Jest ktoś chętny tutaj na książkę Marka Cieślaka - całe życie na czarno czy jakoś tak?
Przeczytałem - nawet zabawna, sporo ciekawostek, ale nie jest to jakaś encyklopedia wyników do której wraca się często więc szkoda aby stała na półce tylko.
Witam, posiadam program z XXII oraz XXVII memoriału Alfreda Smoczyka.
Ile może być warta każda sztuka ?
Także program z zawodów z okazji 30 lecia startów Ivana Maugera.
Mś par w Lesznie.
Pozdrawiam
Mam do oddania 28 biletow z meczów domowych Stali z sezonów 2005-2008, potem już nie zbierałem, bo wprowadzili te drukowane. https://ibb.co/SKB9rVY
Jeśli te bilety aktualne to byłbym zainteresowany.
Pozdrawiam
Witam,
Znalazłem u mojej Mamy dwa proporczyki.
Oddam w dobre ręce.
Odbiór w Zielonej Górze.
Pozdrawiam
Tomek
Cześć, wystawiłem na licytację całą posiadaną przeze mnie kolekcję szalików żużlowej drużyny Wandy Kraków. Jest to ciekawa opcja dla kolekcjonerów szali, gdyż nie są one już i nie będą nigdy dostępne. ???? Pozdrawiam z Krakowa
W celu odszukania aukcji na allegro proszę wpisać: szaliki żużlowe wanda kraków
Oprócz szalików mam na licytacji programy z zawodów żużlowych. W większości z meczy Wandy, ale są również programy z Ekstraligi oraz z SGP.
W celu wyszukania programów na allegro proszę wpisać: "programy żużlowe Wanda Kraków"
Szukam vlepki klubów żużlowych. Osoby posiadające takowe zapraszam na PW.
Szukam figurek żużlowców. Chodzi mi o te sprzed 15-20 lat. Te obecne, które są na Allegro różnią się tym którymi jestem zainteresowany. Posiada ktoś na sprzedaż?
Cześć
Ma ktoś na sprzedaż szalik Śląska Świętochłowice ?
W grę wchodzi też wymiana na inny szalik
Szukam Tygodnika Żużlowego nr 11 z tego roku. Piotrek Pawlicki na okładce. Może ktoś chce wywalić, albo sprzedać?
Mój kolega podjął decyzję o sprzedaży kolekcji szalików Sparty. Parę z nich to rarytasy.
Dla zainteresowanych link poniżej:
https://www.instagram.com/p/C-lNFDvt...No&img_index=1
Ostatnio edytowane przez woojo ; 17-08-2024 o 13:39
Witam,
Programy z Zielonej Góry - Falubaz, Zgrzeblarki - KUPIĘ!
Interesują mnie lata 1946-1969 oraz 2009-2024.
Możliwa również wymiana, posiadam sporo programów z ZG i całej Polski na wymianę.
Info na priv.