Strasznie boję się tego meczu, jednak Krosno może postarać się jak w tamtym roku... a wtedy znowu się zacznie nasza porażka...chociż wątpię w to!!!Wierzę w MOTOR...
Strasznie boję się tego meczu, jednak Krosno może postarać się jak w tamtym roku... a wtedy znowu się zacznie nasza porażka...chociż wątpię w to!!!Wierzę w MOTOR...
zapowiada sie na to ze Hans Clausen wzmocni rzeszowska Stal, czyli zwolni sie miejsce dla tajemniczego obcokrajowca w lubelskim teamie.
...:::Ukryta zawartość :::... OFICJALNA STRONA TŻ SIPMA LUBLIN
Lubelskie Forum Żużlowe ...:::Ukryta zawartość :::...
Galeria zdjęć TŻ Sipma Lublin ...:::Ukryta zawartość :::...
Hmmm...
istotnie sprawa staje sie coraz istotniejsza,ale cz nie uwazacie ze Lublin straci troche reutacji?
Taka "prosba o przeniesienie sie" za"bycie po kontuzji i z e nam twoj ksm juz nie pasuje" moze odbic sie echem w zuzlowym swiadku...
Wojciechowski na meczu-"to ostatni mecz Szajchulina"
Czy trumna nie jechal z powodu klotni ze Stachyra?
Kolejne zwuciestwo motoru w bardzo ladnym stylu. Gratulascje.
Truminski nie3 jechal poniweważ byl slabszy na treningu od Przygodzkiego i dlatego nie jechal. Za kazdym razem przegrywal z Przygodzkim. Ale mogl pojehac mysle ze gorzej od Przygodzkiego by nie pojechal a kto wie mozee i lepiej przeciez to jego tor.
Brawo Motor ,w końcu jeździcie jak należy,mnie przedewszystkim cieszy dobra postawa dery,jak by nie było wychowanka GKS-u :)
jesli jest jak mowisz to Stachyra zlamal zasade ze najgorszy senior jest zastepowany
Ja mysle ze to z powodu tej klotni .Dzis podobno tez dochodzilo do jakichs spiec w parkingu....:(
"Zainteresowanie występami w Rzeszowie wyraził dopiero 31 letni Duńczyk Hans Clausen. Okazało się bowiem, że nie jest prawdą, jakoby miał on podpisaną umowę z drugoligowym TŻ Lublin"-http://www.przegladzuzlowy.pl/news_rzeszow.php?id=386
Co oni pisza za glupoty??
to nie jest zadna glupota. Kontrakt z Hansem Clausenem zostal podpisany. mowi sie o tym ze nie zostal on poprostu zgloszony do GKSZ po tym jak doznal kontuzji. Dlatego istnieje mozliwosc rozwiazania kontraktu.
POZDRAWIAM
nie zgloszona a nie podpisana to zupelnie co innego,ale niewazne
jakby sie ktos pytal to byc moze bede mial jedno miejsce w samochodzie na wyjazd do wawy ,jakby ktos sie pisal na to to niech da mi jakos znac (oferta az do wyczerpania zapasow:))
Przygodzki byl cienki w Krakowie ale w Lublinie na treningu byl lepszy od Trumny i dlatego pojechal
Trumna nie pojechal bo sie z Januszem po****ial ,a ze Stachyra cwaniakow nie lubi to chcial mu pokazac ze bez niego tez dadza rade!!
To byla mala klutnia chodzilo o to ze nie bylo juz karetki a trumna chcial jeszcze wyjechac a stachyra mu najpierw nie pozwolil i powiedzial ze jak chce sie zabic to niech jedzie i on pojechal.
kto drugim zagranicznym
każdy by chciał to wiedzieć
Witam !!!!
Z góry powiem, że biędzie troche nie na temat.
Ustne matury zdałem: gegra na 5, polski na 5 :) :) :) :)
Mam teraz niezbite argumenty, żeby jechać do Wawy na mecz.
Zatem, jak już Wodzu wyżej napisał, o czwartek o godzinie 15 pod budka spikera niech się zjawia wszyscy którzy chca jechać.
mnie raczej nie bedzie,ale tez jestem chetny na wyjazd, tak wiec macie moje poparcie
Będziemy chcieli podliczyć ilu jest chętnych i wtedy zastanowimy się czy brać busa, autokar, czy iść do domu :)
Zatem Jack powiedz na 100% czy pisałbyś się na wyjazd z nami.
wlasnie kombinujemy jakby tu sie zabrac, dlatego jakby co ja zamawiam dwa miejsca
Tylko powiedzcie ile kasy szykowac.
