Nowym moderatorem dzialu pilka nozna zostal beny7.
Prosze to przyjac do wiadomosci :)
Zycze owocnej pracy i mam nadzieje, ze beny7 przedstawi tutaj swoje pomysly na "rozkrecenie" tego dzialu.
PozdrawiamPodobne wątki:
Nowym moderatorem dzialu pilka nozna zostal beny7.
Prosze to przyjac do wiadomosci :)
Zycze owocnej pracy i mam nadzieje, ze beny7 przedstawi tutaj swoje pomysly na "rozkrecenie" tego dzialu.
PozdrawiamPodobne wątki:
Na razie nie mogę wiele przedstawić, ale w tej chwili dla mnie najważniejszy jest porządek.
Będę usuwał słabe wątki i pilnował, by nie było kłótni i bluźnierstw.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników i życzę nam miłej współpracy.
beny7 w watku o Ebim pokazales nam wszystkim dobitnie jakim bedziesz *****istym moderatorem :P
BTŻ POLONIA BYDGOSZCZ
WTK ANWIL WŁOCŁAWEK
FC BARCELONA
Bez komentarza....Jako świerzo upieczony moderator zamykam wątek, a potem go usunę. Dla pewności.
"Muszę powoli się żegnać. Dziękuję wszystkim za uwagę i życzę udanych wakacji. Miarą Naszych sukcesów jest liczba Naszych wrogów. Do zobaczenia na Twitterze i Instagramie."
przecież dopiero zaczynam! musiałem się zorientować czy warto! pierwszy dzieńw robocie, a już przesadzacie. zrozumcie!
Hehe, spoko beny7 :)Życzymy Ci jak najlepiej :P
beny7 "Świerzo" Blacktopowi chodziło o błąd w wyrazie Świeżo.
dobrze ze to nie Luko bo bym mial z Toczkiem przewalone :P
a jest co rozkrecac, w tym dziale kompletnie nic sie nie dzieje.
Pozdrawiam
"a jest co rozkrecac, w tym dziale kompletnie nic sie nie dzieje. "
Ja kilka lat tuataj zaglądam i powiem szczerze że wygląda to coraz gorzej niestety........
Wiem ze to forum jest raczej małyszowo żużlowe ;)
beny no ladnie zes zamknal watek z gornikiem. koles chyba ze 2-3 h pisal tego posta. a ty "ten watek nie ma przyszlosci" hahah:))))
Bestseller:
Cytuję:
--------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam
--------------------------------------------------------------------------------
a jest co rozkrecac, w tym dziale kompletnie nic sie nie dzieje.
Tu już mój post:
No, Gulas kołki struga...
Gdyby nie wybór Polski i Ukrainy na organizatora EURO 2012, to chyba nikt by nie wchodził na to forum
beny7
Co ty człowieku ode mnie chcesz?? Myślałem że już ci przeszło, bo nie piszesz bzdurnych wiadomości na PW, ale jednak coś dalej do mnie masz. Czy ja ci bronie tutaj zakładać nowe tematy, rozkręcać dział? Napisałeś prośbę o założenie tematu z jakąś historią piłkarską, przekonałeś mnie, zgodziłem się i co z tego wyszło? Dalej zachowałeś się jak dziecko wdając się w spór z ... już nawet nicka nie pamiętam kim. Sam cię ostrzegałem na PW, że temat zostanie zamknięty, gdy będą pyskówki lub coś podobnego. Po drugie miałeś swoją szanse, byłeś moderatorem i co wtedy? Zachowałeś się jak dzieciak, tak tak, już po raz drugi to samo tutaj piszę. Jaki z tego wniosek? Widzę także twoje inteligentne posty w tym dziale, więc nie będę ci zabierał tej przyjemności i nie odpowiem na to pytanie. Sam sobie odpowiedz i skończ w końcu z tymi lamentami i żalami. Na forum jestem o wiele dłużej od ciebie i doskonale wiem jak również wiele innych osób, że dział Piłka Nożna nie jest działem wiodącym na Sportsboard. Jeszcze raz powtórzę, nikt ci nie zabrania tutaj rozkręcać dyskusji, widzę, że nawet masz swoich zwolenników. Wiedz tylko jedno, że na pewno będę ci patrzył na ręce, ponieważ sam sobie na to zasłużyłeś.
PS. o miejscu takim jak: Problemy, uwagi merytoryczne forum piłka nożna nie słyszałeś?
#MistrzJestJeden
Ja ... lę - sb schodzi na psy.
Mimo, że imię nienajgorsze, to się troche zobiektywizuj, człowieku.
I zsstopuj to sranko o Wisełce, czy o innym Widzewie :P:P:P
---
gulas
Wolfie, a o czym Ty k... teraz piszesz? :D
zaKODowane łby Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość
Wolf666:
.Ja ... lę - sb schodzi na psy
Z tym się trochę zgodzę, ale nie wiem, o co Ci chodzi z tą Wisełką i Widzewem.
Gulas, ja niczego od Ciebie nie chcę, nic do Ciebie nie mam
Chcę może tylko zwykłej ugody, bo cały czas coś do mnie masz
Niech wszystko powróci do sytuacji, sprzed faktu, kiedy zostałem moderem
Wolf666 opisał całą sytuację: patrz wyżej
Jeśli mnie pouczasz, że jest do tej dyskusji odpowiedni dział, to dlaczego tego wątku tam nie przeniesiesz?
Będziesz mi patrzył na ręce - zgoda, nie mam nic przeciwko, ale wiedz, że nie jestem w żadnym wypadku Twoim wrogiem i szanuję spokój jaki jest na forum, lecz wydaje mi się, że dział o chyba najpopularniejszym sporcie na świecie powinien mieć znacznie więcej wypowiedzi jak np. Siatkówka czy Tenis, który prawie dogania Piłkę Nożną
ha ha ale znalazłem watek jakis beny hill tu był
...Edmonton , St .Albert...........Ukryta zawartość
gratulacje
Czy ten dział forum jeszcze działa? Bo prawie nikt tu nie pisze.
Chyba coś się dzieje
gratulacje