NAPEWNO MOŻNANA bo demie mogłem rozmawiac a w polskiej wersji juz tego nie moge znalezc
NAPEWNO MOŻNANA bo demie mogłem rozmawiac a w polskiej wersji juz tego nie moge znalezc
a ja mam pytanie bo gram w fm 05 i szukam spolszczenia do niego , moze ktos tu moglby mi pomoc ?
Tomasz Gollob INDYWIDUALNY MISTRZ ŚWIATA 2010 - Szanujcie Go bo takiego Drugiego Nie Bedzie !!
Ludzie w jaką Wy gre gracie? Przecież po 1 polowie i po zakończonym meczu można porozmawiać z zawodnikami. Ekran ten z rozmową sam wskakuje zaraz po zakończeniu każdej połowy.
Dada ... chodzi Ci o spolszczenie do 2005 czy 2006? Jeśli to tego najnowszego, to napisz mi na PW to Ci linka wyślę.
#MistrzJestJeden
chodzi mi o FM 05 bo mam wersje angielska a chcialbym grac w ...polska :D
Tomasz Gollob INDYWIDUALNY MISTRZ ŚWIATA 2010 - Szanujcie Go bo takiego Drugiego Nie Bedzie !!
Dada_Krosno:
Powinno byc cos takiego tutaj:chodzi mi o FM 05 bo mam wersje angielska a chcialbym grac w ...polska :D
www.cmrev.com
[b]ps. Zmien sygnature, max 4 linie tekstu.
Quote of the week:
"The stars still shine bright. Yet something is different..."
-----------------------> Janusz Kolodziej? SUPERSTAR!!! T&T nie "gorsi"
F.C. INTERNAZIONALE, DEPECHE MODE, UNIA TARNOW - Nothing more...
Ludzie w jaką Wy gre gracie? Przecież po 1 polowie i po zakończonym meczu można porozmawiać z zawodnikami. Ekran ten z rozmową sam wskakuje zaraz po zakończeniu każdej połowy.
ja tego ekranu niemoge znajesc , jakbys mogl to zazuc screnem
LUBER:
http://img485.imageshack.us/my.php?image=fm9cp.jpg
Jeśli tego nie masz to może sprawdź, bo grasz w w FM 2005 :P
#MistrzJestJeden
JUŻ MAM musiałem tylko zminic zebym to ja rozmawiał z zawodnikami a nie moj asystent
Mam pytanie czy w FM 2005 też się da rozmawiać z zawodnikami?
pozdROWienia
W FM 2005 nie ma takiej możliwoście. Rozmowa z zawodnikami to jedna z nowości w FM 2006.Mam pytanie czy w FM 2005 też się da rozmawiać z zawodnikami?
pozdROWienia
#MistrzJestJeden
Gulas czy moge spolszczenie do FM06
http://www.megaupload.com/?d=MH96ZUMN
Nie chodzi:(
1.Pierwsze to zainstalować PATCHA 6.0.1
2.sciągnij spolszczenie(http://rapidshare.de/files/7180974/polish.ltc.html)
i wklej je do X:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\languages
Miłej gry
Pozdro
moglby mi ktos z laski swopjej wyslac cracka na maila mistrz001@o2.pl poniewaz mam cos w przegladarce zamotane i nie chodza mi zadne strony typu www.cracks.am
mam juz cracka tylko ze on jest z rozszerzeeniem DMG. Wiecie moze gdzie go ulokowac albo z nim zrobic zeby chodzilo
MA KTOS SPOLSZCZENIE BARDZO DOBRE DO FM '06?
NICH KTOS PODA JAKIS DOBRY LINK
TAKI NAJLATWIEJSZY :d
PDR.
macie jakies talenty do football manager 2006?
ftp://wshe@83.16.116.82/polish.rar To jest link do pliku z językiem polskim z orginalnej wersji. Spróbuj zastąpic któryś z plików z językiem, czy będzie działac to nie wiem bo nie próbowałem tak robic.MA KTOS SPOLSZCZENIE BARDZO DOBRE DO FM '06?
NICH KTOS PODA JAKIS DOBRY LINK
TAKI NAJLATWIEJSZY
PDR.
Polecam Charles N'zogbia w Newcalstle gra poprostu mega dobry gracz. A z takich innych którzy u mnie wymiatali to :macie jakies talenty do football manager 2006?
Jeremy Menez, Zubar, Tcho,Urby Emanuelson, Bogdano.
Do słabyszych klubów (Polska liga :P) polecam :
Lizarro, Cordero, Monasteiro, Vinicius.
PozdROWienia
Ja polecam Denilo Beueno i Scorze
Ostatnio gram sobie Valencią, i po trzech latach rządze w Europie. Na poczatku gry, zespół ma bardzo ciekawy skład, posiadający jednych z najlepszycyh zawodników w kazdej formacji (Fabio Aurelio, David Albelda, David Villa). Po dokupieniu klasowego napastnika (Vucinic), dobrego bramkarza (Frey), i kilku czołowych obrońców mam świetny skład. Teraz nie mam problemów z wygrywaniem ligi i Ligi Mistrzów. Aktualnie moją przyjemnością jest wyszukiwanie talentów, ktory w grze jest ogromna masa. Moimi perełkami sa: Renato i Rafinha (nie ten z niemieckiej ligi).
Najwazniejszym przy wyszukiwaniu jest miec conajmniej dużą baze zawodników, bo inaczej wiele nie wskóramy.
Valencia 2008/2009 - KLIK
Talenty?... ja polece:
Jan Koprivec - na początku ma 17 lat i statsy świetne, a później... najlepszy bramkarz na świecie.
Anton Postupalenko - Ofensywny pomocnik/napastnik - na początku może nie jest gwiazdą, ale po kilku sezonach... :) Świetny do polskiej ligi.
I w ogóle najlepsi zawodnicy sa na słowacji i Ukrainie :) Ale wiedzą o tym tylko nieliczni.
Polecam: Freddy Guarin, Sergey Kisliy, Edilson (z Vitorii 18 lat).
Scaigal ktos FM 2006 z www.mininova.org ??
Bo tam zeby rozpakowac trzeba hasło a jakas zamota z nim jest. Zna je ktos ?
Witka
CZy mogl by mi ktos wytlumaczyc jak najlepiej ustawic treningi dla zawodnikow w FM 2006,tak aby trenowali na maxa,dobrze grali i byli na pelnym wypasie?:D
Można nic nie ruszać i nic się nie popsuje :P
Biardyk wedlug wlasnych uznan ! najlepiej.
Ja 2 dni temu pierwszy kontakt z ta gra moj wybieram RUCH CHORZÓW i co............w 1 sezonie awans do 1 ligi a w drugim sezonie w 1 lidze bylem przed sezonem murowanym kandydatem do spadku a tymczasem jestem po 5 kolejkach 3 a na koncie mam wygrana w Krakowie z Wisłą 1-0
Treningi oczywiscie ustawilem tak jak uwazam to za najefektywniejsze
Bardzo Prosze o Spolszczenie do Fm2006-------gg:3348816 albo sztywny1987@tlen.pl
Witam po latach. Szukam spolszczenia do Football Manager 2005