Bilet na meczyk ulgowy w wawie-5zl
Program-5zl
U mnie tez jest tez dwoch czyli jest nas 5:). Ludziska przychodzcie na trening i walim na Wawe. Do boju do boju do boju TZL!!!!!!!:))))))
tzn mam dwie mozliwosci dostania sie na mecz, tylko wszystko zalezy od tego ile bedzie kosztowac wyjazd z klubu.
Dlatego nie mowie na 100%
CZY JA DOBRZE ZROZUMIALEM ZE WARSZAWA MA PODPISAC Z CLAUSENEM?????((((((((((((((!!!!!!!!111
Clausenen interesuje się Rzeszów.
ehh...,
No ludzie.. RKSMOTOR przeczytasz cos na jakims zasranym forum i srasz po gaciach ...
spokojnie..zobaczymy co bedzie w niedziele. Szczerze mowiac nie mamy duzych szans na wygrana. W tym meczu chodzi o to,zeby przegrac jak najmniejsza iloscia punktow. Ja cieszylbym sie z 50 - 40.
Taki juz ze mnie realista..
A slyszeliscie,ze w lublinie bedzie jezdzil Zoltan Adrojan ? :PP
Pzdr,
Chetnych na wyjazd do Warszawy na mesz WKM - TZ Lublin zapraszam na jutrzejszy trening na godzine 15. Spotkanie bedzie pod kabina spikera. Pytac O Mezze lub Miska.
Pozdrawiam Misio_81
A ja nadal będę optymistą i wierzę w 48-42 dla MOTORU, a nawet 53-37 ( dla pesymistów nierealne ) dla KOZIOŁKÓW ( nie mylić z kozłami ofiarnymi ).ehh...,
No ludzie.. RKSMOTOR przeczytasz cos na jakims zasranym forum i srasz po gaciach ...
spokojnie..zobaczymy co bedzie w niedziele. Szczerze mowiac nie mamy duzych szans na wygrana. W tym meczu chodzi o to,zeby przegrac jak najmniejsza iloscia punktow. Ja cieszylbym sie z 50 - 40.
Taki juz ze mnie realista..
A slyszeliscie,ze w lublinie bedzie jezdzil Zoltan Adrojan ? :PP
Pzdr,
Pozdrowienia.
48 - 42 dla motoru:):P
To już jakaś ciężka choroba :) :)
Dwa dni po *****istym wyjeździe na mecz do stolicy a ja mam głód żużla.
Wiecie może kiedy i o której jest najbliższy trening?
To ja juz w sumie wole zostac alkoholikiem...:)
To jeszcze, jak możecie, napiszcie kiedy najbliższy żużel w Lublinie :)
czy ktoś wie kiedy jest ćwierćfinał IMP?
Z tego co ja wiem to ćwierćfinał IMP jest 9 czerwca, ale mogę sie mylić :)
Trening jest chyba w ten albo w nastepny czwartek :) ale pewna nie jestem :P
Trening jest najprawdopodobniej w piatek i w sobote.
Lucky.
Wysłałem ci maila z info o koszulce, ale się nie odzywasz. Napisz co jest grane, bo się martwie :)
Niestety :(( w piatek i sobote treningi odwolane. Najprawdopodobniej bedzie we wtorek
Czeka nas dluzszy rozbrat z zuzlem. Nastepny mecz ligowy dopiero 23 czerwca, ale moze w miedzyczasie beda jakis juniorskie zawody.
Kiedy jest trening i o ktorej moze ktos wie?:P
Trening jest najprawdopodobniej we wtorek czyli jutro:)
Niestety , niedawno bylem na stadionie i z treningu chyba nici ..... (woda conajniej po kostki) Nie bylo nawet chyba zadnego zawodnika (widzialem tylko jak odjezdzal Daniel Jeleniewski)
Mozecie powiedziec kiedy bedzie trening ...... ???
treningi wyznaczone są na wtorki i czwartki czasami również w soboty
Mnie interesuje kto bedzie tym trzecim.....
I ilu kibico pojedzie na mecz do Lodzi, co jak co ale to dzien finalu MS w nodze....
Ale ten 3 gnebi mnie bardziej! :-)
może ktoś wie czy dzisiaj jest trening ?
Panowie dlaczego nikt nic nie pisze, że Sipma weszła w nazwę klubu? Jak do tego doszło? Ile wyłożyła kasy?
Na plastronach lubelskich żużlowców firma Sipma S.A. pokazała się na meczu w Krakowie, a teraz weszła w nazwę klubu. Czyżby w Lublinie wreszcie coś drgnęło?
Sipma jest na plastronach i na mtocyklach ale nie weszla w nazwe klubu