Pospieszyłem się troszkę z tematem derbów Lubuskiego.Zapomniałem ze nas czeka teraz mecz z Koziołkami a nie z Falubazami(pomyliły mi się pauzy).Kazdemu sie moze zdarzyc:)Tak czy owak przepraszam ze zamieszanie.
Ps.Co do wątku Derbowego to nieuważam aby zamykania go było najlepszym rozwiązaniem.Przecież są ludzie na tym forum którzy będą potrafili prowadzic normalną,rzeczową dyskusję w owym wątku...A jak ktos niepotrafi to jest łatwy sposób na załatwienie takiego problemu,jaki?Wiadomo. No chyba ze przyznawania banów to jakiś skomplikowany proces...
Jedno ostrzeżenie i po sprawie.
Co do najbliższego meczu to zapowiada się naprawde swietne widowisko!
Lublin odjedzie pierwszy mecz w sezonie w pełnym składzie!
W tym meczu może sie wszyskto zdarzyc,choc wygrana Stali będzie niewątpliwie sporym sukcesem to napewno jest realna.
Wielkie emocje juz w I biegu gdzie gospodarze będą faworytami.Spodziewam się pleców od I biegu,a kazde inne rozwiązanie będzie miłą niespodzianką:)
tak naprawdę trudno wskazac jakichkolwiek liderów czy pewniaków w obu zespołach.Napewno Jeleniewski moze poszalec,Shields?Brhel?Nawet juniorzy mogą naszych objeżdzac...
W naszych szeregach pewni(w miare)kontuzjowani niedawno Ruud i Kylmakorpi...
Hmm...cięzko mi cokolwiek pozytywnego napisac o pozostałych orłach...
Mimo ogromnej dawki optymizmu jaką dało zwycięstwo w Krosnie,to Lublin to juz inna bajka.
Mysle ze zdobycie 41-42 ptk będzie sporym sukcesem i pozwoli w spokoju i z optymizmem przygotowywac się do derbów... Zapraszam do dyskusji!:)