Witam!
Ostatnia wersja gry to Liga Polska Manager 2005.Wiecie może czy są prowadzone jakieś prace nad nową wersją tej gry?
Pozdrawiam!
Witam!
Ostatnia wersja gry to Liga Polska Manager 2005.Wiecie może czy są prowadzone jakieś prace nad nową wersją tej gry?
Pozdrawiam!
Narazie nie są.
czy to jest ta Nowa Edycja, czy ta podstawowa 2005 ??
podstawowaczy to jest ta Nowa Edycja, czy ta podstawowa 2005 ??
Tak się zastanawiam dlaczego autorzy gry zaprzestali wydawania jej kolejnych wersji.Przecież gra nie jest taka słaba,gdyby uaktualnić drużyny i składy,wprowadzić kilka poprawek do obecnej wersji np.możliwość prowadzenia reprezentacji to gra byłaby ciekawa i pewnie znalazła by liczne grono odbiorców.Szkoda że gry polskiej produkcji tak kończą tzn.
nie są wydawane ich kolejne wersje.Poza nielicznymi wyjątkami.
Wiadomo że w dużym stopniu są one wypierane przez nie oszukujmy się dużo lepsze zagraniczne produkcje,ale czy od razu pojawienie się dobrej zagranicznej gry musi oznaczać ,,koniec" polskich gier??
Swiete slowa, polac Mu.
To jest cos pograc w Polska gre, niz zagraniczna, nieco lepsza ;) Zawsze to inaczej :D patriotycznie hehe ;)
Tą gre tworzył jeden człowiek
Tak się zastanawiam dlaczego autorzy gry zaprzestali wydawania jej kolejnych wersji.Przecież gra nie jest taka słaba,gdyby uaktualnić drużyny i składy,wprowadzić kilka poprawek do obecnej wersji np.możliwość prowadzenia reprezentacji to gra byłaby ciekawa i pewnie znalazła by liczne grono odbiorców.Szkoda że gry polskiej produkcji tak kończą tzn.
nie są wydawane ich kolejne wersje.Poza nielicznymi wyjątkami.
Może na kolejny sezon wyjdzie nowy LPM
Ej jest do tego jakis edytor bo ja moge z chętnymi zaproponowadz robienie nowych składów itp. żeb y było realne jakies poprawki itp :)
jest edytor:)
Edytor jest dołączony do najnowszej wersji gry- Ligi Polskiej Manager 2005.Kiedyś go zainstalowałem i wszystko można tam pozmieniać nazwiska piłkarzy,nazwy klubów od ekstraklasy do 3 ligi.
Dużo grałem w tego Menagera , bardzo prosty ale był super Szkoda że maksymalny wynik to 5:0 . Niestety żałuję że nie robili aktualizacji i że dalej nie pociągnęli tej gierki bo była naprawdę niezła Teraz to już ciężko się odnaleźć w tych FM'ach najnowszych
Co to był za managerem Zurawski itp
zurawski
Powinni odnowić tę grę bo była świetna.
Całkiem fajny ten Manger, naprawdę polecam.
Ooo kurde, ale się kiedyś zagrywałem w LPM! W dodatku te "kody", które można było aktywować poprzez kliknięcie danego pola na ekranie.
O, też będę musiał zagrać w tę grę, bardzo dziękuję za radę
Dzięki za polecenie nigdy nie lubiłem tego typu gier
Ciekawe, spróbuję