluwa te nawoływania państw środkowo-wschodniej Europy do powszechnego ostracyzmu względem wszystkich Rosjan i Białorusinów. I w sumie to zdjęcie z padoku F1 idealnie podsumowuje obecny stan rzeczy - motłoch się ciska, podnosi sztandary ze wzniosłymi hasłami, a elity żyją własnym życiem, nie zaprzątając sobie głowy opiniami pospólstwa ; ]

2. Powrót do góry    #11477
    Ekspert
    Kliknij i podziękuj
    51
    Podziękowania: 485 w 357 postach
    Nie jest to dla mnie jednoznaczny temat, chciałem przede wszystkim, dyskusji, debaty, neutralnych flag, może faktycznie jakiegoś symbolicznego, krotkiego zawieszenia. List Dryly szybko nastroje społeczne w odpowiednią stronę skierował.

Po prostu bawi mnie, że jacyś idioci będą wyzywać ruskow, pozbawiając ich człowieczeństwa, a za chwilę ubrani w biało czerwone flagi będą oklaskiwac Lewego na narodowym, który się z ruskiem fotografuje, a jego klub oficjalnie dziękuje rosyjskim kibicom. Ani Lewy ani Barca nic złego nie robią, po prostu warto się zastanowic czy ta mowa nienawiści, uprawiana zwłaszcza w naszym kraju, ma jakiekolwiek podstawy. Bo żadnych efektów poza zarznieciem cyklu GP nie przyniosła.

3. Powrót do góry    #11478
    Ekspert Awatar bartekdm
    Kliknij i podziękuj
    395
    Podziękowania: 360 w 277 postach
    Podziękuj putinowi.

Uprawnienia umieszczania postów