Witam, zapraszam do typowania zwycięzcy meczu, jastawiam na lubelskie koziołki
edycja: proponuję nastepnym razem wysilić się nieco bardziej, przy okazji zakładania nowych tematów ;]
Witam, zapraszam do typowania zwycięzcy meczu, jastawiam na lubelskie koziołki
edycja: proponuję nastepnym razem wysilić się nieco bardziej, przy okazji zakładania nowych tematów ;]
Hej Buszmen, lepiej mnie nie poprawiaj, bo Motor to piłkarze jakbyś nie wiedział
ROW Rybnik to tez pilkarze... Boze skad Ci ludzie sie biora? ;/
Co do meczu... Pewnie bedzie zaciety i bardzo ciekawy. Jesli Renat Gafurov pojedzie na swoim poziomie oraz zapunktują Gizatullin z Povazhnym to powinnismy mecz wygrac... Jak bedzie? Przekonamy sie w niedziele ok. godz. 19 ;)
Lublin jest mocny na swoim torze i myśle że to oni wygrają.Stawiam na 47:43
Chyba sie komuś w łbach poprzewracało! Lublin ma z Rybnikiem wygrać?! Te upały wam chyba coś namieszały.
jak podaje oficjalna strona RKM-u
"Nieprzyjjemna sytuacja miała miejsce w XIII biegu kiedy to doszło do kolizji między Harrisem a Stachyrą. Sędzia wykluczył Bombera, choć Anglik przyznał po biegu, że nie zgadza się z decyzją sędziego. Zgadzał się na pewno z nią trener lublinian, Janusz Stachyra, który na dokładkę podszedł po całym zdarzeniu do Chrisa i ... opluł go! Nerwy puściły i zaczęła się szarpanina. Rozjemcą okazał się Dariusz Śledź, który załagodził spór."
Buractwo i słoma z butów.
Pozdrowienia dla lubeskich forumowiczów ktorzy tak kpili na swojej stronie przez caly tydzien z naszych zawodnikow cyt. "co to za ruski"
Ja sie teraz pytam kto to jest piszcz i Jeleniewski?
Wiecej pokory i szacunku na drugi raz dla przeciwników
A co z Rafalem Klimkiem?
"Socjaliści dzielą się na dwie kate gorie: dobrych i żywych".Ukryta zawartość
Za to taki zawodnik jak Charris pokazując palec pokazał jaki to on jest święty.
Do tej poru darzyłem Lublin szacunkiem, który został mocno nadszarpnięty w ostatnich dniach. Najpierw wielka napinka kibiców TŻ, oraz obrażanie na forum naszych zawodników, potem zachowanie trenera. Widać tam na wschodzie jeszcze cywilizacja nie doszła.
Zawsze Janusza Stachyre mialem za autorytet dla młodziezy, dzis zmieniam zdanie. Trener powinien swiecić przykładem, przed młodzieżą, a w tym przypadku nawet przed synem. Wiem ze stanął w obronie syna, ale w taki sposób nie załatwia się sporów, zwłaszcza z kimś takim jak Harris, to renomowany i wpływowy zawodnik, takie zachowanie moze sie odbić szerokim echem na zachodzie. Jak dla mnie to jest szok i skandal. Znów w Polsce zapachniało wioską, i nie ma co pisać czy to Lublin czy Torun, czy ZG czy jakiekolwiek inne miasto, buractwa u nas ( PL ) jest dużo, należy stosować ostre restrykcje za takie zachowania.
jak wynika z relacji Rekinicy z Rybnika na ich forum to Harris pierwszy próbował zaatakowac Stachyrę. Trener używał na początku tylko argumentów słownych to Harris próbował przejść pierwszy do rękoczynów, także wieś i buractwo takie samo w Anglii jak i w Polsce jak nie większe.
Cytat z Rekinicy z forum Rybnika:
są świadkowie na to, że Stachyra opluł Harrisa. Pierwszy podbiegł do niego z tekstem "Co Ty k... robisz baranie? Pozabijasz mi chłopaków!" po czym puknął się w czoło. Wówczas Chris chciał sprzedać mu gonga. ;) Ale Jasiek się odsunął. Wtedy Stachyra go opluł.
Nie byłeś na meczu to nie opowiadaj bzdur ludziom.Stachyra nie opluł Harissa tylko zrobił to prawodpodobnie ktoś z kibiców.Nie wprowadzaj zamieszania na forum.Harris nie był taki święty jak Ci sie wydaje.Już nie wspominam o zachowaniu juniorów w 1 biegujak podaje oficjalna strona RKM-u
"Nieprzyjjemna sytuacja miała miejsce w XIII biegu kiedy to doszło do kolizji między Harrisem a Stachyrą. Sędzia wykluczył Bombera, choć Anglik przyznał po biegu, że nie zgadza się z decyzją sędziego. Zgadzał się na pewno z nią trener lublinian, Janusz Stachyra, który na dokładkę podszedł po całym zdarzeniu do Chrisa i ... opluł go! Nerwy puściły i zaczęła się szarpanina. Rozjemcą okazał się Dariusz Śledź, który załagodził spór."
Buractwo i słoma z butów.
Pozdrowienia dla lubeskich forumowiczów ktorzy tak kpili na swojej stronie przez caly tydzien z naszych zawodnikow cyt. "co to za ruski"
Ja sie teraz pytam kto to jest piszcz i Jeleniewski?
Wiecej pokory i szacunku na drugi raz dla przeciwników
A widziałeś co się stało? Byłeś w parkingu, że mówisz, że to kibice go opluli? Poczekamy, aż sam Stachyra albo Harris się wypowiedzą na ten temat.
Byłem na sektorze koło parkingu,pasuje?????
Dziękuje... nie mam pytań... rotfl...
kapiszon
podaje tylko oficjalna informacje z rybnickiej strony z którą nawiasem mowiac spotkalem sie na roznych portalach internetowych.Nie wprowadzam wiec zadnego zamieszania na forum , to nie moj wymysl, ja tutaj nic nie dodaje od sibie.
Po drugie, nie zamierzam wchodzic z Toba w polemike, poniewaz da sie wyczuc Twoje nastawienie, i mysle ze nie mialoby to wiekszego sensu.
Powodzenia w II lidze :P
Stachyra opluł Harrisa i żadne tłumaczenia nie znajdują w moich oczach uzasadnienia. Słoma z butów.
pozdrówka
Gdyby Stachyra nie zrobił uniku to by dostał gonaga od Harrisa, który pierwszy próbował przejść do rękoczynów i żadne tłumaczenia nie znajdują w moich oczach uzasadnienia. Słoma z butów.
pozdrówka
Chciał go uderzyć, a uderzył go to jest różnica. Stachyra chciał i opluł Chrisa. Chris chciał go uderzyć, ale go nie uderzył.
Tylko dlatego że Stachyra zrobił unik, no wielka mi różnica :D
Różnica to by była jakby się zamachnął ale w ostatniej chwili zrezygnował z uderzenia, ale w tym wypadku taka sytuacja nie miała miejsca, więc juz na siłę go nie usprawiedliwiaj.