-
25-12-2001, 16:41
Ekspert
Zieja w Rawiczu!
Andrzej Zieja od przyszłego sezonu będzie reprezentował barwy Rawickiego Kolejarza!. Zawodnik został wypożyczony na jeden sezon z Atlasu Wrocław.
Najważniejszym powodem zmiany barw ligowych była chęć częstszych startów. Mam nadzieję, że będę miał dużą ilość okazji do startów i to jest dla mnie najważniejsze, sądze że pobyt w Rawiczu wpłynie na mnie korzystnie - twierdzi Zieja, który w ptzyszłym sezonie będzie startował już jako senior.
-
-
25-12-2001, 17:06
moze tam sobie wiecej pojezdzi niz we wroclawiu
-
-
25-12-2001, 17:32
Ekspert
Witam Balu po dłuszej nieobecności:)
Co do Zieji to owszem pojeździć sobie pojeździ, jednak dwóch lat zmarnowanych w Atlasie Wrocław, mu nikt nie zwróci. A to wielka szkoda, bo moim zdaniem Andrzej Zieja miał szansę być zawodnikiem z krajowej czołówki!
Niestety WTS zmarnował kolejnego zawodnika, gdy był potrzebny siedział na ławie i się nie rozwijał, teraz gdy nie jest przydatny pozechodzi do Rawicza, gdzie nie ma najmniejszych szans na prawidłowy rozwój i nadrobienie straconego czasu!!!
-
-
25-12-2001, 19:57
Zgadzam sie z lynxem wroclaw zmarnowal kolejny talent
Wydaje mi sie ze to nie byl 1 i nie ostatni taki talent zmarnowany we wroclawiu.Wielkie i bogate kluby nie martwia sie mlodzieżą bo jak potrzebuja utalentowanego mlodziezowca siegaj do biednych klubow ktore maja klopoty finansowe i utalentowana mlodzież wroclaw nie przejmuje sie wychowaniem wlasnego zawodnika kiedy moze go poprostu kupic za grosze
-
-
27-12-2001, 12:45
Na moje nie....
Wedlug mnie Zieja nigdy nie byl takim talentem jak Hampel Chrzanoos cz Okoń byl srednim sobie tam juniorem nigdy nic wielkiego indywiduaknie nie osiągnoł
-
-
27-12-2001, 14:35
Ekspert
A ja śmiem twierdzić że gdyby nie siedział na ławie byłby bardzo dobrym żużlowcem może nie na miare okonia czy hampelka, ale jednak nie przeciętniakiem!
-
-
27-12-2001, 14:44
zgadzam sie z lynxem on ma racje
-
-
27-12-2001, 14:46
Ps. Lynx jaki masz nr gadu
moj 1839374
-
-
31-12-2001, 15:56
Pamiętam jak pare lat temu Zieja przyjechał do Rybnika chyba z Opolem i jak nieźle złoił skóre pewnemu siebie i będącemu wtedy w lepszej formie niż teraz Pawliczkowi.Wszycsy mówili wtedy że na pewno nie będzie z niego przeciętniak.Cóż czas to zweryfikował bo chyba po tamtym sezonie wrócił do WTS-u i tam sie zmarnował.Pozdrowienia
-
-
31-12-2001, 17:01
no cóż, my tu w Rawiczu mamy nadzieję, że będzie
on lepszym wzmocnieniem od Waldemara Walczaka :(((
-
-
31-12-2001, 17:15
Nareszcie.Zieja to *****isty zawodnik.Dobrze że będzie jeździł w Rawiczu.
-
-
01-01-2002, 13:58
waldi
...a jak zrzuci kilka kilogramow, to bedzie mistrzem swiata.
-
-
01-01-2002, 16:45
DO THOMASA
Zieja to *****isty zawodnik bo za każdym razem jak wyjechał na tym zajechanym motorze coś pokazał i zdobywał punkty.
-
-
01-01-2002, 17:56
szkoda że dopiero w tym roku WTS wypożyczył nam Zieje,
Andrzej miał być u nas już w poprzednim sezonie ale nic
z tego nie wyszło, a szkoda bo chyba wszyscy by na tym zyskali.
pozdr
-
-
02-01-2002, 12:31
Zgodzę się z Lynxem - Zieja to zmarnowany talent polskiego speedwaya, gdyby nie siedział na ławie w wts-ie to pewnie w tym momencie byłby zawodnikiem równym klasie Hamplowi. Teraz w Rawiczu ma szanse pokazać czego się nauczył i prawdopodobnie wykorzysta tę szansę:).
-
-
02-01-2002, 12:40
Ekspert
Casa
Po pierwsze to serdecznie witam Cię na forum!
co do Zieji to moze nie był by z niego drugi hampel, ale jestem pewny iz byłby o klasę lepszy niz na dzisiaj!
A czy ma szanse pokazać co umje? Chyba bedzie ciężko z dwóch powodów: Rawicz jest biednym klubem i Zieja nie zarobi za wiele - nie zarobi nie zainwestuje w sprzęt - nie zainwestuje w sprzęt - słabjej pojedzie - koło sie zamyka!
drugi powód to chyba mimo wszystko wiek, rok temu było by mu owiellllle łatwiej.
pozdrawiam.
-
Uprawnienia umieszczania postów