Piekny speedway w Gorzowie !
Piekny speedway w Gorzowie !
Oskar Paluch to tak urósł znowu? Czy mi się wydaje? Bo nawet na motocyklu pokracznie siedzi.
Paluch jest strasznie drewniany zresztą złote dziecko z Bydgoszczy też.
juz nie ma niedrewnianych zuzlowcow
"A Pan Buszmen wymyśla i wymyśla. Liczy, krytykuje, opowiada jak to sam by za wszystkie osoby wystąpił." - Przemysław Termiński, 2016
juz strajkują ?
Kto strajkuje? Przecież jest w telewizji.
To niech pisze w wątku meczowym a nie telewizyjnym.
Prawie serce mi stanęło podczas 2 biegu w Gnieźnie
Sporo ostrej walki jak na strajkujących
ihpon
Trochę Lahtiego poniosła fantazja na łuku. Aż na tyle z przodu nie był, żeby tak ostro poszerzać.
Orientuje się ktoś czy mecze w tym roku będą lecieć tylko na kanale canal+sport5? Bo jeśli tak to nie musiałbym rozszerzać swojego pakietu canal+. Dobrałbym tylko Eleven.
No przecież dopiero co wałkowaliśmy ten temat
https://media.pl.canalplus.com/30150...w-canal-onlineNOWY SEZON – NOWY KANAŁ. OD TERAZ NIEDZIELNE MECZE PGE EKSTRALIGI TYLKO W CANAL+ SPORT I W CANAL+ ONLINE
Ukryta zawartość
Bez cenzury: Ukryta zawartość
FALUBAZ DMP 1981/1982/1985/1991/2009/2011/2013 Ukryta zawartość
Wybacz ale ja nie mam tyle czasu co Ty żeby na bieżąco śledzić forum.
Czyli potrzebny wyższy pakiet. Skurczybyki.
Dzięki za info.
Czyli żeby oglądać cały żużel to trzeba wykupić c+ online za 468 zł za rok plus 10 zł za miesiąc za eleven?
Nie, nie trzeba. Wystarczy co miesiąc przedłużać pakiet i tak do końca września. Później można zrezygnować i nie przedłużać subskrypcji.
Dla zabicia czasu po raz pierwszy obejrzałem program "Misja Ż"
Współczesny chłam, papka dla średnio rozgarniętych panienek
to najłagodniejsze określenia, które przychodzą mi do głowy.
Spodziewam się, że następne misje mogą dotyczyć np. czyszczenia motorów(żeby było o żużlu),
wyprowadzania psów żużlowców, sprzątania kuwet po ich kotach
albo odprowadzania ich dzieci na zajęcia pozalekcyjne.
Александр Михайлович Овечкин !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
...a ci nasi debile banują Rosjan w zawodach indywidualnych.
SCOT FZG (05-04-2024)
Cały nie. Tylko liga.
SGP dalej w płatnym Eurosport Extra. W zeszłym roku z tego co pamiętam wychodziło 30 zł na miesiąc.
A ten canal+ online to jest dostępny tylko w aplikacji? Bo na dekoderze nie widać niczego takiego. Jak loguję się na swój panel c+ to nie ma żadnej opcji canal+ online.
Z tego co widzę na stronie canal+ canal+ online z żużlem jest dostępny w pakiecie za 54 zł miesięcznie bez zobowiązania. Czyli 7 miesięcy (kwiecień-październik) wychodzi 378 zł za sezon.
Minus jest taki, że mecze będą dostępne tylko na żywo. Nie będzie możliwości odtworzenia meczu bo nie będzie nigdzie zapisany.
Na przeglądarce też się mecz odpali, nie trzeba apki. Z tego co pamiętam to później mecze przez tydzień były dostępne do obejrzenia w każdej chwili.
Ukryta zawartość
Stal vs Apator w meczu 1.kolejki do obejrzenia również na YT
https://www.sportmarketing.pl/market...icie-za-darmo/
Rycerz bez blizny to k**as, nie rycerz!
apator_uk (14-04-2024)
No ciekawe, jak te zmiany i rozdrabnianie transmisji wpłyną na oglądalność.
