To poczekajcie na dzisiejszy magazyn. Jednym z "expertów" ma być ten młody reporter Jankowski. Czekam Durdę i Sitnickiego...
To poczekajcie na dzisiejszy magazyn. Jednym z "expertów" ma być ten młody reporter Jankowski. Czekam Durdę i Sitnickiego...
Obejrzałem Magazyn Extra p.Musiała.
Katastrofa to mało powiedziane.
Majewski z kilkoma wydrukami próbował brylować w towarzystwie.
Podczas rozmowy o SGP2 chciał udać fachowca
i "przypomniał" czwarte miejsce T.Golloba w finale IMŚJ'90 we Lwowie.
Najsmutniejsze jednak bylo to, że żaden z obecnych w studiu "fachowców"
nie sprostował tego ewidentnego babola...
Dalszej części programu nie będę komentował,
bo krew człowieka zalewa jak słyszy, że to eksperci/fachowcy.
Guru też zaczyna wpisywać się w tę wątpliwej jakości narrację.
Na wschód od Otłoczyna Azja się zaczyna!!!!
https://vk.ru/speedwayrussian?z=vide...0004_456242784 po dwóch biegach Duny bez punktu![]()
Fajny tor po zmianach. Taki gówniany.
Ze wszystkich rzeczy nieważnych, żużel jest najważniejszy - Micz Bjukanon
Ukryta zawartość
Ukryta zawartość
Bez cenzury: Ukryta zawartość
FALUBAZ DMP 1981/1982/1985/1991/2009/2011/2013 Ukryta zawartość
Ja to jestem ''zaskoczony' że taka impreza odbywać się będzie na sztucznym torzena siłę...gdzie już wiadomo ludzi za wiele nie będzie....i tor będzie do dupy jak to zawsze na sztucznym
a gdyby tak...w częstochowie??
Macie dzisiaj możliwość oglądania Metalkas 2 Ekstraliga na Canal Plus w wersji internet? Mi wyskakują tylko poprzednie mecze a dzisiejszych nie widzę.
Wejdź w zakładkę kanały tv
Jak Rusko weźmie Sitka to wyrzuci hajs do kosza. Gość nie umie jeździć na żużlu.
Jak w aplikacji C+ wyszukujecie odbyte mecze ktore chcecie oglądać? Wpisując np w lupe "Polonia Bydgoszcz" wyszukuje 3 mecze z 2013 roku o to tyle.
Polonia Bydgoszcz
Zależy które mecze chcesz oglądać. Jak wczorajsze lub dzisiejsze to wybierasz odpowiednio: kanały TV (środkowa zakładka na dole), potem ikonka w prawym górnym rogu i wybierasz wczoraj albo dziś, niżej szukasz pory (rano/południe/wczesny wieczór/wieczór) i wybierasz kanał (canal+/canal+sport5). Ja staram się obejrzeć wszystko w tym samym dniu lub w następnym więc nie ma problemu.
Ja płacę 60 za cały canal+ i apkę mam za free. Ale jednak mam abonament dwuletni więc jak ktoś chce sam żużel bez zobowiązania (wykupujesz tylko w sezonie) to i tak 79 wychodzi nienajgorzej.