Kingpin
Kibice z Czewy ulozyli swoja wersje wydarzen,bo to niestety nie sa normalni ludzie i nigdy nie przyznaja innej druzynie ,ze potrafila czysto pokonac ich asow na czestochowskim torze.
Szkoda ,ze nie jestes swiadom tego ,ze mecz CKM-BTZ zakonczyl sie wczesniej niz mecz Torun - Leszno i dajesz sie wciagac w jakies brzydkie gierki czestochowskich bufonow.
Czy nie sądzisz że poziom Twoich wypocin przekroczył czerwone pole?
Zadam Ci podstawowe pytanie.....
Czy byłeś na meczu ?.... domyślam się że nie!.....TV?
Czy słuchałeś przynajmniej po meczowej wypowiedzi Krzystyniaka?....z niej można było sporo „wyczytać”..........?
Oczywiście teoria o podłożeniu meczu, zostanie tylko teorią, a oficjalny powód przegranej Włókniarza jest prosty ....w tym dniu byli słabsi od BTŻ-u....koniec kropka!
Jeśli chodzi o moje zdanie, to wole przegrać w sportowej walce niż tracić czas na „ustawki”...a w tym konkretnym przypadku sporo jest niedomówień....czy czas i kasa poszła w błoto?...nie wiem, ale sporo na to wskazuje.
Rozumiem że masz swoje zdanie i nie mam zamiaru w nachalny sposób przekonywać Cię o wyższości innej niż Twoja teorii, tak jak Ty to próbujesz przy każdej nadarzającej się okazji, czy to defekt Kołodzieja , czy jw..... na tym polega istota forum.....
.....spróbuj to załapać nienormalny toruński bufonie.
pozdrawiam