BKS Polonia Bydgoszcz
No to jest akurat dodatkowo. W docelowej stacji też będzie. Więc akurat ten zabieg wg mnie na plus.
Rycerz bez blizny to k**as, nie rycerz!
Pamiętam że był jakiś kanał prawdopodobnie na VK, gdzie ktoś zadawał sobie trud i wrzucał powtórki meczow zuzlowych z samymi biegami. Czy ktoś poratuje, jeśli jakikolwiek taki kanał w sieci istnieje?
Ja się dziwie, że rozkminiacie co gdzie ile kosztuje jak żużel macie tutaj za darmo: SpeedwayRUS | Спидвей (vk.com)
Tutaj co mecz dodawany jest live. Dodatkowo po meczu są powtórki...I nic za to płacić nie trzeba i jest jak najbardziej legalne.
Ukryta zawartość
mszat (13-04-2024)
A strims.in jest legalne?
Ukryta zawartość
ale fatalna realizacja tego meczu, kamera co chwila na zoomie na jednego zawodnika, 5 zmian kamer w ciągu okrążenia, nie chce się patrzeć..
Pytanie było czy to jest legalne. Więc odpowiedź brzmi nie nie jest legalne.
Klienci już nie takich pirackich serwerów byli mocno zdziwieni jak dostali wezwanie na przesłuchanie i płacili kary jak za zboże. A namiary robi nawet nie policja. Robią to prywatne wyspecjalizowane firmy które namierzają i miejsca nadawania serwerów i ich klientów. A potem policja dostaje już gotowca. Nie zawsze udaje się zablokować same serwery bo te z reguły są w krajach "trzeciego świata" ale wtedy za doopę biorą klientów takich streamów, profilaktycznie nagłaśniają to karząc ich wysokimi grzywnami i nawiązką na rzecz właścicieli praw autorskich.
W Polsce jest takie stowarzyszenie "Sygnał" które jest finansowane przez różnych nadawców medialnych. Zajmują się oni szkoleniem policji i walką z piractwem. Nieoficjalnie finansują też tzw. wolnych strzelców (hackerów) którzy tropią dla nich pirackie serwery i ich klientów. Ta wojna pewnie nigdy się nie skończy i będzie trwała wiecznie. Ale pytałeś czy możesz wpaść ? Więc tak, możesz wpaść, nawet zupełnie przypadkowo. A taki Przemek niech się jeszcze więcej chwali na publicznym forum swoimi pirackimi osiągnięciami. To potem się mocno zdziwi jak go księgowa podsumuje za całość.![]()
Ukryta zawartość
Operator w Poznaniu chyba na ostrej bani jest. Nie da się tego ogladac
"(...)Celem PZM i EŻ jest upadek sportu żużlowego w Rosji, całkowity(...) więc zawieszenie potrwa minimum 10-15 lat. W zamian rozwijany będzie żużel na Ukrainie (...)"
"Zapomnimy ruskim wszystko, nawet Katyń, a każdy polski klub żużlowy będzie musiał wystawić przynajmniej dwóch ruskich w składzie może być?"
Mariusz, nadawanie czegoś takiego jest nielegalne, oglądanie jest legalne.
"A Pan Buszmen wymyśla i wymyśla. Liczy, krytykuje, opowiada jak to sam by za wszystkie osoby wystąpił." - Przemysław Termiński, 2016
Walasek ma jakiś kontrakt z zagwarantowaną liczbą startów?
"(...)Celem PZM i EŻ jest upadek sportu żużlowego w Rosji, całkowity(...) więc zawieszenie potrwa minimum 10-15 lat. W zamian rozwijany będzie żużel na Ukrainie (...)"
"Zapomnimy ruskim wszystko, nawet Katyń, a każdy polski klub żużlowy będzie musiał wystawić przynajmniej dwóch ruskich w składzie może być?"
Kurtz to jest jednak Miażdżysław Wielokojajcy w tym sezonie.
Operator tragiczny , komentarzy tragedia ale to nie ważne bo speedway w Poznaniu wygląda obiecująco