-
04-02-2002, 22:17
Ekspert
Szczepaniak do Opola?
Działacze TŻ Opole prowadzą rozmowy w sprawie pozyskania do swojego zespołu Michała Szczepaniaka. Zawodnik podpisał kontrakt z Iskrą Ostrów, do Opola miałby jednak trafić na zasadzie jednorocznego wypożyczenia.
Wraz z nim znalazłby w Opolu zatrudnienie jego ojciec, Andrzej, który miałby pracować w charakterze mechanika.
- Na pewno pozyskanie Michała byłoby wzmocnieniem drużyny i nasz cel, czyli walka o pierwszą czwórkę stałby się bardziej realny - stwierdził dyrektor opolskiego klubu, Janusz Stepek. W zamian za Szczepaniaka działacze TŻ przekazaliby do Opola jednego ze swoich zawodników, który nie znalazłby miejsca w składzie opolan. (INTERIA.PL)
-
-
04-02-2002, 22:43
NIE tylko Szczepaniaków klub chce pozyskac. Oprócz nich chce jeszcze zakontraktowac na mały kontrakt Piotra Winiarza ze Stali Rzeszów.
Wiecej mozecie poczytac na sstronie Tz Opole www.tz.opole.prv.pl
-
-
05-02-2002, 08:00
PIOTR BARON TEŻ TAM BĘDZIE.
-
-
05-02-2002, 10:08
No i Wojtek "Wojtula" Złuski tez ma byc tylko Majeski niechce go tanio odac a Łoś niema dlaniego miejsca w składzie.
-
-
05-02-2002, 11:11
Wszystko by było OK, tylko że wszystkie chętne kluby chcą pozyskać Michała za tzw. "czapkę śliwek" na co z pewnością nie zgodzą się działacze Iskry!!!
Pozdrawiam
-
-
05-02-2002, 13:00
Podejrzewam ,że Szczepaniak nie trafi do Opola. Dlaczego? Ponieważ wiele klubów chciało go wypożyczyć i to min. kluby z ekstraligi, ale proponowali oni "śmieszne" pieniądze (min.Wrocław). A wydaje mi się ,że drużyna z Opola napewno nie daje góry pieniędzy za jego wypożyczenie. A po drugie kogo wy możecie wypożyczyć na poziomie Szczepaniaka wzamian.
Pozdrowienia dla fanów czarnego sportu!!!
-
-
05-02-2002, 19:34
Puma20
Z tego co sie orientuje to Wroclaw juz wzeszlym sezonie chcial go pozyskac ale mu to nie wyszlo. A teraz zbliza sie nowy sezon wiec teraz jest terazniejszoc.
06-02-2002, 13:40
Cheese to ty się chyba gubisz w terażniejszości. Atlas w tym roku też się starał o Szczepaniaka więc chyba się z lekka nie orientujesz. A po drugie wyczytałem w Gazecie Poznańskiej , że Michał już zerwał prowadzenie rozmów z Opolem. No i kto miał rację.
Pozdrowienia dla fanów czarnego sportu!!!
-
-
06-02-2002, 16:00
A ja z innych zrodel wiem ze dzis doszło do rozmow Szepaniakow z zarzadem TZ Opole. To cos ta gazeta poznanska klamie.
-
Uprawnienia umieszczania postów