Jak podaje Przegląd Żużlowy Joe Screen podpisał kontrakt ze Stalą Gorzów.
Screen ma zadebiutowc w najbliższym meczu z Gdańskiem.
Jak podaje Przegląd Żużlowy Joe Screen podpisał kontrakt ze Stalą Gorzów.
Screen ma zadebiutowc w najbliższym meczu z Gdańskiem.
to się "stilonki" zbroją!
kontrakt podpisali pod zastaw jednego jedynego tramwaju. I czym teraz chłopaki znad Warty będą się chwalić?
I tak to wszystko jedno. Jak opuszczą ostatnią pozycję to raczej nie pokonają Gniezna lub Rybola w barażach.
Ale niech im tam...
Mówiłem juz o tym w lipcu...
Zgadzam sięto się "stilonki" zbroją!
kontrakt podpisali pod zastaw jednego jedynego tramwaju. I czym teraz chłopaki znad Warty będą się chwalić?
I tak to wszystko jedno. Jak opuszczą ostatnią pozycję to raczej nie pokonają Gniezna lub Rybola w barażach.
Ale niech im tam...
Wiecie co?
Załóżcie sobie jeszcze ze kilka topiców na ten temat.
Proponuję:
"Gorzów ze Screenem"
"Mamy nowego obcokrajowca"
"Jeeeeest Screen"
"Nareszcie Joe - czekaliśmy"
.....
zarzucić jeszcze kilka???
No może w końcu zrobimy te 40 punktów
he he he
co z tego, że macie Screena jak nie macie Śwista co? Na jedno wychodzi!
poli
jak jestes taki madry to powiedz skad to wiesz
wybrzezefanatic
jak bys nie zaowazyl to tego tematu nie zalozyl nikt z Gorzowa!!!
swir ( i znow ty )
powiem ci ze juz w tym sezonie robilismy ponad 40 pkt. wiec zastanow sie co piszesz bo jak zwykle sa to bzdury!!!
Tu nie ma co odszczekiwać, w tym sezonie Stal to dno dna i 7 metrów mułu
GG 1655034
prognoza pogody RMF FM 17.06.03 godz.16.00
"Najcieplej jest w woj. Lubuskim, bo 23 stopnie w Lesznie" Ukryta zawartość
Tu nie ma co odszczekiwać, w tym sezonie Stal to dno dna i 7 metrów mułu
Chciałbym przypomnieć że sezon się jeszcze nie skończył.I nie lekceważcie Stali.Stal się utrzyma,ponieważ to ambitny klub i ma mocniejszy skład od Gdańska.
swist,paluch,dryml,staszewski,screen,hlib.
czy ktos z gdanska ma jakies "ale"?
walczcie i juz, a nie skaczecie nam do oczu. z naszej strony nie pamietam takiej ironii jak podpisywaliscie kontrakt z gwiazdorem henrykiem. a henrycze porobi was juz w gorzowie, zrobi 7 punktow i bedzie po narzekaniach.
no i chyba nie powiecie, ze... gdansk sie specjalnie podlozyl, bo taki los.
Jutro zobaczymy Joe na treningu w Gorzowie - osobiście jestem bardzo ciekawy jego aktualnej postawy oraz jak poradzi sobie na gorzowskim torze - którego 2 łuk wzorowany jest na niektórych torach angielskich...
Oj, dzieciaki, dzieciaki!
zrobie sobie ta przyjemnosc i przyjade do Gorzowa.Jak ja znalem Joe Screena, to wy jeszcze na stojaco wchodziliscie pod szafe. Wiem po co jade!
Problemem dla GKSu moze tylko byc jak zawsze:Tor, lub sedzia
Pozdr.- Stewal
Skazany na dozywocie z Wybrzezem.
MA nie byc Swista wiec wielkiej roznicy nie bedzie.Mam nadzieje ze po ciezkiej walce wygra moj kochany GKS.
Sędzią miał byc Wojaczek ale parę dni temu zmieniono te decyzję na Spychałę dla mnie to troche dziwne.
Do problemów które jeszcze stary! stary! przeszkodzą wygrać wam ten mecz zapomniałeś dodać jeszcze kilku żużlowców z Gorzowa:Oj, dzieciaki, dzieciaki!
zrobie sobie ta przyjemnosc i przyjade do Gorzowa.Jak ja znalem Joe Screena, to wy jeszcze na stojaco wchodziliscie pod szafe. Wiem po co jade!
Problemem dla GKSu moze tylko byc jak zawsze:Tor, lub sedzia
Pozdr.- Stewal
- Joe - może już nie ten ale na GKS w zupełności
wystarcza...
- Lukas - musi w końcu zaistnieć w lidze polskiej bo może
mieć problemy w przyszłym sezonie w znalezieniu
pracodawcy..
- Staszewski, Paluch, Flis i Hlib gdzie jak gdzie (i do
tego jutro!) ale w Gorzowie zrobią swoje!
W/w to już nie taki problemik ale oczywiście zapraszam - zawsze to jeszcze jeden bilet sprzedany więcej....
Pozdrowionka (a tak na marginesie Joe z niektórymi w tym samym czasie mieścił się pod szafą....). :)
Obawiam sie ze Stali nie pomoze nawet Joe Screen chyba nieco za pozno na takie wzmocnienia swoja droga dlaczego DRYML nie jezdzi w Gorzowie tak jak w tym sezonie robi to startujac w GP ?????????????
Bo mu nie płacą , albo zamało mu płacą .swoja droga dlaczego DRYML nie jezdzi w Gorzowie tak jak w tym sezonie robi to startujac w GP ?????????????
AvE jeżeli chodzi o kwestie finansową to obcokrajowcy po każdym meczu mają płacone. Jeśli chodzi o dotychczasową jazde Drymla w Gorzowie to dlamnie było to zwykłe lekceważenie.
nie wiem czy wszyscy wiedza ale Joe Screen posiada zgode macierzystej federacji (jak na razie) TYLKO na start w meczu 1 wrzesnia!!! w barwach druzyny gorzowskiej
Jestem bardzo ciekawy jak zaprezentuje sie Screen?Stać go na dużo.
Drax
Przemek
Dom
ArturSG:
Padnijcie chłopcy na kolanka i proście o łagodny wymiar kary!!!
Hahahahahahahahahahaha.....
Gdzie teraz Wasze komentarze?
Czemu Stilonek nie wpisuje sie z szybkościa kilku postów na minutę?
W przyszłym roku w pierwszej lidze KS Stal Kobyla Góra!!!
:):):):):):P:P:P:P:P:):):):):):P:P:P:P:P:):):):):)
No wlasnie!!Chcialem o to samo zapytac!
Fanatic masz przewage, bo ja musialem pare godzin jechac do
kompa .Szczegolnie interesuje mnie opinia Artura SG, bo Stilonek juz nam pogratulowal w podobnym poscie.
No, Arturek!Przetrzyj lezki i sie wygadaj! Wyslucham jak wlasna matka!
Jezu, gdzie sa moje tabletki!!!!
Pozdr.- Stewal
Skazany na dozywocie z Wybrzezem.