Ktoś próbuje oglądać ligę duńską? Tak zrywa łącza, że nie wiadomo co się dzieje.
Ostatnio canal+ również jakiś polski mecz tak zrywał, że nie dało się oglądać. Choć wielu forumowiczów oglądało bez problemu. Może jakieś pole magnetyczne?!
Ktoś próbuje oglądać ligę duńską? Tak zrywa łącza, że nie wiadomo co się dzieje.
Ostatnio canal+ również jakiś polski mecz tak zrywał, że nie dało się oglądać. Choć wielu forumowiczów oglądało bez problemu. Może jakieś pole magnetyczne?!
Po niej raczej już niczego, nie mam złudzeń,
ale od wydawcy, że zrozumie, że zamiast dekoltu
dużą oglądalność będzie robiła mu fachowa wiedza żużlowa.
22 lipca tego roku PRL obchodził 80-te urodziny.
Jubilat ma się bardzo dobrze, za dobrze...
W C jeszcze tylko brakuje powrotu Jąkały i będzie MONTY PYTHON TV.
Bieg 4, Przyjemski odwieziony przez Gustsa nie istnieje, co to za rajder
Przypomnij mi ile Przyjemski zdobył w PO na Waszym torze?
Nie sprowadzaj go do poziomu kolejnego odcinacza kuponów w lidze.
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE
Coś jest nie tak z wykupem dostępu do Eurosport Extra dla tych co mają playera. Do tej pory można było za 10 pln wykupić sobie dostęp do Eurosport Extra. Dzisiaj wchodzę i robię "opłać pakiet" a tam komunikat "nie znaleziono oferty". I przerzuca mnie do sklepu z max. O co tu karwa chodzi ?
Ukryta zawartość
Bez cenzury: Ukryta zawartość
FALUBAZ DMP 1981/1982/1985/1991/2009/2011/2013 Ukryta zawartość
Mariusz (06-09-2024)
Ukryta zawartość
Skorzystam z usług piratów.
Generalnie wkrewia mnie mocno to całe przedsięwzięcie Discovery. Jakieś Playery, jakieś Maxy, od klikania na tych ich stronach www można oczopląsów dostać. Z reklamami, bez reklam, z dodatkami sportowymi bez dodatków. A idź pan w chuy z tym dziadostwem. Było kiedyś w TV za dotknięciem pilota i było OK. To się menagerowie z USA za to wzięli i koncertowo to spyerdolili.
Ostatnio edytowane przez Mariusz ; 06-09-2024 o 18:24
Ukryta zawartość
Ukryta zawartość
No zrobił komplet, ale co z tego, jak nikt z nas sie nie łudził? W meczu ligowym zrobil 4 pkt. Dla porównania Smektała z GKM w jego wieku też zrobił komplet. Nie mówię, że bedzie podobnie. Natomiast dżepetto jest dobrym przykladem na to jak żużel się zwija. Start i do kredy. DRAMAT.
Mariusz (07-09-2024)
Pakiet na Playerze (Max) w pakiecie z dostępem do SGP kosztuje już 69,99?
Pytam, bo płacę 25 zł jeszcze na starych zasadach i aż żal z tego rezygnować.
No właśnie, ja mam dostęp do Playera i po prostu za 10 pln dokupywałem sobie Eurosport Extra na czas SGP. Od wrześnie już to nie działa. Zabrali mi tą możliwość. A co lepsze przekierowało mnie po zakup na stronę Max, a tam jak chciałem zobaczyć ile to kosztuje to normalnie nie można było, więc kliknąłem na dodatek sportowy to mi wywaliło komunikat, że nie mogę przejść do Max TV od obecnego mojego dostawcy. Musiałbym na nowo kupować Maxa. I to za 70 dych.
Ukryta zawartość
Ok. Dzięki chłopaki. Faktycznie nie ma sensu płacić po sezonie. Sobie wezmę na wiosnę, jak się nowy zacznie.
BTW czy można na wersji mobilnej strony sportsboard zrobić "kliknij i podziękuj"? Bo ja nie widzę takiej opcji. A nie chcę się przeładowywać na wersję na komputer na telefonie.